Keskustelu

Kevättä odotellessaOmeprazol 20 mg kuinka usein voi ottaa7.3.2014 9.48
Hei!
Minulla on vuosi sitten todettu refluksitauti (en ole käynyt tähystyksessä, mutta kaikki oireet täsmäävät ja lääkitys auttaa). Viime syksy meni vatsan kanssa hyvin ja söin lääkkeitä vain silloin tällöin. Nyt vuoden alusta lähtien oireet ovat tulleet uudelleen ja nyt olen juuri syönyt viikon kuurin (Omeprazol 20 mg). Mitenköhän usein näitä lääkkeitä oikein uskaltaa syödä? Unohdin tämän kysyä lääkäriltäni. Voiko niitä huoletta syödä vaikka kolme kertaa viikossa? Olen juuri siirtynyt myös gluteenittomaan ruokavalioon ja se ehkä pikkuisen auttaa. Kiitos jos joku ehtii vastata!

LapintyttöRe: Omeprazol 20 mg kuinka usein voi ottaa7.3.2014 10.15
Mie kävin juuri tähystyksessä ja lääkäri määräsi vuoden kuurin omepratzolia. Kolmisen viikkoa joka päivä ja tarvittaessa kaksi päivässä. Raskauden aikana söin omepratzolia monta kuukautta peräkkäin, että varmasti uskaltaa kolme kertaa viikossa ottaa..

refluksikurkkuRe: Omeprazol 20 mg kuinka usein voi ottaa7.3.2014 14.30
Kevättä odotellessa, meillä on täällä suurin osa diagnoosin saaneita henkilöitä, jotka joutuvat syömään lääkitystä ihan joka päivä joka vuosi.
Jotkut jopa kaksinkertaisella estolääkitysannoksella.

Parasta tietenkin olisi jos soittaisit lääkärillesi, jolla on papereissa koko sun historia ym tiedossa. Tai sitten vaikka farmaseutille apteekkiin.

sejleeeRe: Omeprazol 20 mg kuinka usein voi ottaa12.6.2023 15.27
Omeprazol - https://htm109.com/track.php?c=cmlkPTgzOTEwMSZhaWQ9MjQ1ODMyNTI Hyvä tuote. Toimii nopeasti ja tehokkaasti.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: