Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

Aikuinen nainenFlunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle26.9.2017 11:24
Olen nyt tätä tautia potenut ihan liian kauan. Ensin sain yksityiseltä ne antibiootit, tauti jatkui, sitten päivystykseen sieltä kortisooni kuuri. Ei auttanut olooni. Toissa yönä viikatemies taisi käydä minua hakemassa mukaansa. Luulin yöllä tukehtuvani räkään jota on keuhkoissa niin paljon ja en jaksa yskiä ulos kun on niin tiukassa. Onneksi oli näitä hengittäviä kortisooni suihkeita montaa eri lajia ja niillä sain keuhkoputket auki, en siis tukehtunut.
Eilen pääsin keuhkolääkärin peruutus ajalle ja nyt on sellaiset lääkkeet että taudin pitäisi lähteä. Hän sanoi että ensimmäisessä päivystyksessä olisi pitänyt määrätä jo antibiootit. Astmaatikko ei muuten flunssasta eroon pääse kun tämän pitkä kaavan mukaan.

Nyt on vatsa niin kovilla kun on antibiootit, kortisooni, limaa irrottava lääke ja limakalvojen turvotusta poistava lääke. Esomenprasolit on nyt monin kertaistettu vatsaa suojaamaan. Että saa nähdä kuinka käy.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle7.10.2017 11:19
Moikka. Jatkan tätä omaa ketjuani.
Terkkuja päivystyksestä jonne viime yönä puoli 2 aikaan mieheni minut vei kun keuhkot meni ihan jumiin eli en saanut happea. Tunne oli että nyt tukehdun. Sydänfimi, crp ja valtimosuonesta katsottiin jotkut veren happiarvot ettei ole sydäriä.
Siinäpä ne sitten olikin..mitään lääkettä en saanut..Omia astmalääkkeitä itse vetelin sairaalan odotus aulassa. Jossain vaiheessa se puristava kipu helpottikin mutta ei ymnistä ollut mitään hyötyä. Jos olisi ollut kuumetta tai crp koholla oltaisiin annettu antibiootti tippana. Nyt kehoitus arkena lääkäriin siis yksityiseen jos ei vaiva helpota.
Niinpä tietenkin. Katsoin ettei keuhkolääkärille jolla kävin ole aikoja että taas ollaan tyhjän päällä oikein kunnolla ..
Ihan sama tilanne tuli sen ensimmäisen antibiootin jälkeen kun ne loppui. Ei näin tukkoon hengitys kuitenkaan mennyt.
Jos olisin yksin ollut varmaan olisin tulehtunut mutta onni on , että puoliso oli vieressä ja rupesi heti toimimaan.

Olo on tosi tukkoinen mutta pahimman puristus tunteen sain taltutettua hengitettävällä kortisoonilla. Nyt on tärinä olo lisäksi. Kotrisoonin sivuvaikutuksia. Suun kautta 3 pilleriä ja nämä hönkäykset päälle. Tietää lääkettä käyttäneensä.

Lääkäri sanoi että varmaan refluksi vaivani on pahentunut näiden lääkkeiden myötä ja se edesauttaa keuhkoja reagoimaan näin purustavalla tavalla. Panadolia ehdotti tähän keuhko ahdinkoon.

Tällainen viikonlopun aloitus.

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle7.10.2017 13:36
Hei Aikuinen nainen, nyt en osaa tähän mitään järjellistä kirjoittaa, olen ihmeissäni, kun ei lääkkeet pure nyt ollenkaan. Olet varmasti ihan poikki ja vatsa riekaleina, ei tosiaan ole helppoa Sinulla, onneksi on mies rinnalla. Mies, joka pelastaa, kun itse ei enää jaksa.
Olet nyt osaavan lääkärin tarpeessa, mutta midtä sellaisen saa kiinni.❤❤ Voimia ja jaksamista👍.

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle7.10.2017 13:36
Hei Aikuinen nainen, nyt en osaa tähän mitään järjellistä kirjoittaa, olen ihmeissäni, kun ei lääkkeet pure nyt ollenkaan. Olet varmasti ihan poikki ja vatsa riekaleina, ei tosiaan ole helppoa Sinulla, onneksi on mies rinnalla. Mies, joka pelastaa, kun itse ei enää jaksa.
Olet nyt osaavan lääkärin tarpeessa, mutta midtä sellaisen saa kiinni.❤❤ Voimia ja jaksamista👍.

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle7.10.2017 13:58
Panadolia... apua. En mäkään osaa tuohon mitään hyödyllistä sanoa. Luulin että keuhkokuume oli parantunut jo.
Miten noi lääkärit on noin avuttomia?

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle7.10.2017 14:33
Rentukka ja Sitrus kiitos kun jaksatte myötäeloanne antaa ❤ Se on paljon enemmän kuin mitä ns. ammattilaiset antaa.

Kyllä olen nyt ihan ihmeissäni mitä teen ja minne meen. Keuhkolääkäri joka sanoi että nyt tauti lähtee kun on kunnon lääkkeet, että tule takaisin jos ei lähde ja jatkoi siihen ettei tarvitse tulla tauti lähtee näillä vahvoilla tropeilla. Ei lähtenyt ,palasin alkupisteeseen. Nyt katsoin onko ko. lääkärille aikoja, ei ole joten aloitanko taas alusta vai odotanko kuumeen nousua vai sitä etten pysty hengittämään ja mies soittaa ambulanssin.

Yöllisen kokemuksen jälkeen pelottaa ajatuskin siitä, että ensi yö on samanlainen.

Sairaalan päivystykseen on turha näillä oireilla mennä. Akuutti juttuja varten ovat töissä ei meitä pitkittynyttä flunssaa sairastavia varten.

Aika näyttää miten käy...

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle7.10.2017 14:38
Hetkinen: kehotettiinko sua julkisella menemään yksityiselle??
Niin ei kuulemma saa tehdä.
Mua suorastan tk.lääk toppuutteli, kun talvella alavatsakivut ei selvinnyt ja sanoin että parasta mennä yksityiselle gynelle.
Se vain tuumasi että katsellaan ja odotellaan.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle7.10.2017 15:00
Lääkäri yöllä sanoi että kuume jos nousee tule tänne takaisin. Sanoi ettei he ota mitään kokeita esim.mykoplasma ym ainoastaan tällaisessa taudissa tutkitaan jos kuuluu keuhkoista rohinaa, astma aiheuttaa vinkunaa ja olen tosi huonossa kunnossa. Nyt en enää ollut kun otin moninkertaiset annokset lääkettä eli pahin meni sairaalassa istuessa ohi. Eli se hirveä puristus keuhkoissa laukesi.

Sanoin että apua tarvitsen en pysty näin olemaan siihen lääkäri sanoi ettei tänne kannata tulla. Siihen jatkoi apua on haettava muualta. Eli ymmärsin että yleinen terveydenhoito ei minua nyt auta.

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle7.10.2017 15:11
Eikö sanonut mistä muualta? Mä en tajua. Missä tämä oli?

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle7.10.2017 15:32
Mä en viitsi laittaa missä asun mut ihan kunnon sairaala ja päivystys. En asu pikkupaikkakunnalla vaan kaupungissa.

Joo ei sanonut mistä apua haen mutta korosti että tauti on kestänyt niin pitkään alkujaan ensimmäinen käynti on kirjattu 22.8 ettei ole akuutti sairaus. Mun mies oli mukana kun tutkittiin ja hänkin mielipiteensä kertoi vaan eipä siitä apua ollut.

Sanoin vielä että terveys keskuksesta ei saa mitään apua siihen lääkäri hymyssä suin totesi että niinpä taitaa olla.

Pakkohan se on jonnekin lähteä apua hakemaan. Pakko sanelee ehdot eli minne päädyn..

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle8.10.2017 10:42
Huomenia!

Onpa kurja olo. Jos ei tarvitsisi hengittää lopettaisin sen tähän paikkaan. Keuhkot on niin kipeät, että tuntuu kun ne ratkeaisi heti.
Illalla ei uni tullut kun nukkumaan kävin. Ajattelin jos elämä tähän loppuu aika kurja lähtö on kun en saa hengitettyä koska keuhkoihin sattuu kovin.

Vetelin astma suiheita surutta ja niissäkin kun on kortisoonia, pillereiden lisäksi olo oli kyllä niin kiihkeä kun olla voi. Pulssi takoi 130 , paineita en edes katsonut niin eipä sängyssä oleminen tuntunut hyvältä kun sydänäänet tuntuivat patjaa vasten tykin ääniltä. Nousin ylös, otin pari nukahtamis pilleriä ja ajattelin kokeilen mitä tapahtuu. 1 aikaan varmaan olen nukahtanut, seuraavan kerran heräsin puoli 5 aikaan veskiin. Takaisin nukkumaan ja klo oli puoli 8 kun seuraavan kerran heräsin.
Kyllä liittimet laitoin ristiin hyvästä yöstä vaikka olo oli/on kaikkea muuta.

Saa nähdä kuinka tästä selviän. Huomenna soitan lääkäriasemalle ja kysyn eikö tosiaan tälle keuhkolääk ole aikoja hän kun oli varma että taito lähtee hänen kirjoittamalla tropeilla ja sanoi tule takaisin jos ei lähde. No milläs meet jos ei ole aikoja. Kait on otettava joku toinen lääkäri avun saannin toivossa.

Tällainen valitus tänään😘

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle8.10.2017 13:42
Hei, Aikuinen nainen ja voimia! Tuli mieleen, onko niitä keuhkoja kuvattu? Ystäväni oli juuri kesällä pari viikkoa sairaalassa, kun hänelle tuli keuhkokuume ja toipuminen siitä oli todella pitkä prosessi liki 3 kuukautta, kunnes lääkäri antoi luvan normaaliin liikkumiseen ja elämään.
Kun Sinulla on kaikki tropit käytössä joilla taudin pitäisi lähteä, eikä vaan lähde, niin onko keuhkokuumetta moinen ilkimys?

Kas, kun eivät kuvanneet keuhkoja silloin yöllä, kun menitte sinne päivystykseen, olosi puolesta kuva olisi pitänyt ottaa heti.
Mutta huomenna sitten menet ja vaadit kuvat, jos olo ei helpota yhtään.

Voimia ja jaksamista!

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle8.10.2017 14:13
Rentukka❤❤ kiitos tsempistäsi.

Kun kävin yöllä päivystyksessä kysyin eikö keuhkoja voisi kuvata lääkäri sanoi että ne on kuvattu edellis käynnillä 14.9 ja kun tulehdus arvo on hyvä eli normaali vältämme turhia kuvia. Jos olisi keuhkoissa häikkää arvo olisi koholla.

Olen kaikki meidän kaupungin lääkärikeskukset netistä katsonut ja keuhkolääkäreitä ei ole kun muutama per asema eikä aikoja lähiviikkoinakaan. Joten kyllä nyt ainut toivo alkaa olla epätoivo.

Itku on kyllä nyt herkässä.

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle8.10.2017 14:25
Se on vaan mentävä monta kertaa sinne julkiselle. Sullahan on viejä ja auttaja, joka pitää meteliä ja puoliasi.
En mäkään saanut mitään tutkimuksia ennenku ehkä kymmenennellä kerralla kun itkin ihan valtoimenaan. Sit tehtiin ylävatsan uä. Mitään ei saa, jos ei puoliaan pidä, näin se on. Poikkeus on sikiöt ja vastasyntyneet, joiden hengissä pysymiseksi tehdään kaikki mahdollinen ja mahdoton.
Mutta mitä vanhemmaksi tulee, sitä välinpitämättömämpi kohtelu.
Hirveetä meininkiä.
Siis kuva 14.9.!! Siitähän on melkein kk.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle8.10.2017 14:49
En tiedä miten olisin saanut lääkärin kääntämään päänsä. Itkin ja mieheni vaati ryhdikkään painokkaasti tutkimuksia, lääkkeitä ym. Ehdotti eikö voisi varmistaa kun tauti on näin pitkään kestänyt niin keuhkokuvilla. Ei kuvata. Puuttui kuume ja tulehdus arvo normaali silloin ei oteta kokeita eikä röntgeniä. Heillä on määräykset minkä mukaan täällä toimitaan. Korosti,tämä on akuutti tauteja varten ei meillä tutkita kun nämä perus jutut ja jos niissä on jotain tutkitaan lisää. Teidän tapauksessa ei tarve täytyy kuume ja tulehdusarvo OK.

Näkemiin ja pikaista paranemista.

Että kuumetta odotellessa.

Huomenna yritän jonnekin vaikka yleislääkärille.

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle8.10.2017 15:06
Nehän aina sanoo, että pitää tulla uudelleen jos vointi pahenee tai homma pitkittyy. Jossain vaiheessa ne kyllästyy kun sama tyyppi tramppaa harva se päivä, eikä sen keuhkokuvan luulisi olevan iso homma, etenkin kun sun vaiva on juuri keuhkoissa. Siksi juuri kysyin missä kävit, kun musta on otettu keuhkokuva pelkän refluksin takia.
Sehän tossa hommassa on pahinta, että sairaalalla ei ole mitään vastuuta siitä, miten potilaan käy, jos jätetään auttamatta.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle8.10.2017 15:45
Mä yritän huomenna selvittää onko keuhkolääkäri koska tavattavissa sainhan viimeksikin peruutus ajan hänelle. Jos en saa kyllä mä jonkun lääkärin itselleni löydän ja pyydän kuvaukseen kyllä Mehiläisessä tutkitaan. Enkä siitä konkkaan mene.
Täällä on meidän päivystyksessä niin harvoin olen joutunut käymään, onneksi, etten ole ihan selvillä mikä on systeemi. Mutta kuullut olen paljon huonoa kohtelua ihmisten saaneen. Ulkolaisia lääkäreitä enemmistö.

Puolisoni kanssa puhuttiin että olisiko pitänyt ruveta huutamaan ja kiroomaan, että emme lähde täältä pois ennenkuin saan lääkettä että jos ei vielä ole tulehdusta elimistössä ettei tulisikaan. Mutta tulee sellainen alistunut olo että en voi teille mitään te päätätte.

Itku on tosi herkässä ja olo siitä vielä huononee.

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle8.10.2017 16:30
Toivotaan, että huomenna saat apua.
Niinhän siinä varmaan kävisi, että vartijat saisi niskaansa jos alkaisi riehua vihaisena.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle8.10.2017 17:22
Sitrus kiitti sinullekin tsempistä. 💝

Hyvää vointia myös sinulle ja rentukalle kuten muillekin foorumilaisille.❤

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle8.10.2017 17:29
Aikuinen nainen ❤, tämä on juuri tätä, me jäämme liian helposti hoidotta akuutti vaiheessa ja myöhemminkin, Sinulla tuota akuutti vaihetta tuntuu piisaavan. Eikä olla valmiita tutkimaan, onhan olemassa myös kuumeeton keuhkokuume, kuinka ne tosiaan voi olla varmoja, että keuhkoissa ei ole häikkää?. Kun on tukehtumaisillaan, niin silti lähetetään kotiin, en ymmärrä.
Itse tilasin juuri aikaa terkkariin ajatuksella, että katsottaisiin johtuuko tämä kaikki sapesta, kiviä oli jo liki kymmenen vuotta sitten, kun ultrattiin. Niin enpä meinannut saada aikaa lainkaan, kun tämä ei nyt ole oleellista, päätinkin, että jatkossa en sano mitään, miksi haluan ajan, ei kai vastaanottovirkailija lääkäri ole. Vaikka usein kyllä siltä tuntuu.
Liian huonoa kohtelua on terkkarissa ja kun on jo vanhempi niin kohtelu on entistä huonompaa. Valitettavasti.
Toivon, että jaksat huomiseen ja sitten pääset oikeaan hoitavaan lääkäriin, koska tarvitset apua ja pian.❤
☔ nyt taas sataa...

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle8.10.2017 17:55
Voi juuri näin tämä menee että ollaan niin toisten armoilla.
Osaan minä kirotakin jos tarvetta ilmenee.😄

Kävin terkkarissa selästäni joka on moneen kertaan leikattu. Menin hakemaan 20? eli pienimmällä maksulla fys.hoit.lähetettä jolla saan hoitosarjasta kelalta n.90 ?. takaisin. Virolainen lääkäri kirjoitti kelan fys.hoit 4 kerran lähetteen. Pyysin 15 hoitokertaa ja yksityiselle.. Hänen piti lähettää se lähete minulle ei ehtinyt vastaan otolla kirjoittaa. Kiirettä pukkas.
Lähetettä ei kuulunut soitin terkkariin. Hoitajat kävi katsomassa oli jossain hyllyssä lupasi lähettää ja lähetti mutta oli väärä. Soitin terkkariin sain väärän lähetteen. Hoitaja sanoi että laittaa nyt suomalaisen lääkärin kirjoittamaan oikean lähetteen. Ja sanoi minä päivänä voin katsoa kanta. fi sen. Katsoin joku ulkom lääkäri olikin kirjoittanut minulle b- 1 lausunnon että haen kelan laitos kuntoutusta. Soitto terkkariin ja taas kerroin että pieleen meni. Hoitaja mietti mitä tekee ja ehdotti että antaa sille lääkärille soitto ajan kenellä kävin. Silloin kirosin että miten helvetissä luulet että saan puhelimessa selvitettyä mitä olen vailla kun vastaan otollakaan asia ei mennyt perille. Että nyt etsit minulle suomalaisen lääkärin joka ymmärtää minua ja minä häntä. Muuta vaihtoehtoa ei nyt ole. Hoitaja teki työtä käskettyä sain ajan ja lääkäri soitti. Sain asian hoidettua ja huomenna olis nyt tarkoitus mennä hoitoon jos vaan jaksan niin menen. Selkä huutaa apua.

Kirotenko hommat hoituu.

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle8.10.2017 17:57
Jostain syystä jokainen tuntuu nykyään tietävän ainakin yhden, joka on saanut kitua päivätolkulla tulehtuneen umpisuolen kanssa. Viisaat päättäjät ovat sitä mieltä, että kannattaa antaa sen levitä vatsakalvontulehdukseksi. Sitten vasta leikataan.

Taisi käydä tuuri, kun umppari hoidettiin pois jo 90-luvulla. Silloin antoivat jäädä sairaalaan yöksi kun en kivuiltani saanut selkää suoraksi. Leikkausta ei tarvinnut odottaa tippa kädessä kuin puoli vrk.ta. Kipujen alkamisesta leikkauspöydälle pääsy vei yhden vrk.n. Nykyään odotellaan vähintään muutama päivä, vaikka umppari on helppo diagnosoida eikä se parane varmasti kuin leikkaamalla.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle8.10.2017 18:55
Ystävälleni kävi juuri näin. Kävi samassa päivystyksessä kun minä nyt olen käynyt, monia kertoja kovien vatsa kipujen takia. Ei mitään vakavaa..Viimeisen kerran kun kävi ei otettu vieläkään tosissaan mutta hänelle tulikin kovat vatsakivut siellä odotus aulassa umpisuoli puhkes ja sitten tuli kiire. Leikattiin ja taisi olla useamman viikon sairaalassa. Teki potilas vahinko ilmoituksen mutta eipä siitä mitään sairaalalle tullut. Häntä hoidettiin sairaalan mielestä joka käynnillä.

Onni Sitrus, että se homma on sinulta pois päiväjärjestyksestä. Kuten itselläni sappikivet.

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle8.10.2017 20:47
Umppari jätetään kai tahallaan diagnosoimatta ettei tartte leikata. En mä muutakaan keksi. Silloin jo kun äitini oli töissä sairaanhoitajana, hän kertoi miten selkeä umpparikipu on: kova kipu oikealla puolella vatsaa vähän navan alapuolella, paineluarka, ehkä oksentamista ja kuume nousee. Leikataan viipymättä, koska voi puhjeta nopeastikin. Ja mitään vahinkoa ei tapahdu, vaikkei se olisikaan tulehtunut: Se poistetaan silti, jos maha on avattu. Hän myös kertoi, että joillain kirurgeilla oli tapana poistaa umpilisäke muunkin vatsakirurgisen toimenpiteen yhteydessä.

Olen kuullut, että umppariin "kokeillaan" nykyään ab.ta. Ihan hirveetä ihmishenkien riskeeraamista.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle9.10.2017 11:22
Moikka😃

Varmaan monessa muussakin taudissa näin menetellään kun umparissa. Kyllä ollaan hyvissä käsissä.

Soitin aamulla Mehiläiseen missä kävin keuhkolääkärissä. Yllättäin oli yksi aika vapaana tänään vaikka netin ajanvaraus näytti ettei ko.lääkärillä ole koko kuukautena vastaan ottoa. Sain ajan 14.30 joten toivorikkaana menen sinne. Katsotaan sitten mikä on fiilis käynnin jälkeen.

10 oli aika fyssarille ja selvisin siitäkin reissusta vaikka jouduin koko ajan yskimään.
Koville ottaa, mutta nyt olen ihan lääkärin varassa, että kuinka käy.

Palaan asiaan 😄

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle9.10.2017 16:57
No Ann, mitenkäs meni?

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle9.10.2017 17:21
Käyty on ja nyt on keuhko ahtauma tautisten lääkitys päällä. Hengitettävää ja juotavaa. Näillä pitäis lähteä. Lääkäri sanoi että olis jo edellisillä pitänyt lähteä mutta mulla tää jäykistetty selkä estää tehokkaan yskimisen joten lima ei pääse pois keuhkoista. Sanoi jos ei nämäkään auta konsteja vielä on muitakin. Mä sanoin siihen et rahat loppuu. On liian kallis flunssa mun varoille nyt jo lääkkeineen maksanut liki 800?. Et sillee. Nyt toivoa on taas ilmassa joten katsellaan kuinka mun käy.

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle9.10.2017 19:17
Eli kannatti käydä. Ja tuota apua ei sitten julkinen hoito osannut antaa.
Kyllä se niin on, että on parasta huolehtia siitä että varallisuutta riittää yksityiseen sairaudenhoitoon.

Pitäiskö sun antaa palautetta tuosta julkiselle?

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle9.10.2017 19:40
Kannatti joo käynti. Nyt vaan kädet ristiin että maha kestää tämän juotavan lääkkeen eli limaa ohentavan. On aikamoista myrkkyä. Tuplana menee edelleen vatsasuoja lääkkeet, että toimiiko tämän nesteen kanssa vähän hirvittää.

Keuhkolääkäri kuunteli hymyssä suin kun kerroin käynnistäni päivystyksessä. Näytin ranteessa olevaa mustelmaa että tämän siitä reissusta sain. Kysyi mitä on tutkittu. Sanoin sydän juttuja, hän siihen vai niin. Kun en ollut kuumeessa eikä crp ollut koholla niin ei antanut aihetta muihin tutkimuksiin. Mutta sydän tutkittiin filmillä ja tällä verikokeella hän totesi. Ja sitten tutki minut. Puhallutti pefin, kuunteli keuhkot, katsoi nenään, kurkkuun kokeili kaulalta rauhaset ymym. Eli tutki ja sitten määräsi lääkkeet.

Olen muuten tänään laittanut päivystykseen palautetta. Muuttuuko mikään ja lukeeko niitä kukaan. No tehty kuitenkin.

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle9.10.2017 21:07
Oli se onni että oli 1 vapaa aika. Ja vielä lisäkeinojakin varalla.

Mä olin viime syksynä mahakipujen takia osastolla. Sisätaudeissa ei ollut tilaa, olin keuhkolla. Siellä yks naisella keuhkoahtauma. Sillä meni vähän väliä keuhkoputket niin tukkoon, että se oli letkulla kiinni happilaitteessa ilmeisesti, en tiedä. Joka kerta kuulosti siltä että tukehtuu just!

Mustelma ranteessa?

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle10.10.2017 9:05
Huomenta! Kyllä oli tuurin tynkää molemmilla kerroilla kun olen keuhko lääkärille ajan saanut. Netissä kaikki ajat menneet mutta paikanpäällä tällä kertaa kun menin tyttö katsoi mikä on vastaanotto tilanne ja sanoi yksi peruutus on tälle päivälle. No tietty minulle tarkoitettu. Nyt kun sain lääkkeet toivon että ne sopii minulle. Juotavan sivareita kun katsoin ensimmäinen mihin kiinnitin huomioni oli aiheuttaa närästystä ja sen huomasin heti kohta kun ekan annoksen otin. Lääkäri kyllä on tietoinen refluksistani ja sanoikin että kun maha kesti Amoxin comp lääkkeen toivotaan sen kestävän tämänkin. Tämän on se liman irroittaja lääke. Toinen hengitettävä.

Sitrus ihmettelit mustelmaa ranteessani. Se tuli siitä kun valtimosuonesta otettiin jotain sydänarvoja eli minuahan tutkittiin. Valitin keuhkojen huonoa tilaa ja pitkittynyttä flunssaa. Lääkäri päätti sydän puolta tutkitaan joten palautteen kun laitoin, saan taatusti vastauksen, niin jos saan, että teitä ei ole jätetty tutkimatta. Lääkäri on tulkinnut vaivani sydänperäiseksi ja niiden osalta tutkimukset tehtiin..

Minun ex fyssarin miehellä on keuhkoahtauma tauti ja hän saa flunssiinsa joita usein sairastaa ihan samoja lääkkeitä mitä minä olen saanut tältä keuhkolääkäriltä. Hapen saanti kun loppuu ei ole kyllä olo maailman mukavin. No nyt taas päivä kerrallaan elellään.

Hyviä vointeja teille kaikille. ❤👍

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle15.10.2017 16:57
Hei Aikuinen nainen, mikä on vointisi tänään, ovatko lääkkeet auttaneet toivotusti lopultakin? Ja ovatko lääkkeet sopineet?

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle16.10.2017 12:14
Kiitos taas kysymästä voinnistani rentukka ❤

Eipä tässä kehumista ole. Sain keuhkolääkärin määräämässä limaa irrottavasta lääkkeestä niin pahan nokkosrokon, että olen ihan järkyn näköinen. Ja sellaiset närästykset etten ole ikinä kokenut. Märästä ihan sormenpäihin asti ja koko rintakehä oli kun tulessa. Lopetin lääkkeen ja nyt on olo niin tukkoinen kun olla voi. Soitin aamulla Mehiläiseen ja kerroin mitä lääke teki minulle tyttö ajanvarauksessa sanoi että ko lääkärille on tälle päivälle aikoja. Sanoin etten mene kun just viikko sitten tiistaina kävin nyt pitää asia hoitua puhelimessa. Maksaa 40? kun lääkäri soittaa että kohta on tonni selällään tämän taidon kanssa ja parannusta ei ole näköpiirissäkään. Katsotaan kuin mun käy.
Ja tänään soittaa myös terkkarin astmahoitaja joten jos nyt ei rupea parannusta tapahtumaan tämä on kuolemaksi.

Kohta rupee voimat loppumaan tai ovat jo loppu..ei jaksa yskiä enää keuhkot repeää.

Odottelen kuinka käy...

RentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle16.10.2017 14:19
Ei ole tottakaan Aikuinen nainen, olen ihmeissäni ja ihan vihainen puolestasi, vaikka ei se mitään auta. Käy kukkaron päälle ja melkein jo hengen päälle kun vointisi on mikä on, on lähes uskomatonta hoitoa, mitä olet saanut ja ilman apua.

Voi tuska, no ehkä olet tänään saanut taas kerran ohjeet ja lääkkeet, jotka auttavat ja nyt pitäisi kyllä saada ilman maksua nämä jutut.

Eikö lääkärillä ole mitään vastuuta antamistaan hoidoista, vai onko potilas tosiaan aina se maksumies? Vastaan itse; potilas maksaa, näin se menee.............. Voimia Sinulle..

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle16.10.2017 17:38
Joo kyllä tämä Rentukka tosi veemäiseltä tuntuu myönnän. Lääkäri soitti ja nyt määräsi samaa limaa irrottavaa lääkettä mitä jo aiemmin käytin eikä toiminut. Sanoin siitä, hän totesi kun et kerran tätä sietänyt mitä viimeksi määräsi ei ole muita mitä vatsani kestää siis paluu entiseen. Yritin vaikka mitä siinä 5 min puhelun aikana ehdottaa esim saisinko keuhkopolille lähetteen. Ei näe aihetta sellaisiin tutkimuksiin. Joten piste. Rahat mulle pärjää miten pärjäät...et se siitä.

Kestämistä on. Voi elämä 😨


.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle18.10.2017 11:07
Tauti jatkuuuu....mikä ei tapa sekä vahvistaa. Ei ihan siltä kyllä tunnu.
Viime yö oli tosi haastava. Onneks on kolmea eri astmalääkettä. Niiden avulla saa happea vähän paremmin kun tulee tukkoinen olo. Tässä taas kärvistellään.

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle18.10.2017 12:34
Hei Aikuinen nainen, nyt minusta kyllä tuntuu, että Sinun pitäisi päästä keuhkopolille, eihän tuo yskä ja tauti ole enää missään rajoissa. On tosi kummallista, että lääkärisi ei näe aihetta parempiin tutkimuksiin, vaikka ei osaa itsekkään parantaa Sinua.
Mitä hän oikein odottaa? Sitäkö, että tulet tosi huonoon kuntoon ja sitten viedään pillit ulvoen sairaalaan. Ja sitten se maksaa, kun vie oman aikansa ennenkuin siitä kuntoutuu.

Olosi on varmasti tosi haastava niiden astmapiippujen ja muiden lääkkeiden keskellä kun happi on just loppumassa.

Tänään varmasti paraneminen alkaa, näin uskomme...

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle18.10.2017 14:15
Olen samaa mieltä että jotain tutkimuksia voitaisiin tehdä. Onko sitten astma pahentunut ja nämä lääkkeet eivät enää tehoa. Siihen vetoavat joka paikassa niin päivystyksessä kun yksityisellä että happisaturaatio ok ja samoin pef puhallukset.
Mutta olo on tautinen ja limaa on keuhkoissa joka ei vaan tule pois yskimällä. Se ahdistaa. Viime yönäkin tuntui että keuhkot ratkeaa kun hengitys sattui. Keuhkothan on tunnoton elin eli ei voi sattua vaan sattuu.
Ens maanantaina kun menen sille astmahoitajalle ja siitä lääkäriin mieheni sanoi että hän tulee vastaanotolle mukaan ja kertoo mikä tilanteeni on. Jospa menis paremmin perille.

Näin vaan tässä joutuu olemaan lääkäreiden armoilla. Itse kun ei voi esim.keuhkopolille tutkimuksiin määrätä itseään. 😀😁

Kiitos ymmärryksestä ja myötäelostasi taas tänäänkin ❤Rentukka.

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle18.10.2017 23:47
Eli meetkö yksärille vai julkiselle lääkärille,? Eikse yksäri ollut se hyvä?

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle19.10.2017 10:32
Totta Aikuinen nainen, itseään ei voi määrätä tutkimuksiin ja voi käydä niinkin, kun ystävälleni kävi, hänelle määrättiin sydänultra ja hän siis pääsi ultraavan lääkärin vastaanotolle, yllätys oli kuitenkin suuri, kun tämä ei tehnyt koko ultraa, sanoi, että ei ole tarpeen.....

No, toinen kardiologi teki sen sitten myöhemmin, että tämmöistä voi ja sattuu ehkä joskus liikaakin.

Nämä oli yksityispuolella molemmat. Laitetaan toivo astmahoitajaan, jolle menet maanantaina.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle19.10.2017 11:35
Yksäri lääkäri määrää lääkettä eli se keuhkolääkäri ei laita tutkimuksiin kun tosiaan pef puhallukset on hyvät. Omasta mielestäni ne ei voi huonot ollakaan kun käytän avaavaa lääkettä monta kertaa päivässä. Lääkkeet ei lopu sanoi lääkäri, mutta rahat loppuu tai en halua tämän taudin takia tuhansia euroja maksaa kun koko ajan saa olla pyytämässä uusia troppeja kun aiemmin määrätyt ei sovi. Ja vastaanotolla käydä. Tai maksaa näistä puhelin kontakteista. Jos olisin tervehtynyt se ei tuntuisi niin pahalta mutta kun tauti jatkuu, maksan tyhjästä.

Just tulin fyssarilta ja hänkin totesi yskäni kuulostavan tosi pahalta. Ja kun tätä on kestänyt jo niin pitkään.

Maanantaina on terkkarissa astmahoitaja ja siitä suoraan terkkari lääkärille.
Astma hoitajan kautta olen ennenkin saanut apua eli päässyt tutkimuksiin. Hän laittaa oman arvioinnin ja lääkäri antaa lähetteen eteenpäin jos on antaakseen.

Siis vielä toivo elää. Jos sekin käynti menee pieleen heitän hanskat tiskiin.

Kiitos kohtalo ystävät tuestanne. ❤

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle19.10.2017 22:13
Älä heitä hanskoja tiskiin, älä! Joskus elämä on kauhean rankkaa pitkän aikaa. Mutta se voi mennä ohi. Sitä ei tiedä etukäteen.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle20.10.2017 9:59
❤❤ Sitrus kiitti.

Tässä on niin paljon kestettävää, että välillä ihmettelen mistä niitä voimavaroja tulee jaksamiseen päivästä toiseen. Selkä, niska ovat ihan rapakunnossa. Kipulaastarien teho alkaa olla riittämätön. Sitten tämä refluksi tekee omaa jäynää kehossa ja nyt sitten tappelen tämän pahentuneen astman+ flunssan kanssa. Vitsit alkaa olla vähissä.

Katsotaan koska elämä muuttuu paremmaksi.

Yskä on ihan järkyttävä. Kohta varmaan kylkiluut katkeaa yskän takia.

Tällaista.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle22.10.2017 17:19
Se olis sitten huomenna astmahoitaja+lääkäri reissu. Toiveikkaana menen. Saa nähdä mitkä on fiilikset kun kotiin palaan. Nyt on tänään jo vähän limaa irronnut keuhkoputkista. Lääkkeet mitä nyt käytän ovat Flavamed 60mg ja Inspiolto respimat joten näistä tuntuisikin yllättäin olevan apua..no en nuolaise ennenkuin tipahtaa.

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle23.10.2017 0:33
Tsemppiä👍😁🌼

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle23.10.2017 7:23
Täälläkin pidetään peukkuja ja varpaita ylöspäin, että kaikki onnisttuu!

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle23.10.2017 7:29
Kiitos ystävät❤❤ lähtö rupee olemaan lähellä.😘

Kertoilen kuin mun käy...

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle23.10.2017 17:22
Minulla olikin antoisa reissu siellä astmahoitajalla.
Hän mittasi verenpaineeni joka oli ok. samoin kuinka astmalääke levittäytyy keuhkoihin, puhallusarvot ym.
Haastatteli ja kirjoitti ylös sitä mukaan kaiken mitä kerroin.
Hän sanoi, että oli Hesassa viime viikolla astmahoitajien lisäopissa ja paikalla on maan johtavia keuhkolääkäreitä. Hoitajat saivat esittää kysymyksiä potilaistaan ja minun astmahoitajani oli kysynyt minun tilanteestani johon lääkäri oli sanonut, että minulla on ihan huippu lääkkeet ja niillä olisi tauti pitänyt lähteä jo ajat sitten.
Joku on nyt pielessä kun ei vaan lähde.
Hän oli vielä sanonut, että harmi kun en asu Hesassa, olisin tosi mielenkiintoinen tapaus ruveta tutkimaan mikä minussa on nyt pielessä.
Mutta kun olen muulta paikkakunnalta ei se onnistu.

No astmahoitajan kanssa käytiin kaikki mahdollinen läpi ja siirryin hänen vastaanotolta nuoren naislääkärin luokse joka kuunteli keuhkot ja kyseli samat jutut kun astmahoitaja.
Kerroin ja hän sanoi, että ainut mitä hän osaa enää tehdä on laittaa minut röntgeniin. Keuhkot ja poskiontelot kuvataan.
Että mene täältä suoraan sairaalan ja kun olet käynyt soita iltapäivällä terkkariin ja kysy oliko niissä röntgenkuvissa mitään hälyttäävää.

No näin tein ja eihän sinne yhteyttä saanut." Meillä on ruuhkaa, että kiireellisissä tapauksissa soittakaa siihen ja tähän numeroon." Ei mitään vastaansoitto mahdollisuutta miten on ennen sanottu.
Ajattelin olkoon. Soittelen huomenna. Mutta minun kännykkä soikin ja katsoin, että tämähän on terkkarin joku nro mistä soitetaan.
Tämä lääkäri joka minut tutki sanoi, että hän päättikin soittaa itse sinulle, että kuvat olivat ihan ok, ei mitään ongelmaa.
Hän oli soittanut sairaalan keuhkolääkärille ja kertonut minun tilanteestani miten minua on hoidettu ja millä lääkityksellä.
Keuhkolääkäri oli sanonut, että nyt on kyllä niin huippu lääkkeet käytössä ja potilaan pitäisi olla terve tämän kaiken lääkityksen jälkeen. Että miksi ei ole tutkittu, miksi on vaan määrätty lääkettä lääkkeen perään.
Lähete heti sairaalan keuhkopolille kiireellisenä, että nyt pitää tutkia mikä on pielessä miksi en vaan parane.
Tämä soittaja lääkäri sanoi, että hän laittoi jo lähetteen eteenpäin ja voi tulla nopeastikin kutsu.

Kiitin ja purskahdin itkuun. Sanoin on se niin ihana tunne kun joku välittää ihan ihmisestä eikä vaan hänen rahoistaan.
Olen todella niin kiitollinen kun ihminen olla voi.

Hän toivotti parempaa jatkoa ja peukut pystyyn, että kutsu tulee nopeasti.
Sanoin, että kaltaisiasi lääkäreitä pitäisi olla enemmän....että toivon sinullekin kaikkea mahdollista hyvää ja terveyttä.

Joten nyt tässä sitten olen odottavalla kannalla koska kutsu kuuluu.

Aion jossain vaiheessa antaa palautetta niin terkkariin tämän päivän hyvästä kohtelusta ja itseasiassa täytinkin siellä jo palaute lapun omalla nimelläni. Sekä päivystykseen, että mitä olisi pitänyt tehdä eikä jättää tekemättä. Kunhan nyt näen mitä tämä keuhkopolilla käynti minulle poikii.

Tällainen retki tänäpäivänä..

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle26.10.2017 16:22
Tänään soittivat sairaalan keuhkopolilta ja tiistaina alkavat tutkimukset. Kuvataan keuhkot ym..en muista kaikkia mitä soittaja kertoi. Ehkä kirje ehtii tulla kotiin kun on tänään postitettu mutta soittaja sanoi että postiin kun ei voi luottaa siksi puhelimella otti kontaktin. Olo edelleen tautinen, että jospa jotain selviää vaikka sitten astmani olisi pahentunut tai jotain muuta selitystä tautini kestoon löytyisi.

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle26.10.2017 16:42
No, hyvä, että asia etenee ja hyvä kun soittivat, tiistaina ei kirjepostia edes jaeta, toisaalta kirje voi jo silloin olla myöhässäkin.
Asia selviävät ja tauti paranee ajallaan, mikä se sitten onkin. Minulla tiistaina tähystys, sekin aika tuli tosi äkkiä. Liekö jonkun peruutusaika?

Parantumista ja hyvää vointia

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle26.10.2017 17:31
Kiitos rentukka toivotuksistasi.

Ajattelin josko maanantain postin jakoon kirje ehtisi, mutta ei väliä kun jo tiedän koska pitää mennä.
Tutkikoon onko astma pahentunut ja siitä syystä tauti jyllää vai mikä lie syynä. Se selviää aikanaan.

Sinulla samana päivänä toisenlainen tutkimus. Tsemppiä jo etukäteen sinullekin tiistai päivään.

Jaksamista kaikille!!

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle27.10.2017 12:30
Postille👍👍👍 eilen sairaalasta lähetetty kirje tuli tänään perille eli kutsu kokeisiin.

nervus vagusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle29.10.2017 16:15
Vain pari tabua 800:sta Buranaa leikkauksen jälkeiseen särkyyn sai refluksin oireilemaan siihen malliin että valitsin säryn refluksin asemesta. Aikoinaan lyhyt tehokuuri citromax tms antibioottia tuhosi totaalisesti suolistoni bakteerikannan useiden kuukausien ajaksi. Oli yhtä tuskaa pitkän aikaa ja yli vuoden kesti palautua lähes normaaliksi vaikka oli maitohapot ja kaikki kotikonstit käytössä. Uskon että tuosta jäi pysyviä vaikutuksia mm. nyttemmin ilmestyneiden, vatsaoireita aiheuttavien yliherkkyyksien muodossa.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle31.10.2017 10:02
Nyt on lähtö lähellä. Klo 11 alkaa tutkimukset keuhkopolilla. Huh....saa nähdä mitä löytyy vai löytyykö mitään.

Kyllä minunkin mahani tietää että antibioottia ja kortisonia on vedetty ja muitakin troppeja tähän tautiini . Saa nähdä tuleeko entisten vaivojen tasolle mahani vai jatkuuko tämä tuska pitkään. Maitohappoa menee ja on mennyt mutta kuten
nervus vagus kirjoitit tuhoa on lääkkeet tehneet ihan kiitettävästi sisuskaluissani. 😘😢

Elämä jatkuu.....

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle31.10.2017 21:09
Hei Aikuinen nainen, saitko selvyyttä ja apua keuhkopolilta?

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle1.11.2017 9:05
Huomenta rentukka ja kaikki foorumilaiset.😄

Vielä ei selvyyttä tautiini tullut mutta näiden tutkimusten myötä mitä eilen läpi kävin jotain pitäisi selvitä jos on selvitäkseen. Keuhkokuvat olivat äärimmäisen monipuoliset ja spirometrialla tutkittiin keuhkojen tilaa. Katsottiin miten astma lääkkeet levittäytyvät keuhkoihini eli ottotapani on oikea ja lääke menee hyvin perille keuhkojen kaikkiin sopukoihin. Verikokeita otettiin ja labratäti sanoi, onpas sinulle laitettukin erikoisia kokeita otettavaksi. Kysyin mitä, hän sanoi että on allergia, tulehduksia, sekä muita erikois juttuja. Heitin näkyykö syöpä arvojakin hän vastasi, että näissä näkyy niin paljon kaikkia, että nyt selviää mistä noin pitkäaikainen flunssa johtuu. Kuuluu äänestäsi, että olet pitkään potenut. Sanoin että nyt keksivät tietty että olen koiralle allerginen ja jatkoin, että minulla on ikäni ollut koira johon hän tokaisi ettei kannata miettiä ei se ole silloin allergisoiva tekijä, että on paljon muitakin.

Nyt puhaltelen pef mittariin 2 viikkoa ja 16 pvä lääkäriin. Jos pahoja ongelmia ilmenee voin soittaa keuhkopolille ja kysyä miten menettelen.

Näillä mennään ja yskitään edelleen..

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle1.11.2017 10:59
Aikuinen nainen, on Sinua ainakin nyt tutkittu ehkä tuloksista jotain selviää. Kun luin tuota kirjoitustasi eilisestä päivästä tuli mieleen oma sairastumiseni homeastmaan. Minulla oli 10 kuukauden järjetön yskä, jota työterveydessä hoidettiin kortisonilla, antibiooteilla useampi kuuri ja ties millä lääkkeillä ja suihkeilla--ei ollut apua ei--. Lopulta nukuin öisin keinutuolissa, kun en voinut sängyssä nukkua, koska yskitti niin, että pelkäsin keuhkojen lentävän pihalle ja tukehtuvani samalla siihen räkään. Ja makuuasento pahensi tilannetta entisestään.
Lopulta pääsin tutkimuksiin keuhkopolille jossa puhaltelin pari viikkoa pefmittariin ja muitakin kokeita tehtiin ja kuvattiin. Ja sitten se selvisi olin sairastunut työpaikalla homeastmaan. En voisi palata sinne töihin. No, nyt koko talo on purkutuomiolla ja tyhjänä, että se siitä.

Jäin sitten kesälomalle yskäni kanssa ja oltuani noin kolme viikkoa lomalla huomasin, että loppukin yskä oli kadonnut, hyvänen aika olin tervehtynyt kotona, sain nukuttua vuoteessa ilman, että tarvitsi nousta yskimään. Se oli aika iso juttu.

Monessakin mielessä, meni terveys ja meni mukava työ. No, tuli toinen työ ja tämä refluksi, joka silloin puhkesi, mutta näillä mennään. Ja varotaan homeisia tiloja.

Voimia Sinulle ja kaikille muillekkin.

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle1.11.2017 11:02
Piti vielä lisätä, että syksy ja tämä märkä syksy, on ollut erityisen pahaa aikaa, kun luonnossa on niin paljon homeitiöitä, hui olkoon.

pihalehtien haravointi ei ole sitä parasta työtä lainkaan.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle1.11.2017 12:34
Kuulostaa niin minun oireiluilta osin rentukka sinun kirjoituksesi olostasi.
Minulla alkoi kuumeella ja kurkkukivulla tämä tautini ja nyt jatkuu yskänä ja limaa on jossain putkistossa. Missä lie. Astma minulla on ollut varmaan 25 vuotta..eli äidin perintöä.

Hyvä kun sinun oloosi aikoinaan tuli helpotus eli saatiin selville mistä vaivasi johtui.
Harmi kun terveys ja työpaikka menivät mutta sait ainakin oireet helpottumaan kun jäit töistä pois. Joskin sait tämän " ihanan" reflusitaudin siihen rinnalle.
Nämä kun ei ole omia valintoja.

Minä mittaan peffejä ja jonain päivänä toivon pääseväni tästä röhästä eroon.

Kiitos toivotuksistasi. Voimia myös minulta sinulle kuten muillekin.❤👍

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle15.11.2017 15:28
Moikka!

Alakuloa olen täällä potenut, joten hiljaiselon syy on siinä.
Olen jälleen kortisooni kuurilla kun tauti vaan ei lähde pois.
Huomenna on sairaalan keuhkolääkärille meno joten nähtäväksi jää onko tähän mitään syytä ja jos on mikä lie.
Pahin mahdollinenko vai?? joku muu.

Ja vatsa tietty on ihan järkyssä kunnossa kun näitä lääkekuureja olen joutunut syömään. Huhhuh.....mikä lie kaiken tarkoitus vai onko sitä ihan turha miettiäkään. Elää vain tätä hetkeä ja katsoo mitä seuraavat tuo tullessaan. Ei se tietty ihan helppoa ole, mutta vaihtoehdot on vähissä.

Toivottavasti teillä tsemppaajilla omat olonne on paremmassa mallissa.

Jaksuja ihan jokaikiselle!!

leenaliinaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle15.11.2017 23:46
Kamala tauti sinulla. En malta olla kertomatta hyväkuntoisesta työkaveristani joka sairasti astmaa ,mutta oli muuten hyväkuntonen ja paljon liikkuva nainen. Jossakin vaiheessa hän muuttui tosi limaiseksi ja yleiskuntokin laski ajan myötä.Häntä tutkittiin tosi paljon ja joskus oli sairaslomallakin. Mitään ei löytynyt. Sitten kerran kysyessä hänen vointiaan ,hän kertoi että yskän aiheuttaja oli hänen astmalääkkeensä.No tiemme erosivat,joten en tiedä mitä hänelle kuuluu.Muistui mieleeni kun olen lukenut sinun tarinaasi. Voimia..

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle16.11.2017 7:07
Kiitos leenaliina. ❤😄

Minulle kun määrättiin limaa irrottavaa lääkettä tuntui että nyt tukehdun kun en saanut limaa yskittyä pois. Lääkkeet kun lopetin ei yskiminen ollut niin järkyttävän kovaa. Mutta edelleen yskin. Tätä astmalääkettä olen käyttänyt vuosia. Ensimmäinen flunssakin tämä on moniin vuosiin mikä elokuussa alkoi. No tänään jotain selviää ehkä....

Jännittävä on oloni.🤔

SussuRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle16.11.2017 9:41
Tsemppiä Aikuinen nainen! Pidetään peukkuja, että jotain apua vihdoin löytyisi!

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle16.11.2017 14:18
Sussu kiitos sinullekin kun tsemppasit❤

Lääkärissä käyty. Keuhkot ok ei allergioita ja puhallukset huippuja. Tauti nimeltä flunssa on pitkittynyt syystä, että minulle on koko ajan syötetty limaa irrottavaa lääkettä + kortisonia hengitettynä ja tabletteina. Ne pitää yskää yllä..nyt vaihtui kaikki lääkkeet. Astma lääkekin. Näillä mennään. Jos ongelmia tulee eli olo ei parane soitto keuhkopolille. Pääsen lääkäriin aikas nopeasti nyt kun pää on sinne saatu auki.
. 3 kk päästä tulee kontrolli kutsu joten nyt kädet ristiin että kaikki korjaantuu.

Ja katsotaan onko nämä uudet lääkkeet nyt entisiä parempia. Mutta se ainakin lohduttaa, että tosiaan voin soittaa jos ongelmia tulee. Toivon nyt vihdoinkin saaneeni apua. Tätä minun yskimistäni ei kestä kukaan kuunella vähiten minä itse.

Tämmönen reissu 😘

leenaliinaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle19.11.2017 23:09
AN. Onko yhtään helpottanut?

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle20.11.2017 8:33
AN, no johan on ollut syksy, lääkkeitä on vaihdettu nopeammin kuin mummorullassa kuvia, kun lääkärit ovat uskoneet, että tästä se apu tulee. Eikä sitten tullutkaan muuta kuin taudin pahentumista.

Ehkä nyt olosi kohentuu, lopultakin. Minä olen ollut pari viikkoa reisussa ja saanut sieltä homeastman tuliaiseksi, olo on vetämätön ja nyt vain täytyy toivoa, että tauti paranee täällä kotona pian eikä jää päälle, kun sekin vaara aina on olemassa.
Piti olla homeeton majapaikka ei vaan ollut. Täytyy matkalla olla ruokien kanssa tarkkana ja sitten majapaikan kanssa, eli melkein helpompi on jos jää kotiin.

Parantumista lopultakin Sinulle toivon ja menen nyt nukkumaan.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle20.11.2017 12:09
Leenaliina ja rentukka kiitos kun voinnistani kyselette.

En vielä osaa sanoa mihin suuntaan lääkitys minua vie. Yskä on ainakin vähän rauhottunut mutta kyllä tätä vielä riittää. Nyt on vasta 5: s pvä alullaan näillä uusilla lääkkeillä joten toivossa elän, että parempi aika vielä koittaa.

Tämä ulkomaalainen lääkäri kenen luona kävin on kuulemma tosi pätevä, eilen kuulin kun ystäväni tuttu on sairaalassa keuhko-osastolla töissä ja tämä ko lääkäri työskentelee osastolla niin hän on hyvin kiinnostunut potilaiden parantumisista ja voinneista ylipäätään. Siksi kait minullekin annettiin soitto mahdollisuus ja vielä kontrollikäynti. Eli päivä kerrallaan....toivoa en ole menettänyt.

Jaksamista kaikille ❤👍

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle24.11.2017 10:19
No niin tässä kävi, homeastma palasi taas kerran, tai onko tämä nyt flunssaa tiedä häntä, mutta sieltä majapaikasta alkulyönnit tuli.
Olo on ihan kamala ja niinpä kävin päivystyksessä ajatuksella jos on jotain muuta. Ja kas lääke, joka minulle viime talvena annettiin onkin ihan sopimaton minulle ja tautiini. Se on joku astman ylläpito-hoitolääke, ei tälläisen akuuttivaiheen lääke. Lääkäri halusi sen silloin vaihtaa kun uusin reseptiäni, en ollut tarvinnut sitä aikaisemmin ja nyt kun tarve tuli otin käyttöön eikä ollut mitään apua.
No, nyt palattiin vanhaan aikaisemmin toimeneeseen lääkkeeseen ja lisäksi limaa irrottava lääke josta kysyin voiko lima jumittua keuhkoihin, ei kuulemma voi ja tätä lääkettä ei saa käyttää kuin viikon verran, sitten on lopetettava. Ja jatkettava pelkillä suihkelääkkeillä.
Jos flunssat on näin kovia jatkossa niin on tässä tautia.
Yöllä nukkuminen tosi huonoa yskän takia, joo olen ottanut jopa unilääkkeen, jota en ole aikoihin tarvinnut, silti uni ei tule, kun yskittää jne.
Nyt väsyttää ihan kamalasti.
Voimia kaikille ja hyvää viikonloppua.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle24.11.2017 14:46
Miten kuulostaakin kovin tutulta vaikka minulla ei homeen kanssa ole mitään tekemistä.
Vääriä lääkkeitä oikeeseen tautiin...
Sain itsekin limaa irrottavaa lääkkettä ja minulle se oli pahaksi. Irrotti limaa vaan en saanut sitä yskittyä pois. Ventoline on ainut lääke mikä oloani helpottaa. Viimeksi kun sain uudet lääkkeet niistä tuli ihan järkyttävä kutina ja suuhun haavoja ja hiivaa. Tänään olin yhteydessä keuhkopolille ja lääkkeet veks. Avaavalla lääkkeellä viikonlopun yli mennään ja jos en pärjää, päivystykseen jonne on laitettu tietoa että minut pitää ottaa tosissaan.
Maanantaina keuhkolääkäri soittaa ja sitten taas saan uudet ohjeet ja lääkkeet. Yli 3kk on flunssani kestänyt. Et ottaa jo psyykkeen päälle.

Koeta rentukka jaksella. Niin yritän itsekin.
Samaa jaksamista myös kaikille toivottelen👍❤

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle24.11.2017 17:28
Hei, muistin vastaanotolla miten Sinulle AN kävi sen irrottavan lääkkeen kanssa ja siksi kysyin,voiko räkä jäädä keuhkoihin, mutta ei syytä huoleen, koska räkä kuulemma tulee ulos??? Niin tulee jos tulee. Lääkkeet toimii eri ihmisillä erilailla, mutta eipä sitä dosentit aina ota huomioon. Minun on koko kurkku ja kaula niin kipeä yskimisestä, ettämietin mite tätä jaksaa ja vasta toinen viikko menossa. En osaa edes kuvitella mitä se Sinulla on ollut, elokuusta on piiitkä aika. Huh. Että ensi viikolla uudet lääkkeet Sinulle, täytyy toivoa, että minulla nämä uudet vanhat lääkkeet toimii

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle25.11.2017 10:31
Heissan!

Juu yksilöitä olemme eli mikä ei minulle toimi saattaa toisella toimia todella hyvin.

Peukut pystyyn, että sinä pärjäät rentukka!!!

Minulle ties kuinka monennet lääkkeet tulee maanantaina, joten huh huh.. yskä on vaan edelleen räkäisen kovaa. Että kohta on keuhkot pihalla, mutta sitten kait pääsen patologin pöydälle ja vika löytyy.


Hyvää viikonloppua kaikille!!

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle25.11.2017 11:41
Hei AN, ei vielä patologin pöydälle, koska parantuminen tulee se vain kestää......Toki ymmärrän tunteesi kun olen itsekkin yskinyt ihan hirveästi ja nukkunut sellaisia 15 minuutin pätkiä ja sitten herännyt taas yskimään. Suihkelääkkeessä on kuulemma kolminkertainen annos kortisonia, sekö minua valvottaa vai tämä hakkaava yskä?
En tiedä, mutta johonkin täytyy luottaa, että parantuu.
Sitä kysyinkin lääkäriltä, että miksi minun hyvä ja toimiva lääke oli vaihdettu? No, hän sanoi, että tässä ko. lääkkeessä on erilainen ottotapa ja toiset suosii toisia lääkkeitä ja toiset toisia. Siis yleislääkäri meni vaihtamaan yliopistollisen sairaalan keuhkopolin lääkkeen, lääkkeen, joka oli ollut hyvä. Mutta näitä sattuu.
Nyt on hiukan parempi olla, kun jätin pois sen limaa irrottavan lääkkeen, kun oli tunne, että tukehtuu sen kanssa. Eikä minulla ole sellaista koskaan ollutkaan siis limaa irrottavaa lääkettä.

Voimia Sinulle sinne yskän keskelle.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle27.11.2017 9:24
Huomenta!

Toivottavasti rentukka sinun olosi olisi helpottamaan päin.
Aika lailla samoissa vesissä uit kun minäkin olen nyt siitä elokuun 22 päivästä uinut. Silloin kävin ensimmäisen kerran lääkärissä, ja tauti oli jo ollut jonkin aikaa päällä.

Eilen illallakin taas yskin niin rajusti, että keuhkot on kait riekaleina, Ainakin siltä tuntuu.

No tänään soittaa keuhkolääkäri jossain vaiheessa, että saas nähdä mitä nyt tapahtuu.

Olen odottavalla kannalla.

Jaksuja kaikille!!

rentukksRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle27.11.2017 13:36
Pitkä on Sinun AN:n taipaleesi yskän puristuksessa. Ei paljon lohduttanut, kun lääkäri minulle sanoi; tämä voi kestää 6 viikkoa, siis tämä yskä. Kun tässä on jo nyt ollut ihan kovin kestämistä.

Toivottavasti saat jonkun valaistuksen ja avun tänään, siis minkä kortin keuhkolääkäri hihastaan vetäisee, jäämme odottamaan.

Itse taidan kömpiä peiton alle,

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle28.11.2017 13:38
Moikka! Matka jatkuu, kiireinen lääkäri soitti minulle eilen 7 vaille 16 kun työ aika päätyy klo 16. Ei ollutkaan yllättäin sama lääkäri jolla kävin. Onkin yllättäin siirtynyt muualle. Nuori erikoistuva keuhkolääkäri oli hän joka soitti.

Eipä tiennyt minun historiasta mitään siis ei "ehtinyt" perehtyä. Sanoi kun kerron tilanteestani et hei nyt on virus flunssaa liikkeellä, että voi olla sitä kun astmaatikolle flunssa tulee on juurikin tällaista mitä olen kertonut oireistani. Totesin, että tauti on ollut minussa elokuun puolesta lähtien enkä pääse eroon siitä. Jatkoin vielä etten ole luulosairas jos siltä kuulostan. Siihen lääkäri totesi että ei epäilystäkään siihen suuntaan. Mietti hetken ja sanoi aloita uudestaan toinen lääke mitä minulla on ja se on paras mahdollinen astmalääke mitä olla voi. Sitä vaan käytän niin hoitaa keuhkot putkineen kuntoon kun ovat kovasta yskimisestä ärtyneet. Kysyin kuinka pääsen tästä karmeasta yskästä eroon. Kyllä paranee kun jaksat vaan odottaa. Jos ei parane soita Keuhkopolille uudestaan. Mietään mitä tehdään. Kysyin eikö vois keuhkojen tilaa katsoa vaikka tt- kuvauksella. Ei nyt ole tarpeen.
Joten kiitos ja kuulemiin.

Näin hyvä juttu. Siis yskin niin kauan kun jaksan.

Mites sinä rentukka jakselet. Onko olo yhtä huono kun eilen oli. Paranemista toivon sinulle kuten itsellenikin👍👍❤❤

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle28.11.2017 16:37
Paranemista tässä odotellaan, yskä on ehkä hiukan helpottanut, mutta poikki ja väsynyt olen. Crp oli 37 lääkärin mielestä ihan normaali tässä yskän tilassa. Hän sanoi ei paljon koholla, eli ei tehty muita tutkimuksia. Antibioottia en halunnut, ainakaan heti, kun muistan kuinka kesällä kävi.
Ääni on pois puhumaan en pysty. Hunajaa olen juonut ja toivonut parantumista. On nämä flunssat kovia jos tämä sitä on.
Jos olo ei kohene menen loppuviikosta uudestaan päivystykseen.

Sinulle aikuinen nainen voimia, sillä sellaisia lääkäreitä me kohtaamme Liiankin usein.😈.

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle28.11.2017 17:48
Vielä lisäys minulla on kaapissa monenlaisia lääkärin määräämiä lääkkeitä tähän flunssaan, olen vain joutunut ne hylkäämään sopimattomina ja se yksi alkuperäinen lääke on ainoa, joka sopii ja joka on auttanut tähän mennessä.

Toivon sen nytkin lopulta auttavan, mietin vain miksi lääkärit niin mieluusti kirjottelevat sopimattomia, kalliita lääkkeitä jotka ainakin minä melkein aina tunnollisesti ostan ja palautan sitten vanhentuneina apteekkiin. Miksi ei voi pitäytyä niissä vanhoissa hyvissä lääkkeissä eikä tarjota uutta. Se on tietysti eriasia silloin jos lääkkeestä ei ole apua. Silloin se on hyvä vaihtaa.
Tämmöisiä tuli tässä kaiken keskellä mieleen.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle28.11.2017 18:13
Kiitos rentukka. ❤
Samaa tarinaa tai totta on minunkin lääkehistoria. Lääkkeissä löytyy.
Ehkä lääkäri on hyvä tai parempi kun aiemmat lääkärit kun keksii että näillä paranet.
Sanoin keuhkopolilla kun kävin lääkärillä joka sanoi että olet vääriä lääkkeitä käyttänyt ja kysyi vielä miksi. Minäpä kerroin että viisaat lääkärit on niitä määränneet ja jatkoin että sinun jälkeen kun taas joudun lääkärille lähtemään kun tauti ei lähde ja lääkäri toteaa taas että väärät on lääkkeet mitä käytät mitäs siihen sanon. Hän totesi etten tarvi uutta lääkäriä ja lääkkeitä näillä paranen ja jos en tulet tänne keuhkopolille siis soitat ja hän antaa uudet lääkkeet tai ohjeistaa määräämiensä käytön uudelleen..
No näin tein ja soitin polille vaan ko lääkäri ei tietty enää ole siellä. 16 pvä kävin ja lääkäri on vaihtunut. Et jep....

leenaliinaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle9.12.2017 19:02
Miten voit AN ? Joko yskä on hellittänyt?

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle10.12.2017 9:31
Kiitos kysymästä leenaliina. ❤❤

Kyllä tämä eloni ja oloni on yhtä vuoristorataa..Hetken kun tuntuu, että jep...nyt tämä oli tässä tuleekin ihan karmea yskä ja tullaan rataa alas rymisten.
Lääkitys taas tiistaina muuttui varmaan sadannen kerran, jos vähän liiottelen, ja nyt odotellaan miten käy. Diagnoosi on pahentunut astma. Helmikuussa kontrolli sairaalassa ja lupa soittaa keuhkopolille jos tilanne pahenee tai yskä ei jossain vaiheessa lopu. Sitten jos soitan lääkkeet taas vaihtuu.
Oravanpyörässä olen.

Selkä on niin kipeä kovasta yskimisestä kylkiluita myöden että fysioterapiassa käyn eikä meinaa sieltäkään apua tulla.

Henkinen kantti on kohta romahdus pisteessä.😢. Unet ihan hakoteillä.

Päivä kerrallaan yhä yritän eteenpäin....

Jaksamista kaikille.👍❤

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle10.12.2017 16:06
Sulla on kyllä kestänyt pitkään Ann.
Mutta fysioterapia? Mun fyssari on sanonut, että kuume tai tulehdus on este fysioterapialle.
Oliko sulla influenssa tai keuhkokuume?

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle10.12.2017 16:49
On tää kestänyt ihan liian kauan. Vie mehut kokonaan minusta. Siihen päälle tämä järkky selkäkipu niin koville ottaa.

Ei oikein selvyyttä tullut mikä on taudin nimi. Tulehdusarvot oli silloin aluksi kohollaan ja antibiootit+ kortisoonit hoitivat tulehduksen pois vaikka oireet jäivät.

Minulla ei ole kuumetta eikä tulehduksia pahentunut astma vain😘 joten voin fyssarilla käydä. Jos en kävisi kävely loppuisi. Vähän lihakset rentoutuvat käsittelystä ja jaksan liikkua.

Henkinen kantti alkaa olla tosi vähissä.

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle10.12.2017 19:22
Aikuinen nainen, tuo kuulostaa nyt ihan sille kun minun homeastmani, joka kesti koko talven.Mutta ei Sinulla varmaan mitään sellaista voi olla. Yskä rauhoittui aina hiukan kun lääkkeitä, kortisonia ja ties mitä vaihdettiin. Palatakseen entistä hullumpana takaisin. Lopulta yskä parantui,kun jäin pois tuolta työpaikalta.
Syksyn ilma sateineen on ollut hankala, mutta olisko oikeesti niin hankala? Epäilen, tuskinpa vaan.
Voimia toivon ja parantumista Lopultakin👍.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle11.12.2017 9:08
Kurjaa kun sinä rentukka olet homeelle altistunut. Tuttavapiiriini kuuluu ihminen jolle on käynyt samoin, eikä elo ole aina ruusuilla tanssimista.

Minulla se ei ole mahdollista. Kerrostalossa asun ja ylimmässä kerroksessa. Tämä on terve talo tutkittu on. Joten minulla perinnöllinen astma joka nyt (muka) ilmeisesti sairastaessani flunssan, paheni. Ja mistä tiedän pahentaako käyttämäni kipulaastarikin astmaani kun sivareissa lukee että pahentaa astmaa.
Kurja on oloni ja nyt toivon, että nämä uudet lääkkeet taas kerran helpottavat oloani.

Se tässä helpottaa että voin ottaa sairaalan keuhkopolille yhteyttä jos tarvetta tulee ja päässeen lääkäriin tai määräävät jälleen uuden lääkkeen kokeiluun. Elävä koekaniini olen.

Kiitos kun välitätte❤❤

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle11.12.2017 14:36
No niin arvelinkin, että kotisi on puhdas😊 onneksi. Mutta ne laastarit tosiaan voiko niistä johtua kaikki yskät? Kuka senkin tietää. Tuo lääkekokeilu kohdallasi on ollut melkein uskomaton, paitsi, että se on totta, valitettavasti.
Jospa nämä lääkkeet tuovat avun👍❤ ja parannuksen.

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle11.12.2017 16:32
Aikuinen nainen, minullakin aikoinaan tehtiin niitä kokeiluja ja lopulta Symbicort Turbuhaler forte toi avun. Nyt täytyy vain toivoa, että saan siitä avun jatkossakin. Kun on sairaskertomustasi lukenut niin mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma.
Lääkebisnes on aika suuri tänä aikana.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle11.12.2017 16:58
Minulla oli sama lääke varmaan viisi vuotta eli Symbicort, siis samaa mitä sinullakin on. Annoksella kaksi vetoa aamuin ja illoin. Nyt keuhkolääkäri sanoi, että ei tehoa minulle kun tauti pääsi niin pahaksi. Siksi vaihdettiin nyt tähän mitä käytän eli Flutiformiin. On kuulemma nykyaikaisempi ja parempi lääke kun entinen. Aika näyttää...toinen lääke tulee käyttöön myöhemmin rinnalle. Varmaan sitten helmikuussa kun on kontrolli aika keuhkopolille. Soitan sinne jos tästä ei tunnu olevan apua, mutta nyt pitää jonkun aikaa käyttää ja kuulostella. Tällaista kokeilua. 😘

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle13.12.2017 10:40
Nyt on sitten ruvennut limaa irtomaan, että sen kerran kun yskänkohtaus tulee niin näin käy. Jospa tämä uusi lääke tekeekin sen minkä lääkäri kertoi, eli on astmaatikolle tässä tilanteessa paras apu. Ja ehkä minulle pysyvä lääkitys jatkoa ajatellen.
Heti helpottaa kun saa limaa pois keuhkoista tai missä sitä onkaan. Se siellä on tätä tulehdusta yllä pitänyt olen itse sitä mieltä.

On niin hyvä olla pitkästä aikaa kun voi koiran kanssa tehdä hyviä lenkkejä ja vähän saa muutakin ajateltavaa kun tätä ainaista sairastamista. Kivut ovat niin jokapäiväisiä elämässäni, että joskus ajattelen kuinka kauan niitä kestän. Kynnys madaltuu aina vaan. Krooninen kipu on minulle pahinta kipua ja kun lääkitys ei ole kunnossa niin kärsittävää on.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle15.12.2017 17:52
On tämä yskiminen kivaa. Eli edelleen yskin. Selkä kivut tähän lisäksi ja kaularangan välilevy pullistuman kipu vaihteeksi tuo oloon lisä mielenkiintoa.
Nyt jo 5 pullistuma kaularangassa. Paska....olo.

Tässä mallia mitä olen läpi käynyt...kolme minuuttia kestää pätkä. Tosin minä olin yksin tukiverkko oli kaukana ja aika välinpitämätönkin.
Elossa....oon.
https://areena.yle.fi/1-4228490

No nyt yskitään kait loppuelämä.

rentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle15.12.2017 20:40
Lohduttomalle tuntuu Aikuinen Nainen ja jotenkin minä jo luulin, että nyt parantuminen on kohdallasi alkanut, mutta ei se ollutkaan niin, voi harmitus😣😣.
Kyllä se parantuminen vielä tulee, mutta se kestäääää nyt turhan kauan, joulusta käännetään kohti kevättä,aurinkoa ja parempaa vointia👍👍❤Nyt kaikkea hyvää sinne yskän ja selkäkipujen keskelle.🌝🌝. Kokemuksesi eivät varmasti ole olleet mitenkään mukavia, jos filmistä voi jotain päätellä.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle16.12.2017 11:04
Joo ei tämä oli kaikkein paras olo ole. Jos olisi tämä yskä "vaan" niin ehkä kestäisin. Mutta siihen lisänä nämä järkyt selkäkivut sekä kaularangan välilevy pullari, niin olemista on. Helmikuussa on se keuhkopolin kontrollikäynti että jotain valoa on tunnelin päässä.
Selkäni on todella huonossa kunnossa. Itseasiassa minulle on kolme saman tyyppistä leikkausta selkään tehty kun siinä pätkässä oli. Pioneeri olen näissä leikkaus systeemeissä. Kaikenkaikkiaan neljä kertaa selkä on operoitu.
Yskiminen käy kovin kipeästi selkään, että senkin takia olo on entistä kurjempi.

Rentukka kiitos kun tsemppaat.❤❤

Voimia myös sinulle kuten kaikille muillekin 👍❤

leenaleenaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle8.1.2018 15:44
AN. Miten on vointi? Toivon että parempaan päin.

RentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle21.1.2018 16:10
Hei Aikuinen nainen, mitä Sinulle kuuluu, kuinka vointi on nyt?

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle22.1.2018 17:40
Moikka❤ Kiitos vointini kysymisestä leenaleena ja Rentukka.

Olen ollut todella huonosss hapessa etten ole jaksanut täällä käydä edes lukemassa teidän kuulumisia.

Tänään sain jonkun ahaa elämyksen josko kurkkaan onko teidän vertaistukilaisten tilanne mikä. Huomasin tämän oman ketjuni, että minua on "kaipailtu". Iloinen olo tuli.
Yskä vaivaa yhä ja olen päättänyt että jos se minusta on kiinni niin selvitä ens kuun 15 päivään kun kontrolli on keuhkopolilla. Aina ei ole itsestä vaan asiat kiinni.

Niskan välilevy pullistuma ja kylkiluun murtuma, yskimisestä johtuva, ovat aiheuttaneet kovia kipuja joten näistä johtuvista syistä en vaan ole jaksanut mitään muuta kun olla vaan. Selkäsärky näistä nikamarappeutumisista lisänä niin huhhuh...olen fysiatrille menossa 1.2 toivossa, että pääsisin johonkin muuhun tutkimuksiin kun magneettikuviin.
En enää halua kortisonia piikkeinä ottaa. Muutenkin kun on jo osteopeniaa niin aiheuttaako kortisoni lisää luuston haurastumista, siksi en välittäisi siitä hoidosta enää. 15 sarjan fys.hoito loppui tänään eli itseni ympärillä elämäni on pyörinyt.

Toivon teille kaikille niin paljon hyvää elämään kun se kenenkin kohdalla on mahdollista.❤👍🙏

Jospa tää elämä vielä itsellenikin jotain hyvää antaisi. Toivoa en vielä ole menettänyt.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle12.2.2018 19:39
Nyt jänskättää kun ylihuomenna on keuhkopolille aika eli menen siitä viime syksyisestä taudista kontrolliin. Yskää on edelleen, että tuntuu siltä kun joku olisi pielessä. Ja varmaan onkin.
Tähän lisänä nämä muut kropan ongelmat, niin tuntuu elämän laatu nyt tosi huonolta.

Päivä kerrallaan. Joskus riittää tuntikin😘

Voimisia teille ketkä satutte tätä ketjua lukemaan👍❤

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle13.2.2018 6:16
Ann, toivon parasta sulle.
Saisi se pahuksen tauti jo irrottaa otteensa! 😡
Otetaanko thorax rtg. tai muuta kuvaa? 👍

Aikuinen nainen Re: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle13.2.2018 9:00
Sitrus kiitän myötäelostasi💕

En usko, että enää kuvataan. Kait spirometria ja lääkärin kanssa jutustelu riittää. Ehkä kuuntelee keuhkot. Näin pääsee helpolla eroon.

Maaliskuussa on sitten terkkari lääkärin aika ja hänen määräyksestä eli fysiatrin suosituksesta kuvataan koko selkä ja niska. Jos muutoksia sitten pääsen magneettiin ja jatkotutkimuksiin. Olen ihan lääkäreiden armolla mutta aion pitää puoleni.

RentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle13.2.2018 10:06
Hei Ann, en nyt yhtään muista, onko Sinun keuhkoja kuvattu magneetilla? Tuli vain mieleen, kun ystäväni, jolla on ollut pitkään paha yskä kuvattiin lopulta magneetilla, vaikka lääkärin mielestä se on nyt täysin "turha kuvaus" Vaan eipä ollut, vika löytyi keuhkoista ja siitä seurasi leikkaus aika pian.
Tavallisissa kuvissa joita oli otettu kaksi eri kertaa ei näkynyt mitään erikoista, että näin.

En yleensä ymmärrä, miksi tutkimuksiin ja kuviin ei pääse, vaikka se olisi usein halvempi vaihto ehto, päästään kivun juurille ja paraneminen voi alkaa. Nyt syötetään kipulääkkeitä ja toivotaan parasta, mutta kun se ei auta yhtään kipu on, kun ei poisteta sen aiheuttajaa.

Pidä puolesi vaikka tosiaan olemme usein niiden valkotakkisten armoilla, huh.
Hyvää vointia Sinulle ja kaikille muille myös.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle13.2.2018 10:30
Rentukka kiitos sinullekin❤

Ei ole keuhkoja kuvattu kun näillä tavis natiivi kuvilla.
Tuskin magneettiin edes kuvittelisin pääseväni.

Enhän pääse selästänikään ennenkuin on otettu terkkarin kautta nämä normi kuvat. Jos niissä näkyy muutoksia edellisiin kuviin sitten pääsen uudestaan magnettiin. Eli mutkan kautta tämäkin homma hoidetaan.

Yritän puoleni pitää lapulle on kaikki kysymykset, toiveet ja pyynnöt laitettu.

Tulee edesmennyt naapuri mieleen. Sai keuhko embolian. Tutkittiin röntgenillä ym.sitten tt-kuvaus ja hänellä oli tuttu lääkäri sairaalassa joka määräsi vielä magneetti kuvat keuhkoista. Ylläri olikin kun keuhkojen "alta"
löytyi rintasyöpä. Joten yhtä vaivaa hoidettiin ja tutkittiin kylkiäisenä löytyi toinenkin sairaus johon hän menehtyi viime lokakuussa.
Siis tuuripeliä kenen lääkärin käsiin joutuu.

Huomenna taas tiedän enemmän tai kenties vähemmän.😘

RentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle13.2.2018 11:30
Ann, se on totta, tuuripeliä tämä on. Jouduin luopumaan, ja moni muu myöskin, hyvästä ja osaavasta omalääkäristä 2014, hän joutui täältä pois, koska "lähetti liikaa jatkohoitoon" ja oli siis jatkuvasti ylilääkärin puhuttelussa, niinpä hän haki toisen paikan ja lähti.
Sen jälkeen on ollut hyviä ja vähemmän hyviä lääkäreitä, nyt just ei ole ketään, kun ei ole ollut hakijoita kuulemma.
Muistan vielä ne entiset ajat, kun täällä hoidettiin eikä lääkäriin ollut viikkojen jonoja. Nyt pelkän soittoajan saa vasta reilun kahden viikon päähän ja lääkärinaikaa saa varrota kuukauden päivät.

Toivomme nyt kuitenkin, että saat huomenna tietoa ja Sinua myös hoidetaan ihan oikeasti.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle13.2.2018 12:17
Meillä oli sama systeemi terkkarissa, tuttu ja turvallinen oma lääkäri joka joskus itkikin kanssani kun olin tosi kipeä tästä selästäni ja valittaessa pokka petti. Saattoi soittaa kotiin ihan yllättäin miten jakselen ym. Eli oli niitä lääkäreitä joita on ollut ilo kohdata. Laitoin hänestä kerran lehteen kiitoksen ja lisäsin, että laittakaa opiskelevia lääkäreitä hänen oppiin. Paras opettaja siihen miten empaattista on potilaan ja lääkärin kohtaaminen parhaimmillaan.
Hänen kanssa kaikki hoitui. Vaan joutui myös pois terkkarista.

Nyt todella saa odottaa aikaa lääkärille ja arvoitus on mikä on yhteinen kielemne. Onko sitä ollenkaan.

Viimeksi oli keuhkopolilla hyvä venäläinen lääkäri. Ei ole enää. Että saa nähdä kenet ja minkälaisen nyt kohtaan.

Mutta puoleni ainakin yritän pitää.

Kiitos vielä kannustustuksestanne❤❤

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle14.2.2018 18:24
Moikka! Sairaalan poli reissu tehty. Lääkäri mukava virolainen nainen.
Tutki ja selitti kaiken niin perusteellisesti, että nyt tuntuu siltä etten ole ihan heitteille jätetty. Spirometria puhallukset oikein hyvät ja kotona tehty 2 viikon pef seuranta myös. Näissä molemmissa jos olisi ollut toisiinsa nähden isoja eroja sitten olisi keuhkotutkimukset paikallaan. Tähystys, magneetti ym.tutkimukset. Mutta hän oli vahvasti sitä mieltä, että elokuussa alkanut flunssani oli alusta asti niin huonolla lääkityksellä, ja se aiheutti sen että keuhkoputkeni pääsivät tulehtumaan pahoin ja siksi en jaksa yskiä limaa pois mitä yhä keuhkoissani on. Nyt sain jälleen uudet lääkkeet ja 2 viikon päästä soitan keuhkopolille mikä on tilanteeni. Jos lääkkeistä on apua jatkan 2 kuukautta ja sitten uusi kontrolli. Voin toki soittaa hoitajalle ihan mistä ongelmasta vaan jos tarvetta tulee ja hoitaja konsultoi lääkäriä.
Tuli jotenkin turvallinen olo joten nyt näillä mennään taas kerran pvä kerrallaan.

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle15.2.2018 0:39
Hyvä!!❤🌷❤

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle17.2.2018 10:43
Eilen tuli jo kutsu 16. 4 uusiin kontrolleihin, että tämä puoli näköjään rupesi toimimaan paremmin nyt kun silloin kun tauti oli akuuttina päällä. Eli koko viime syksyn ja nyt alkuvuoden.
Nyt ei muuta toivetta ole kun, että tämä lääke toimii ja helpottaa tätä kovaa köhimistä.

Jotain hyvääkin, toivottavasti!!!

RentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle17.2.2018 13:00
Mukava kuulla❤ ehkä kaikki lopultakin on hoidossa ja hyvässä parantavassa hoidossa👍

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle17.2.2018 13:21
Hei! Mahtavia uutisia!! Vihdoinkin 💖

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle17.2.2018 14:27
Iloitsen kun jaatte tätä hyvää ja huonoakin kanssani. Tälläkertaa hyvää❤💕 Kiitos!

Kun vielä saan nämä selkä-ja niskatutkimukset jossain vaiheessa käytyä toivon niidenkin osalle apua.❤👍

Lämpimiä aatoksiani myös teille.❤❤

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle28.2.2018 11:52
Moikka! Sain nämä uudet lääkkeet ja olen ollut ihan kurjassa kunnossa.

Eilen katsoin toisen lääkkeen sivarit jotka ovat pääsääntöisiä, "mahakipu, oksentelu, ripuli, vatsakipu ja ruoansulatushäiriöt"
Kaikkia näitä olen potenut paitsi en ole oksentanut.

Lääkkeiden käyttö loppui tähän joten toivon, että rupean voimaan paremmin.

SitrusRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle28.2.2018 11:56
No voi ei!!

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle3.4.2018 14:33
Moikka❤️

Onkos täällä meitä entisiä raihnaisia enää. AnnaMyy , Sitrus ym.

Olen ollut tosi huonossa hapessa ja olen sitä edelleen. Flunssa joka vaivasi koko viime vuoden lopun ei kunnolla parantunut ja nyt on tauti taas uudestaan päälä. Kovat kortisoonit on menossa ja monenlaiset hengitettävät lääkkeet lisäksi. Olo on henkisesti ihan finaali olo.Maha ja refluksi 😠aivan kurjan tuntuiset. Närästää...ja polttaa.

Muutenkin koko ruho huutaa hoosiannaa, että nyt tuntuu elo tuhat kertaa kurjemmalta kun viime kirjoittelun.

Oletteko te missä kunnossa ystävät❤️

RentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle3.4.2018 15:00
Onpa mukava kuulla Sinusta Ann❤, patsi, että vointisi lukeminen ei ole ollenkaan mukavaa, että ei tauti helpota lainkaan, pianhan tässä on talvi mennyt. Paitsi, että ei ole lumista päätellen talvi ohi, sitä on vielä juhannuksenakin tällä menolla.
Minulla on nyt vähän parempi, olen ottanut kahdenlaiset maitohapot, prekosan ja sitten ne ppi tab. Vähennysyritykset ovat päättyneet nolosti,, mutta maitohapoista lienee apua ja ruuansulatusentsyymistä, joita apteekin farmaseutti suositteli. Vatsa on nyt parempi.
Poikkeamisia ei silti voi tehdä, pääsiäinen oli ja nyt taas on verenpaineet koholla ja vatsassa ei niin hyvä olo. Takaisin ruotuun jaentistä tarkempi kun verensokeri on myös koholla, voi ei sitäkin ja kolesteroli, no näitä on.
Sinulle toivon kaikkea hyvää ja voimia, tähän päivään, halauksin💞💞

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle3.4.2018 15:29
Kiva oli sinustakin Rentukka kuulla.
Kyllä se taitaa niin olla, että kamppaillen kaikkien vaivojen kanssa tässä eteenpäin mennään ja niitä notkahduksia tulee vaikka kuinka varoen eläisi.
Entsyymejä minäkin käytän ja ties mitä muita pillereitä, että mahan kanssa jotenkin pärjäisin. Tämä kortisooni on ihan myrkkyä elimistölleni. Itku on herkässä. 16 pvä soittaa keuhkolääkäri sairaalasta missä mennään ja 20 pvä terkkarin lääkäri kertoo onko tälle selälle, niskalle ja lonkalle mitään tehtävissä eli löytyiskö joku lääkitys mitä vatsa sietää. Unettomuus on myös suuri ongelmani. Että huhhuh...

Jaksamista sinulle omien vaivojesi kanssa❤️toivon sydämestäni 💕

RentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle3.4.2018 17:08
Totta Ann, kortisooni on myrkkyä, se sekottaa kaiken jopa rytmin sydämestä, ainakin minulla joskus aikoinaan.
Ja tuo unettomuus on ihan kamalaa, voin kuvitella miten aamuyön mustina tunteina ajatukset sakkaa ihan täysin, ainakin minulle käy niin.
Ja sitten siihen ymmärtämätön "ystävä" joka sanoo, että kyllä sinulla on pumpussa vikaa, kun kerroin, että hieronta ei tunnu hyvälle tän refluksin kanssa. Sitten kun on parempi aika niin onkin ihan ok. Mutta olen hakenut hieronnasta apua, kun vatsa on liekeissä ja tulos on ollut kaikkea muuta kuin hyvä.
Sydäntä on tutkittu eikä siinä ole ihmeitä löytynyt ei ultrassa, ei polkupyörän rasitustestissä, ei holterissa ja hyvällä aikaa jaksan ihan hyvin. Mutta tuo polttelu pahentaa paineita ja tietysti hermostuttaa muutenkin. Mutta näillä mennään.

Kiitos kovin toivotuksista ja jaksamista Sinulle, ehkä ja toivottavasti lääkärit nyt osaavat sanoa Sinulle jotain pelastavaa ja parantavaa, lopultakin olisi jo aika👍❤👍

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle3.4.2018 17:40
Minä kun olen kohta 5 vuotta kärsinyt tästä pahasta unettomuudesta niin kortisooni tekee sille hyvää ja samoin nämä kovat kivut. Lääkkeeksi ei ole kun näitä masennuslääkkeitä joita en huoli niin on kyllä vitsit vähissä.

Hyvä kun sinulla on sydän tutkittu niin ehkä sekin tieto vähän oloa helpottaa ettei ole mitään vakavaa kehossa sitä kautta. Omat tuntemukset kun voisi hetkeksi siirtää esim.näille ehdottelijoille tai lääkärille voisi ymmärrystä tulla helpommin. Jos se ymmärrys näitä kipuja helpottaisi😘

Minullekin ystävä kertoi sisarestaan joka on kipeä koko ajan ja käy lääkärissä eikä mitään vikaa löydy ja nauroi päälle. Närkästyin ja sanoin että onpa sisarellasi kurja olo kun ei saa apua ja on kovin kipeä. Helpottaisi häntä kun vika löytyisi. Että muista jos itsellesi joku vaiva tulee ja menet sen takia lääkäriin niin koetko että tulit autetuksi jos ei mitään löydykään ja kivut jatkuu. Siitä se lääkäri kierre alkaa....

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle5.4.2018 11:20
Voi Luoja mikä närästys on päällä..sitä tämä kortisooni tekee. Mutta toivottavasti tauti lähtee. Yöt on mennyt valvoen joten nyt taas koetellaan ja kunnolla.

Odottelen fysiatrin soittoa, että miten selän kanssa edetään.

Vettä sataa, maailma on harmaa kuten mielikin😪

Jaksamista kaikille, jos täällä enää ketään "tuttuja"onkaan.👍💕

RentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle5.4.2018 13:08
Voimia ja jaksamista Sinulle Aikuinen Nainen, fysiatri tuo toivottavasti apua Sinulle

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle5.4.2018 14:25
Rentukka KIITOS!! Koville ottaa mahan kanssa ja tämän hiton flunssan kanssa. Siihen päälle, selkä, lonkka, niska ja ties mikä. Kyllä on v-mäinen olo.

Odottelen lääkärin soittoa yhä. Ehkä 15 jälkeen soittaa kun vastaanotto päättyy.
Ja huomenna soittaa astmahoitaja klo 12 jälkeen. Että odotan......

Koeta sinäkin jaksaa. Toki kaikki muutkin!!

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle15.4.2018 12:17
Oioi miten maha kiittää siitä kovasta lääkekuurista mitä olen tähän flunssaani joutunut syömään. Eilen illalla närästi niin kovin, että tuntui ettei tätä enää näiden muiden vaivojen ohella kestä ollenkaan. Otin kaikkea mahdollista troppia mitä kotoa löytyi. Vähän sain lievitettyä oloani. Yö meni taas valvoessa. Ja nyt on olo ihan surkea.

Huomenna soittaa keuhkolääkäri ja aamulla on koiran kanssa lääkäriin meno, että yhtä alamäkeä menään päivästä päivään..
Elämäksikö tätä kutsutaan...

Jaksuja taas kerran teille ystäväiset❤️👍

SussuRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle15.4.2018 12:41
Jos yhtään lohduttaa, voi sanoa, että elämässäsi tapahtuu koko ajan jotain, ettei käy tylsäksi.

No joo leikki sikseen. Ihan varmasti tuntuu lohduttomalta ja toivottomalta. Mutta kuten isälleni lääkäri joskus totesi, että mikään ei kestä ikuisesti. (Ja tässä ei viitannut siihen, että kuolema lopettaa vaivat) vaivat parantuu/parannetaan jossain vaiheessa. Jaksa vaan yrittää, olla ja odottaa.

RentukkaRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle15.4.2018 14:52
Auts! Aikuinen nainen, sillä niin kipeää on tehnyt Sinulla jo ihan liian pitkään. Olisko sillä keuhkolääkärillä joku hyvä uutinen, kuka tietää?
Ja koirakin, voimia kaiken keskelle.

Muistin Sinua yöllä, kun uni loikkasi jonnekkin kello 2, sitä ennen oli jo sellaista pätkä/painajaista, ja sitten valvoin ja kuuntelin kipuja, se onkin tosi uuvuttavaa ja tylsää, kun voisi nukkua ihan rauhassa, mutta ei.

Olen täällä luekellut eri ketjuja ja miettinyt miten kummallinen, suorastaan outo tuo refluksi on. Ja mikä siihen auttaisi, kun tänään sopi tämä ja huomenna se ei sovikkaan. Siis miettii, olenko ja onko vatsani tosiaan pikkuisen outo, ei vaan paljon outo, sille tuntuu nyt.

Ja aina välillä toivo herää jos tästä voisi vaikka parantua, mutta se lienee toive-ajattelua.

Hyvää pyhäpäivää kaikille.

Aikuinen nainenRe: Flunssalääkkeet tekee kivaa refluksi vatsalle15.4.2018 15:18
Jospa näin olisikin vaan minun kohdalla vaivat pahenevat kaiken aikaa. Ainut lohtu olisi sopiva kipulääkitys mutta tämä refluksitauti vatsa+elimistöni ei hyväksy kun murto-osan lääkkeitä joten se on iso ongelma. Esim.nukutuksessa on ollut niin isoja ongelmia, etten menehdy nukutuslääkkeisiin sopimattomuuden takia siksi minusta on tarkat tiedot mitä voi määrätä ja mitä ei.

Olen niitä ihmisiä joka en heitä minkään sairauden ylle huumoria.
Sitä kun ei näiden täällä kirjoitettujen tekstien perusteella voi tietää kuinka
kurjissa vesissä meistä itsekukin todelka uimme.

Kiitos myötäelostanne Sussu ja Rentukka.❤️ Ja tsempistä.

Ei ole sinunkaan olossasi hurraamista Rentukka. Kun unettomana yönä minuakin muistit tuntuu hyvältä, eli tiedät miten kurjaa se on kun särkee, voi huonosti eikä yö aikakaan tuo oloon helpotusta.
5 vuoden unettomuus kohta tappaa minut kipuineni.
Toivon kovin kaikille apua vaivoihin joiden kanssa päivät menee matelemalla eteenpäin.

Jos olisikin yksi vaiva vaan.....niitä riittää.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: