Keskustelu

kurkkuJatkuva karhea kurkku14.6.2016 18.35
Minulla on vuoden ajan ollut vaikeuksia kurkun kanssa, joka on karhean tuntuinen ja erityisesti aamuisin erittäin karhean tuntuinen. Viime vuoden puolella kävin kolme kertaa kurkkulääkärin vastaanotolla ja lääkäri totesi kurkun verestävän, mutta kolmannenlla käynnilla lääkäri ei nähnyt kurkussa mitään. Verikokeet ovat koko ajan olleet normaalit. Voiko kurkkurefluksi aiheuttaa pelkästään kurkun karheutta. Äänen kanssa ei ole mitään ongelmia. Ei ole äänen käheyttä. Ei mitään muuta kuin kurkun karheus ja kipu.

Minulla on ollut pitkään niska- ja hartiaseudun kanssa ongelmia. Niskaan sattuu ja se on jäykkä. Kurkkulääkäri totesi, että mahdollisesti niska vaikuttaisi kurkkuun. Voiko olla mahdollista? Olen nyt 2 päivää ottanut Septabene imeskelytablettia ja se tuntuu auttavan kipuun. Onko siis refluksista kyse kun auttaa?

Perjantaina menen sitten tähystykseen. Eikö siinä lopullisesti selviä aiheuttaako refluksi tälläisiä kurkkuoireita? Vuoden tätä rumbaa on jatkunut nyt.

Aikuinen nainenRe: Jatkuva karhea kurkku15.6.2016 15.48
Täällä on niin paljon kaikenlaisia oireita ihmisillä, että kunpa osaisikin aina antaa kullan arvoisia neuvoja, ohjeita tai tietoa mistä on kyse on, olisi tosi kiva olo itselläänkin. Vaan ei osaa ja kun ei ihan samanlaisia tuntemuksia itsellä ole niin sitten on vieläkin vaikeampaa kirjoittaa mitää mistä lohtua saisi annettua.
Jotenkin haluan näin kertoa, että ongelma on luettu ja mielessä on ajatus, että voikun joku osaisi sinunkin oloasi helpottaa vaan, eipä näy mitään kommenttia tulevan, siis ehkä samanlaisia tuntemuksia ei täällä kirjoittavilla ole.

Toivon, että kun perjantaina menet tähystykseen siellä selviää tilanteesi. Kaikkea hyvää siihen tutkimus päivään.

AnnaMyyRe: Jatkuva karhea kurkku16.6.2016 10.19
Sen ainakin tiedän että niska voi aiheuttaa erilaisia kurkkutuntemuksia, mutta tulehan kertomaan sitten mitä tähystyksessä sanottiin.

Juu ja refluksi tietty voi aiheuttaa.Itselläkin nyt jatkuvaa kurkkuoiretta muiden lisäksi ollut, palan ja kuristuksen tunnetta ja poltetta sekä äänen särkymistä ja karheutta:/

kurkkuRe: Jatkuva karhea kurkku17.6.2016 18.05
Tänään käyty tähystyksessä ja ei löytynyt mitään vikaa. Normaalilöydös. Kurkkuvika ei ole lääkärin mielestä refluksin aiheuttama, ei edes ole refluksia. Tuli niin hyvä mieli, että vikaa ei ole ainakaan mahassa.

Aikuinen nainenRe: Jatkuva karhea kurkku17.6.2016 20.00
Hieno juttu. Eli hyviäkin uutisia voi saada tutkimuksista..
Onko seuraava reissu kurkkulääkärille.

Samoja oireitaRe: Jatkuva karhea kurkku28.6.2023 13.31
Moikka! Mulla on just samoja oireita. Näin monia monia vuosia jälkeen ois kiva kuulla mikä tilanne nyt. Itsellä 2 vuotta sama tilanne. Toivottavasti näät viestin.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: