Keskustelu

limakurkkuLiman valuminen kurkussa31.7.2022 13.52
Hei! Onko muilla tälläistä oiretta että limaa valuu kurkussa oikeastaan koko ajan ja on niin hankalaa että aiheuttaa ihan oksentamista. Vatsasuojalääke käytössä mutta ei auta. Jos vinkkejä vielä löytyisi kuinka tätä helpottaa niin olisin kiitollinen.

muuanRe: Liman valuminen kurkussa31.7.2022 14.41
Minä olen vuosia kärsinyt runsaasta liman erittymisestä. Ei se ole oksentelua aiheuttanut, mutta on ollut kiusallista ja häiritsevää varsinkin nukkumaan käydessä ja öisin, jolloin se on valunut kurkkuun ja jonnekin nenänielun alueelle keräännyttyään vaikeuttanut nenän kautta hengittämistä.

Jossain vaiheessa jätin kaikki maitotuotteet pois, mutta en saanut apua.

Vuoden alussa jätin pois maitotuotteet sekä viljatuotteet ja se auttoi.

Ei se refluksia ole poistanut, ainakaan vielä, mutta onpahan yksi kurja riesa poissa kiusaamasta.

Saatan jossain vaiheessa varovasti kokeilla joidenkin maitotuotteiden palauttamista ruokavalioon, mutta toistaiseksi aion jatkaa näin.

NedeRe: Liman valuminen kurkussa22.9.2022 23.21
Minulla pahin oire on nimenomaan limaisuus kurkussa jokaisen ruokailun jälkeen sekä makuuasentoon mennessä ja aamuisin herätessä. Minulla limaisuus ei aiheuta oksentelua.

HuolestunutRe: Liman valuminen kurkussa29.9.2022 22.21
Onko todettu refluksi? Liman valuminen nielussa voi johtua poskionteloista. Esim. polyypit siellä aiheuttaa. Ei ole välttämättä mitään vatsaperäistä. Kannattaa käydä nenä-kurkku-korvalääkärillä.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: