Keskustelu

JaakkoRöyhtäily noustessa seisomaan7.12.2023 19.48
Relfuksioireet alkoivat noin kuukausi sitten ja lääkkeillä sai närästykseen kuriin, mutta röyhtäily jäi. Otan siis Gavisconia pari kertaa päivässä ja Ezomepratzolia 20-40 Mg päivässä.

Erikoista röyhtäilyssä on, että röyhtäilyä tulee vaihtaessa asentoa esimerkiksi noustessa sohvalta. Toki ruoan jälkeen tulee pari röyhtäisyä, mutta asennon muutokset saavat lähes aina röyhtäisyn tulemaan. Toisaalta jos luen kirjaa paikallaan pidemmän aikaa, niin ei röyhtäilyä tunteihin.

Pitänee varmaan vain jatkaa lääkkeen syömistä ja odotella. Lääkäri ei oikein sanonut tähän röyhtäilyyyn mitään. Kenelllään vastaavaa kokemusta?

BurbRe: Röyhtäily noustessa seisomaan26.1.2024 11.55
Mulla on tullu "uutena" vaivana tämä ja google johdatti tänne palstalle. Refluksia ei oo koskaan siis virallisesti todettu mut oireet on ollu niin oppikirjasta että jos lähtisin tutkituttamaan niin se se ainakin olisi.
Nyt kuitenkaan ei oo moneen kuukauteen ollu perinteisiä närästyksen oireita mutta tuo ilman tuleminen ihan yhtäkkiä on ihan kamalaa juurikin seisomaan noustessa ja ekana aamuisin kun nousen ylös sängystä niin *burb* vaikka en ole syönyt mitään koko yönä. Samoin pelkkä veden juonti saa röyhyn tulemaan mutta se ei oo hapanta millään lailla. Todella ärsyttävää. Ite oon hoikka pieni nainen.
Onko Jaakko jo selvinny sulla enempää tämä?

MerviRe: Röyhtäily noustessa seisomaan27.1.2024 7.18
Mulla on hiukan samaa vaivaa ilmaantunut. Samaten rinnanaluspolte jota tuttavallisemmin kutsun sydäriksi roihahtaa yöllä siinä vaiheessa kun nousen ylös.
Eli ihan kuin se nouseminen aiheuttaisi jotain batsahapon lehahdusta?Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: