Keskustelu

Margohama Hammaslääkäri suun kirurgisesti 6.10.2023 13.41
Minulla kohta ensi maanantaina menossa suun kirurgisesti hammaslääkärillä eli 90min kesto joten 30min valmistumiseen ja tunnin toimeenpiteen ajalta joka tehdään hampaan ja kudoksen välissä revetä auki ja ommella kiinni. Ommeltuja kiinni 2 viikon ajan. Minua vähän huolestuttaa koska sairastuin viime viikonlopusta flunssaan kesti muutaman päivän ja oloni jo paremmalta mutta tuntuu välillä lievästi pahoinvointia aamuisin/ajoittain sekä vähän yskään liman takia noussut suusta ulos " tyhjentää" kurkusta. Minulla saattaa taipumusta refluksi tautia kun herkemmin röyhäisyjä välillä tullut. Uskallanko mennä hammaslääkärille toimenpiteisiin hampaan ja kudoksen kirurgisesti huolimatta jos yskää ja liman nousua? Miten toimia? Suun kirurgisesti on ensimmäinen kerta minulle näin.
Minulla saattaisi vähän menee hermot hammaslääkärillä koska 90min on pitkä 🤷. Minulla todettiin parodoniittia jo mutta päädyin suun kirurgisesti kun kuulemma ientaskun liittyvät ongelmista.
Kävin 2 vuoden sisällä 10 kerta hammaslääkärin käynneistä (kunnallinen) eli yleensä oli kaksi tavallista hampaan poistoa ja loput ientaskujen puhdistamiseen enimmäkseen. Olen niistä tottunut mutta vähän kauhistunut toi nyt suun kirurgisesti juttu. 😆🙄



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: