Keskustelu

KraakMiten refluksinne alkoi?17.5.2024 14.35
Kiinnostaisi kuulla, miten refluksi on ihmisillä yleensä alkanut - äkillisesti vai vähitellen, ja liittyykö tähän joitakin selviä syitä?

Itselläni on ollut jonkin aikaa kurkkuoireita, joiden arvelen olevan refluksiperäisiä, koska happosalpaajat tuntuvat auttavan ja oireisiin liittyy usein röyhtäily. Usein kurkussa tuntuu paine tai lievä kipu, ja jokunen sekunti sen jälkeen tulee röyhtäys, jonka jälkeen kipu häviää.

Minulla tämä alkoi kurkkuoireiden, ainakin havaittavien kurkkuoireiden, osalta aika äkillisesti - niin että luulin sitä joksikin virustaudiksi - ja kurkku tuntui myös kipeämmältä alussa, sitten se ehkä jotenkin tottui tilanteeseen. Tuota röyhtäilyä sen sijaan oli ollut jo pitkään ennen kurkkuoireiden ilmaantumista.

PeikonlehtiRe: Miten refluksinne alkoi?31.5.2024 13.41
Minulla alkoi röyhtäilyllä. Röyhtäilyjä alkoi tulla niin usein, että se oli todella ärsyttävää. Myös lievää kuvottavaa oloa. Mielestäni tätä ei edeltänyt mikään sairastuminen

Jouni HänninenRe: Miten refluksinne alkoi?10.6.2024 21.14
Moi! Minulla on jo vuosia ollut lieviä oireita. Äänen käheyttä,rykimistä ja röyhtäilyä. Maaliskuussa söin varpaankynteen Fungorin 250mg kuurin joka aiheutti polttoa rinnalla ja röyhtäilyä. Yritin monta kertaa sanoa terveyden hoitajille ja lääkärille etten pysty syömään! Eipä kuunneltu joten lopetin itse kuurin,onneksi! Nielu ärtyi ja refluksi nosti päätään. Nyt parin kuukauden jälkeen tilanne rauhoittumassa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: