Keskustelu

HuolestunutYöllinen haponnousu12.12.2022 20.35
Moi! Heräsin viimeyönä siihen kun kurkkuun nousi hapot ja pelästyi aikalailla. Nousin ylös rykimään ja yskimään ja poltto oli kamala. Tuntui että oksennus melkein tulee. Onko muilla käynyt näin?

Otin yöllä rennien ja gavisconii jotka auttoi vähän mutta ylävatsaa ja kurkkua poltteli koko yön ja vielä tämän päivänkin ja vielkin polttelee ja närästää.

Pari kolme vuotta erinäisten närästys oireiden kanssa tässä taiteillut mitta ensimmäinen kerta että käy näin. Onko tämä normaalia refluksissa? Tarviiko huolestua?

Tähystetty 3v sitten ja ei mitään löydöksiä silloin.

PikeRe: Yöllinen haponnousu13.12.2022 9.11
Joskus näin käy, eli itselläni kausiluonteista, harvinaista.

Nyt on ollut hankalampi jakso refluksinkin kanssa, joten muutamia öitä taaksepäin näin kävi. Heräsin yskimiseen ja poltteli. Gavisconin otin ja puoli-istuvassa asennossa olin jonkun aikaa ja nukahdin. Varovaisesti söin seuraavana päivänä ja aloitin Pariet kuurin. Nyt on ollut parempi.

Otan Parietia noin viikon ja tsekkaan tilanteen. Gavisconin päivällä ja yöksi ennen nukkumaanmenoa. Jospa se näillä taas ainaki vähäks aikaa talttuis.

Tsempit sulle. Jos huolestuttaa, niin voiskohan sulle tehdä tähystyksen uudelleen? Minun edellisestä tähystyksestä tulee tammikuussa myös 3 vuotta, ja olen kyllä miettinyt, että kannais ehkä mennä uudelleen.

HuolestunutRe: Yöllinen haponnousu13.12.2022 13.35
Moikka! "Kiva" kuulla että muilla on tätä samaa, mietin asiaa ja todennäköisesti illalla myöhään syödyt sipsit tämän aiheutti. Viime yö oli suht normaali. Työterveys Lääkäriltä kysyin kuukausi että onko syytä mennä uudestaan tähystykseen ja hän oli sitä mieltä että mitään syytä ei ole kun edellisestä on niin vähän (3-vuotta) aikaa ja mitään hälyyttäviä oireita ei ole. Ja edellisessä tähystyksessä ei löytynyt mitään. Pakko kait lääkäriä tässä uskoa?

Vertaistukea tässä nyt kaipasin ja kiva kuulla että tosiaan muillakin käynyt näin. Outo tauti tämä kyllä on, siitä ei pääse mihinkään.😀



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: