Keskustelu

iinesOnkohan refluksia?23.8.2014 11.21
Minulla on ollut parin vuoden ajan refkuksityyppisiä oireita, mutta sitä ei ole varmaksi diagnosoitu ja itsekin olen ymmällä, että mitä tää on. Mulla on ollut koko ajan kurkku karheana ja pitää selvitellä yskien, muttei se kuitenkaan auta mitään . Limaa ei nouse. Välillä tuntuu kuin kurkussa/kaulalla olisi pieniä lihas kouristuksia tai jännitystiloja.
Somac-kuureja olen syönyt usean, mutta se ei auta kurkun karheuteen, mutta vähentää noita kurkku kouristuksia.
Juhannuksen aikoihin oli ylävatsalla täyttymisen tunnetta ja lievää ahdistuksen tunnetta, mutta se hävisi Somacilla. Välillä karheus ja rykimisen tarve helpottuu kun nukun sängynpääty yläasennossa.
Nyt kävin sisätautipolilla ja mulle annettiin lähete refluksi tutkimukseen, jossa laitetaan ohut putki nenän kautta vatsalaukkuun ja vuorokauden ajan mitataan vatsahappojen nousua kurkkuun - näin sen ymmärsin. Onko kellä kokemuksia moisesta tutkimuksesta? Ja onko nuo kurkkuoireet refluksiin liityviä vai jotain muuta?
Korva, nenä ja kurkkulääkäri ei löytänyt mitään poikkeavaa ja lähetti siksi tonne siätautipolille.Neuvokaa te, joilla on enemmän kokemusta ja tietoa refluksista!!

Keijo naaviRe: Onkohan refluksia?28.2.2024 17.41
On kyllä aika usein..

https://www.xn--puhelinliittym-jib.comVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: