Keskustelu

FluoritonMahavaivat olleet pois24.1.2022 10.22
Hei, olen käyttänyt fluorintonta tahnaa nyt yli vuoden. Mahavaivat ovat olleet pois. En ole tarvinut ollenkaan vatsansuojalääkettä. Herkutellutkin olen välillä ihan kunnolla, mutta pääsääntöisesti aika terveellinen ruokavalio. Mahdollisimman vehnätön ja sokeriton. Maitotuotteista käytössä raejuusto ja jogurtti. Maha sietää herkkuja ja kahvia paljon paremmin kuin ennen.
Huomasin että hampaan kiille pehmenee ja sen vuoksi välillä, kerran viikossa tai kahdessa pesu fluoritahnalla. Kannattaa kokeilla, siinä ei häviä mitään!

female77Re: Mahavaivat olleet pois25.1.2022 16.07
Olen ollut fluoriton 5-6 vuotta? Ei ole yksinään auttanut, ei sinne päinkään. Tosin langassa on fluoria. Tarvitsen lisäksi ties mitä, kuten kahvittomuuden ja paleon jne. Vaikea uskoa että mikään yksi asia tai yhden asian poisjättäminen auttaisi, ellei ole jotain tiettyä allergiaa vain. Voihan olla että sinulla auttaa fluorin poisjättö. Teessä on myös fluoria.

FluoritonRe: Mahavaivat olleet pois25.1.2022 17.33
Joo, on toki monta tekijää mitkä asioihin vaikuttaa. Ja eri ihmiset reagoi eri tavalla asioihin. Aika vasta luin tuosta että myös teessä on fluoria.
Minulla on ollut mahavaivojen (kipu, närästys, ruoka nousee ylös, äänen käheys) aikana todella tiukassa ilma suolistossa, ei meinaa poistua ja siitä kipuilua. Niin nyt fluorittomana aikana ei tätä inhottavaa vaivaa ole ollut. Kertynyt ilma poistuu nyt paremmin.

_VP_Re: Mahavaivat olleet pois13.2.2022 17.07
Onko antaa linkkiä tai vinkkiä toimivasta fluorittomasta tahnasta? Kiitos!

FluoritonRe: Mahavaivat olleet pois18.2.2022 13.04
Minulla on käytössä Urtekram fluoriton hammastahna.

jokujuissiRe: Mahavaivat olleet pois21.2.2022 11.30
Joo eihän fluori ole niin terveellistä kuin tässäkin asiassa meille väitetään. Ja itselle tekee aftojakin, jonka onneksi lopulta ymmärsin.

Ruokasooda-kookosöljy, jolla pesen hampaat.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: