Keskustelu

MiksuliMädän maku suussa - Pää sekoaa!2.12.2013 20.12
Hei vaan. Olen suhteellisen tuore refluksikko. Tai itseasiassa lääkärit eivät ole minua diagnosoineet, käskeneet vain syödä närästyslääkkeitä. Olen itse löytänyt tämän sivuston ja diagnosoinut itselleni refluksin. Minulle on tehty gastroskopia, eikä mitään löytynyt.

Pahin vaivani tällä hetkellä oon tuo mädän maku suussa, olen syönyt PPI-lääkkeitä nyt on/offilla 2-3 kuukautta. Se alkoi muiden oireiden mukana noin vuosi sitten. Nyt olen flunssassa ja se pahenee koko ajan, se saa minut hulluksi!

En tiedä mihin se liittyy tai mistä se nousee. Hammaslääkärissä kävin juuri, ei sen pitäisi hampaista tulla. Se ei myöskään näytä haisevan avovaimoni nenään, ainakaan niin vahvasti kun sen maistan/haistan.

Mutta maistan sen yli puolet hereillä olo ajasta. Se on kuvottava mätä, en osaa kuvailla sitä paremmin. Se tulee joko mahasta tai kurkusta. Ruokailu saattaa helpottaa hetkeksi. Ja se myöskin aaltoilee. Paras tapa saada sen maku suuhun on veden juominen!

Onko teille muilla tälläinen oire, auttakaa vähän, pyydän :)

SitrusRe: Mädän maku suussa - Pää sekoaa!2.12.2013 21.06
Tätä pahaa hajua on kysytty ennenkin ja ehdotan jälleen kokeilemaan, auttaako lihan jättäminen tai vähentäminen ruokavaliosta. Musta tuntuu että paha haju johtuu vaillinnaisesta ruoan sulamisesta. Et kerro alkoiko vaiva vasta lääkkeiden myötä. Itselläni ainakin mielestäni alkoi.

Toinen juttu mikä tulee mieleen on se, että monet lääkkeet kuivattaa limakalvoja ja vähentää syljen eritystä. Sekin voi vaikuttaa.

SitrusRe: Mädän maku suussa - Pää sekoaa!2.12.2013 22.20
No kerroithan sinä koska juttu alkoi. En huomannut.

JiikooRe: Mädän maku suussa - Pää sekoaa!16.2.2024 18.49
Täällä sama vaiva :( selviskö koskaan mikä se oli?



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: