Keskustelu

epätietoinenkuntosali ja refluxi13.2.2022 15.53
Onko kenellä kokemusta siitä, että kun käy salilla niin se pahentaa refluxi oireita? Pitääkö salilla käynti lopettaa tämän vaivan vuoksi?

_VP_Re: kuntosali ja refluxi13.2.2022 15.57
Ei takuulla kannata lopettaa. Voit koittaa minimoida refluksia provosoivat liikkeet ja etsiä sellaisia joita voit tehdä ilman oireita.

PikeRe: kuntosali ja refluxi13.2.2022 15.59
Käyn salilla.

Huomaan, että määrätyt liikkeet lisää refluksioireilua ja pitää olla kyllä useampi tunti syönnin jälkeen kun kuntosalilla voi mitään tehdä.

Crosstrainer, jalkaprässit, soutulaite, juoksumatto ja yleensä ns pysyasennossa tehtävät laitteet/ liikkeet on ok.

Oireisina kausina en käy, mutta kun saan reflun tasaantumaan Parietilla ja/tai Gavisconilla, niin voin käydä.

epätietoinenRe: kuntosali ja refluxi13.2.2022 16.12
Tää tauti on minulle uusi ja nyt vasta tajusin, että salilla käynti pahentaa ja etenkin jos menen aamulla ja tietenkin olen syönyt sitä ennen aamupalan.
Oiskohan parempi mennä vaikka vaan banaanin voimalla aamutreeneihin. Iltapäivällä minulla on maha suht tyhjä, kun on viimeksi töissä syönyt jotain ja välissä on monta tuntia. Olen nyt jo reilun kuukauden syönyt lääkkeitä ja välillä oli jo hyvä viikko, mutta eilen kävin salilla ja nyt on taa tätä närästystä riittänyt.Enhän tietysti voi olla varma johtuuko salista vai jostain syömästäni.

_VP_Re: kuntosali ja refluxi13.2.2022 16.26
Ei varmaan kannata urheilla hetkeen ruokailun jälkeen. Mulla on aamulla monesti lievästi huono olo, ehkä just sen banaanin syön jos meen aamulla salille.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: