Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

AnonyymiRefluksi ja kurkun kutina30.4.2020 16:07
Hei!

Onko kellään muulla suurimpaa harmia aiheuttavana oireena ollut kurkun/kurkunpään vaihteleva kutina ja ärsytys? Itselläni todettiin lievää refluksia joitain kuukausia taaksepäin ja jo siinä vaiheessa olin muiden lievien refluksioireiden ohella kärsinyt ajoittaisesta kurkun kutinasta.

Tunne on melko vaihteleva, mutta yleisesti ottaen se muistuttaa enimmäkseen sitä, että joku kutittelisi sisäpuolelta höyhenellä.

VäinämöinenRe: Refluksi ja kurkun kutina1.5.2020 8:12
Kieltämättä kun ajattelen tuota tunnetta, niin sitä löytyy itseltänikin. Joskus ajatellut, että liittyykö esim. allergioihin, mutta nyt kun tehnyt tässä ruokavaliokokeilua ym. ja kehoon tullut parempia tuntemuksia, niin kieltämättä tuo kurkun kutinakin on hieman vähentynyt. Voi hyvin olla, että tämä on myös liittyäkseen refluksivaivoihin.

NoppuRe: Refluksi ja kurkun kutina1.5.2020 16:17
Joo, just tästä kirjoitin tuonne alemmas palstalle. Kipu on hävinnyt, ja tämä tunne on musta vähän kurkkua alempana. Tuntuu myös kuin olisi pölyä sisuksissa. Inhottava fiilis? Onko aloittaja sua tähystetty?

AnonyymiRe: Refluksi ja kurkun kutina3.5.2020 22:12
Vastauksena tosiaan edelliseen, tähystetty ja muutenkin tarkkailtu on jo kertaalleen ja lievää ärsytystä ruokatorven alaosassa lukuunottamatta ainakaan mitään kurkkuun viittaavaa ei löytynyt. Outoa!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: