Keskustelu

LimakurkkuLima16.1.2024 21.00
Hei! Haluaisin vielä kysyä, että onko muilla sellaista että ruokailun jälkeen on kipua ja ruokatorvi ikäänkuin vuotaa limaa?

Refluksi-tyyppiRe: Lima18.1.2024 16.46
Se vähän vaihtelee. Ei kipua ruokatorvessa, mutta tuota limaisuutta kyllä. Ja aina kun yskähtelee ruuan jälkeen tulee limaa suuhun jonki verran. Mulla myös siis palleatyrä, mikä ehkä osin selittää tätä refluksin kanssa

LimakurkkuRe: Lima21.1.2024 20.00
Kiitoksia vastauksesta! Minulla myös kerran todettu pieni palleatyrä. Tähystetty on useamman kerran ja nyt viimeisimmässä tähystyksessä pientä väljyyttä LESS:ssä. Ruoka tekee kiinteänä kipua ruokatorven yläosaan ja ruokailun päätteeksi nousee todella pahanmakuista ja sitkeää, paksua limaa. Myös ruokailun jälkeistä kipua ja hetken kuluttua nousee kurkkuun juuri tuo inhottava lima ja sitten kipu helpottaa hetkeksi. Myös tietyt ruoka-aineet soseutettuina tekee kipua mm. marjat. Musta tuntuu, että ruokatorven pinta on jotenkin muuttunut nelivuotisen ruokatorvisairastelun aikana. Nyt viimeisimpänä on tuntunut niinkuin olisi karvoja kurkussa. Happosalpaajista Pariet/Rabeprazol ainoat joihin sain sopivuuden, muista inhottavia sivuoireita. Ne eivät vaan auta ruokatorvivaivaani. Tukena menee Silicea vatsageeli. Ensi kuussa onneksi kontrollisoittoaika sairaalasta. Kiitoksia vielä oikein paljon vastauksestasi!



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: