Keskustelu

samiuusiiko se?1.1.2011 18.20
jep olen 42 vuotias sälli ja takunnut vatsan kanssa ainakin kymmenen vuotta.vatsa on leikattu tähystämällä "mansetti" noin 10 vuotta sitten,silloin pahin oire oli aivan mieletön yskä,no se jäi leikkauspöydälle mutta mansetista tuli liian tiukka ja se taas toi mukanaan aika paskamaisiakin ongelmia esimerkiksi syömisen suhteen.nyt tuntuu että vatsassa on tapahtunut jotakin koska vatsa turpoilee aivan mahdottomasti,oksettaa,väsyttää,limaa kurkussa,ja jotenkin kuumeinen olo.onko joku jolla leikattu vatsa olisi ruvennut uudelleen oireilemaan?menen tähystykseen 10.1 2011.

refluksikurkkuRe: uusiiko se?10.1.2011 10.51
sami, mitä tähystyksessä näkyi? Onko mansetti ok?

Tuolla haastatelluista (Refluksi: Leikkaushoito) on tuolla Sadulla
mansetti purkautunut mutta en ole varma tarkoititko tälläista ??

Oletko käynyt monessa venytyksessä tuon kireän mansetin takia?

samiRe: uusiiko se?10.1.2011 18.02
moi vaan no tuli tähysteltyä ja lääkärin mukaan näytti hyvältä?olo on yhä aika tukala pitää hakeutua muihin tutkimuksiin. mansettia ei ole venytelty koskaan olen vaan oppinut elelemään takertelun jne... kanssa.

refluksikurkkuRe: uusiiko se?14.1.2011 10.41
En muista kirjoittelitko jo tuolla jossain mitä
tutkimuksia ajattelit ...?

Helpottaako sun tuota oireilua mikään?

samiRe: uusiiko se?14.1.2011 11.40
no ultra ainakin sitä ei ole tehty ikinä? vatsan kolotuksia on oikealla ylämahalla sekä selänpuolella myös niskat on jumissa.oireilu on unohtunut kaljaa juomalla ei muulla,mutta nyt sekään ei helpota(?tai oikeastaan kyrvähdin tissutteluun) ,yritän käydä myös neurologin jutuilla jos ei mitään häikkää löydetä.

CCRe: uusiiko se?16.1.2011 5.02
Käytätkö vielä jotain lääkkeitä oireisiin? Olen kuullut, että monilla leikkauksen käyneistä vatsaongelmat jatkuvat, vaikkei varsinaista närästystä ilmaantuisi, ja joutuvat jatkamaan lääkkeiden käyttöä leikkauksesta huolimatta.

samiRe: uusiiko se?16.1.2011 10.50
tähän asti en ole käyttänyt mitään koska yskää ja närästyksen tunnetta ei ole ollut.no nyt jonkun takia olotila on romahtanut joten syön zolt 30mg.ei apua ?elimistö on riutunut niin monta vuotta että jokin on antanut periksi tms...uskoisin että 10 vuotta jatkunut lämpöily ja flunssainen olo on nakertanut vastustuskyvyn niin olemattomaksi että se näkyy myös jatkuvina vatsa ongelmina oksetus,kuvotus,turvotus,väsymys jne...

CCRe: uusiiko se?18.1.2011 3.23
Itselläni oli ainakin pahimmat vatsaoireet silloin kun tähystyksessä huomattiin mahalaukun tulehdus. Voisi ehkä olla, että ne hapot kuormittavat ja vaivaavat vatsaa silloin kun ne eivät pääse nousemaan ruokatorvea pitkin. Itselleni tosin määrättiin vaan Parietia (joka oli paras lääkkeistäni tähän asti) ja sen jälkeen Nexiumia ja annettiin ajan hoitaa.
Tämän jälkeen itse vatsakivut tai vatsan turvotus eivät olleet ongelma pariin vuoteen, vaikka muita refluksioireita olikin ihan riittämiin..
En tiedä sitten riittääkö pelkkä Zolt vatsan hoitoon, mulle ei oo sitä koskaan suositeltu (sanottu, että on muita paljon tehokkaampia lääkkeitä).Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: