Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

PenaTarinaa10.2.2020 8:36
Eli v. 2018 lopulla alkoivat oireet kovalla vatsakivulla, että menin terkkariin päivystykseen. No laittoivat kanyylinkin siellä, mistä seurasi myöhemmin laskimotulehdus. Siitä lähtien PPI-lääkkeitä, mutta mikään ei tuntunut sopivan. Lopulta sitten Ranixal tuntui parhaalta. Kaikkea tutkittiin, mutta mitään ei löytynyt. Tähystys olisi ollut kesäkuussa. No en sitten mennyt. Tuntui, että ollaan menossa parempaan suuntaan ja pärjäsin puolikkaalla Ranixalilla päivässä. Yritin lopettaa lääkitystä kokonaan, mutta kivut olivat vaan liian pahoja.

13 vuotta sitten viimeksi käynyt tähyssä ja silloin jo todettiin palleatyrä ja löysä vatsaportti. Syyskuussa täysin oireeton puolikkaalla annoksella. Kunnes menin epähuomiossa hammaslekurin ideasta ottamaan yhden 600:n buranan. Siitähän se hajosi taas totaalisesti heti yhdestä ainoasta buranasta! Ja samalla huomasin ettei Ranixalia enää saa.

10 kertaa hammaslekurissakin salaperäisten kipujen takia, kun röntgen ei näyttänyt mitään vikaa. Lopulta sain kuitenkin vaadittua juurihoidon, mikä ei auttanut & lopulta hammas vedettiin poiis. Juuren kärjessä oli ollut pieni tulehdus.

No sitten sirryin taas Pariet lääkkeeseen. Suklaa on herkkuni, tuli vedettyä vuodenvaihteessa reilusti tummaa suklaata. No tammikuussa oireet (närästys & kivut) pahenivat dramaattisesti, nyt on uusi tähystysaika tulossa. Joka päivä Pariet + oon ottanut vielä gaviscon advanced pillereitä & muita sen tyylisiä. Ja nyt on sitten unikin hävinnyt. Viime yönä nukuin kivasti 8 tuntia opamoxin avulla :)Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: