Keskustelu

MiettiväKysymys refluksileikatuille18.2.2022 10.35
Oletteko olleet normaalipainoisia ja hyväkuntoisia leikkaukseen mennessänne, paraneeko haavat hitaammin, jos on rasvakerrosta enemmän, ja onnistuuko tähystys leikkaus, jos on mahan kohdalla enemmän "läskiä"??

MarttaRe: Kysymys refluksileikatuille23.2.2022 17.45
Täällä toinen kysyjä. Millä perustein leikkaukseen on päädytty? Onko kyseessä aina löysä vatsanportti ja palleatyrä? Leikataanko lainkaan sellaisia tapauksia, joissa tyrää ei ole ja vatsanportti ei ole varsinainesti löysä, vaan "vain" toimii luokattoman huonosti?

MiettiväRe: Kysymys refluksileikatuille23.2.2022 23.10
Ei kaikilla leikatuilla ole palleatyrää, närästys oireet niin hankalia eivätkä lääkkeet auta ja jos on paha ruokatorven tulehdus tai barettia ruokatorvessa, nii ne voivat olla leikkauksen aiheita, sekä nielemisvaikeutta. Minulla on iso palleatyrä, närästys pysyy poissa 10 mg parietilla aamuisin, eli närästyksestä en kärsi, vaan hirveästi röyhtäilystä ja paineen ja ällötyksen tunteesta pallean kohdalla, välillä on ihan hyvä olo, kunnes taas pahenee. Lääkäri sanoi, ettei muu auta kuin leikkaus, olen monta vuotta kärsinyt näistä oireista, ja nyt ajattelin mennä leikkaukseen, vaikka se arveluttaa. PH ja impedanssi mittaukset tehty v -14, eikä kuulemma tarvitse uudestaan tehdä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: