Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

EpätoivoParhaimmat vinkkinne refluksiin?6.5.2021 13:47
Kaipaisin vinkkejä miten refluksi on mahdollista saada kuriin. Olen kokeillut somacia, esomepratzolia, omepratzolia, ranitidiinia (jos kirjoitettiin ees noin), zoltia ja ties mitä muuta

lisäksi kokeiluissa on ollut rezcuen sinkki + karnosiini valmiste, piihappogeeli, välillä gaviscon eri muodoissa ja tietty rennie.

Mulla happosalpaajat aiheuttaa ihan kamalia sivuoireita, joten muita vinkkejä ja keinoja otetaan vastaan. Kertokaa mielellään niitä yllättäviäkin juttuja, jotka ovat auttaneet, autetaan toinen toistamme!

Vielä lisäykseksi, olen 24-vuotias ja tähystyksessä todettu palleatyrä ja löysä vatsanportti.

SaaraRe: Parhaimmat vinkkinne refluksiin?20.5.2021 12:49
Kuullostaa tutulta. Mitä sivuoireita sinulle tulee?
Omat vinkit ainakin ruokavaliossa: kaikki epäterveellinen ja viljat sekä maito, sokeri pois

female77Re: Parhaimmat vinkkinne refluksiin?27.5.2021 17:36
Saara, minulla on ihan sama: maito ja runsass hiilihydraattien määrä ovat varmoja närästäjiä. Aluksi jouduin tosiaan ottamaan ruuansulatusentsyymejä paleon tueksi, ehkäpä happoja oli aluksi liian vähän. En ole koskaan käyttänyt ppi. En vieläkään ole päässyt kahvista.

GingerRe: Parhaimmat vinkkinne refluksiin?28.5.2021 0:16
Female, minkä merkkistä serrapeptaasia käytät? Mistä tilaat sitä?

Mun aiemmin käyttämää ei ole enää saatavilla ja tuo nykyinen ei tunnu yhtä tehokkaalta.

female77Re: Parhaimmat vinkkinne refluksiin?28.5.2021 20:49
Minä olen jo pidempään käyttänyt Blockbuster all clear valmistetta jossa on myös nattokinaasia ja jotain muita aineosia, suosittelivat tätä myooma-ongelmaani. En ole vielä tarkistanut tehoa ultrassa. Ja otin pitkään virheellisesti kahvin kanssa, kun pitäisi tyhjään vatsaan. Valmistettu USA:ssa. Tilaan suoraan Good Health Naturally-sivustolta eli Brittiläisen Robert Redfern- nimisen ravitsemustieteilijän sivustolta. Viimeksi kun tilasin jouduin maksamaan paljon tullimaksua Brexitin vuoksi, tullauksen pystyi onneksi tekemään helposti netisssä. En tiedä onko heille tullut tai tulossa esim Irlantiin tai manner-eurooppaanjotain verkkokauppaa, jolloin välttyisi tullimaksuilta. Heillä on myös erilaisia valmisteita joissa kai pelkkää serrapeptaasia, sivuilta ainesosat löytyvät. On oltava tarkkana pakettien kanssa sillä Suomen päässä oli ongelmia, kun missasin pari kertaa pakettiautomaattiin (ei edes lähimpään) tulleen paketin mutta se oli postnordin syytä, harhaanjohtavia emaileja jne. Tullimaksun myötä paketit muistaakseni siirtyivät Postille, onneksi.

Mulle tuo Blockbuster-all-clear valmiste on ainakin siitä sopiva että siinä on delayed release-kapseli, joka hajoaa vasta myöhemmin ruuansulatuksessa, muunlainen vatsassa hajoava aine saattaisi närästää pahasti. Voi olla että muissakin heidän tuotteissa on sellainen kapseli?

female77Re: Parhaimmat vinkkinne refluksiin?28.5.2021 20:54
Jos ruuansulaukseen serrapeptaasia käyttää silloin varmaan aterian yhteydessä. Mulla oli ruuansulatusentsyyminä aikoinaan jokin mikähän nimi olikaan entzymedica gold digest pro (USA) tai jotain? Oli kallista. Nyt en siis ruuan sulatukseen käytä mitään.

female77Re: Parhaimmat vinkkinne refluksiin?28.5.2021 21:03
Tuli vielä mieleen että miten viiveellä hajoava kapseli sitten ruuansulatusjuttuun sopii (jos sellaista tarvitsee), vai sopiiko ollenkaan. Tuotteessa on myös näköjään hieman laktoosia (lactase?) mikä ei minulle ole paras mahdollinen juttu, en tosin tiedä haittaako noin pieni määrä. Laktoosin hajotuskapselit lienevät homeesta tehty, en tiedä onko muunlaisia, kiinnostaisi tietää.

female77Re: Parhaimmat vinkkinne refluksiin?28.5.2021 21:09
MInkähänläistä lumbrakinaasi on? Ei ole tuolla verkkokaupassa saatavilla. Mitä on musta serrapeptaasi?

sellerimehuRe: Parhaimmat vinkkinne refluksiin?8.7.2021 18:10
Kärsin itse muutama vuosi sitten voimakkaasta refluksista, kunnes puhtaalla ja puhdistavalla ruokavaliolla pääsin siitä kokonaan eroon. Suosittelen tutustumaan Medical Medium oppiin, se kertoo mistä refluksi johtuu ja miten siitä voi parantua. Tuolta alkuun http://www.nooraleinonen.fi/mista-refluksi-oikeasti-johtuu-ja-miten-siita-voi-parantua/

VaniljaRe: Parhaimmat vinkkinne refluksiin?14.7.2021 14:07
Sellermehu, noin se meni minunkin kohdallani. Ainoastaan kokonaisvaltainen elämänmuutos auttoi. Oireet ovat aina merkki siitä että kaikki ei ole kunnossa. Oireiden hoito ei hyödyttänyt mitään, oli puututtava syihin.
Täytyypä perehtyä tuohon laittamassa linkkiin.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: