Keskustelu

SaturnusRuokahaluttomuus20.3.2023 22.22
Miten saada nälkä takaisin? Ruokahaluttomuus / nälättömyys on nyt ainoa oire, satunnaisten mahakipujen lisäksi. En oikein tiedä kuuluuko tässä tilateessa edes syödä happosalpaajia. Syön pieniä aterioita 5 krt päivässä, mutta mitään nautintoa syömisestä ei saa, kun ei ole nälkä.

HuolestunutRe: Ruokahaluttomuus21.3.2023 21.56
Tuo on ikävä vaiva.Itse kärsinyt siitä vuosien ajan.Sain ruokahalut takaisin noin puoleksi vuodeksi ja nautin kyllä siitä täysin siemauksin.Nyt taas vaihe päällä jossa ei tee mitään mieli ja syön vain koska on pakko.Eikä tuo liity mielestäni refluksiin yksistään.Happosalpaajat ei ainakaan auta asiassa.

SaturnusRe: Ruokahaluttomuus22.3.2023 23.15
Lohdullista kuulla, että sulla on Huolestunut välillä ollut parempi kausi. Toivottavasti sun ruokahalu palaa pian. Oon pohtinut, voisiko omalla kohdallani kyseessä olla kroonisen gastriitin oireilu. Sellainen on mulla todettu joskus aikoinaan 10 vuotta sitten samalla, kun refluksikin löytyi. Mutta silloin oli ruokahaluttomuuden lisäksi ihan jatkuvaa, polttavaa vatsakipuakin, jonka ajattelin johtuvan ruokatorvesta. Kuukausien hoidon jälkeen oli välissä oli pitkä kausi, jolloin oireita ei suuremmin ollut. Tämä uusin oireilu alkoi jo pari vuotta sitten, ja silloin tähystettiinkin eikä näkynyt tulehduksen merkkejä.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: