Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

Lare83Gaviscon Advance -tilaukset16.6.2010 10:53
Onko joku tilannut hiljattain Gaviscon Advancea? Olen yrittänyt tilata tutusta ChemistDirect.uk:sta, mutta nykyään tulee viesti, että emme hyväksy tilauksia Suomesta (ainakaan väliaikaisesti). Onko jollakin enempi tietoa, mistä on kyse? Olen yrittänyt kysyä aiheesta asiakaspalvelusta, mutta tuttuun tapaan sieltä ei mitään vastata.

Tilaisin tämän jälkeen Walter Lloyd -nimisestä paikasta ja tilaus hyväksyttiin ihan normaalisti. No tänään sitten tuli tieto, että tilaus on peruttu ja rahat palautettu tilille. Olen sellanut eri paikkoja, mutta ongelmaksi muodostuu postimaksut. Esim. Amazon.uk:n kautta postimaksut 50? hujakoilla! Ja ollaan käsittääkseni euroopan sisäisessä palvelussa. ChemistDirectistä tilattaessa ne olivat ihan inhimmilliset: vähän reilu 10?.

Onko jollakin vinkkejä, mistä kannattaa tilata?

......Re: Gaviscon Advance -tilaukset16.6.2010 13:05
Ota happosalpaaja yöksi!

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset16.6.2010 16:22
Itsellä olisi sama edessä tässä kohta. Näkyi tuotteiden hinnat laskeneen pari puntaa (tai euroa?) , joka tietty on hyvä juttu!

Live chat tilan kautta (etusivulta) sain vastauksen alle minuutissa (eli just äsken). Käytitkö jotain meiliosoitetta?

Syynä on vastaajan mukaan "weight and shipping issues", joita yrittävät ratkaista mahdollisimman pian!

Koska yritit tilata?

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset16.6.2010 16:23
Von, miten Gaviscon Advancen käyttö sujuu?

Lare83Re: Gaviscon Advance -tilaukset16.6.2010 21:36
Kiitos tiedosta refluksikurkku. En tuollaista chat-juttua ole huomannutkaan. Lähetin asiakaspalvelun meiliin.

Löysin lopulta kelpo putiikin. Tilasin PharmaplexDirect -nimesestä paikasta, joka on aika samankaltainen kuin ChemistDirect. Hinnat inasen kalliimpia, mutta toimitus saattaa olla nopeampi.

Postimaksuissa on kyllä merkillisiä eroja. Tilasin kerran luontaistuotetta yhdysvaltalaiselta sivustolta (ainakin hinnat oli dollareina) ja postimaksu oli n. 5?. Kaiken lisäksi tuote saapui n. viikossa.

Käyttääkö joku GA -tabletteja? Suomesta saa niitä vanhoja tabuja, joista oma vatsani ei selvästi tykkää. Ilmeisesti mannitoli tai alumiini tekee sen. Uusimmissa tabuissa ei pitäisi olla alumiinia, mutta mannitolia taitaa olla kaikissa. Sääli, että Gavisconille ei ole rinnakkaistuotetta. Tai ainakaan minä en ole huomannut.

VonRe: Gaviscon Advance -tilaukset17.6.2010 0:22
Mulla on nyt tuo toinen pullo menossa ja kovasti olen tykästynyt tuotteeseen. Nykyään otan sitä nukkumaan mennessä ja päivällä tarpeen mukaan, mikä on viime aikoina ollut ilahduttavan vähän. Uusi tilaus pitäisi kanssa pistää pian matkaan, samalla meinasin nyt tilata myös tablettejakin. Toivottavasti saavat shiping ongelmat pian ratkottua sillä advancen jälkeen ei halua palata enää suomen versioon.

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset17.6.2010 10:56
Tuohan kuulostaa hyvältä, Von!

Tarvii tutustua tuohon toiseen paikkaan kanssa, jos vaikka tauko kestää vielä - toivottavasti ei!
Logiikkaa postimaksujen kanssa ei kyllä aina tajua ...

Minulla oli toukokuussa vielä noita Gaviscon Advance tabletteja (ei enää saatavassa purkkimallissa - nyt niitä myydään näköjään vaan pienempinä satseina). Aion tilata niitäkin. Aikaisemmin 2 pulloa samanaikaisesti käytössä (toinen kotona, toinen yhdellä työpaikalla).

Gavisconilla on kyllä monopoli tuon alginaatin käytön kanssa, en minäkään tiedä vastaavia tuotteita.
Alginaattia oli taas käytetty yhdessä tutkimuksessa keskosilla hyvin tuloksin.

Lare83Re: Gaviscon Advance -tilaukset17.6.2010 12:45
Pieni tarkennus: kauppa löytyy nimelllä "pharmplexdirect". Sähköpostissani on nimike "pharmaplexdirect", mutta sillä nimellä ei löydy oikeaa paikkaa.

arnoldRe: Gaviscon Advance -tilaukset17.6.2010 13:53
Duodanoin... Lueskelin netistä Gaviscon Advance'n (kauppanimellä Gavigard) pakkausselostetta ja havaitsin, ettei se sisältänyt lainkaan alumiinia, jonka pitkäaikaisvaikutuksista ollaan nimittäin montaa mieltä.

Suomen apteekeissa myytävä Gavisconhan sisältää 10%:ista alumiinihydroksidia 100mg/1ml, joten 20ml:n annoksessa on tuota tavaraa 2000mg. Onko nyt ymmärrettävä, että mainittu 10% (200mg/20ml) olisi silkkaa alumiinia?

Eli, jos otan 20ml Gavisconia (sitä suomalaista) päivässä, niin syönkö 73 grammaa alumiinia vuodessa?

Ja jos ja kun haluaa saman määrän alginaattia kuin on Gaviscon Advance'ssa, niin sitten sitä suomalaista pitää kitata tuplasti; elikä popsinko alumiinia silloin 146 grammaa vuodessa?
:-P
Mitä lie alumiinikattila painaa?
:-/

arnoldRe: Gaviscon Advance -tilaukset17.6.2010 14:34
Lare83..: Millä menetelmällä tuonne Pharmaplex Direct'iin maksetaan? Käykö siellä mitkään muut vaihtoehdot kuin luottokortti?

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset17.6.2010 17:18
Lare, mistä sait tuon amazonin 50 lähetyskulut? Ainakin tänä keväänä siellä on ollut kulut alle £5 kun kirjoja on tilattu ...

En tiedä sitten onko heilläkin jotain lähetysongelmia, jos kokeilis tilausta sieltä ... we'll see ..


Gavigardilla ei ollut ainakaan myyntilupaa täällä Suomessa viime vuonna kun kyselin (törmäsin siihen samaan netin selostukseen mihinkä ilmeisesti sinäkin) eikä sitä ole apteekkeihin ilmestynyt tänäkään vuonna. Gavisconin edustajakaan ei lupaillut, että Advance tulisi koskaan Suomeen.

Gaviscon ja Gaviscon Advance eivät ole samoja tuotteita, joten niitä ei kannata verrata tuossa mielessä toisiinsa.

Alumiini määrissä tietty kannattaa huomioida toinenkin puoli eli (lainaus Pirkko Paakkarilta) "antasidien sisältämät alumiini ja magnesium imeytyvät jonkin verran, mutta ne eivät kerry elimistöön, jos munuaisten toiminta on normaali. Munuaisten toiminnan vajauksessa näitä lääkkeitä on käytettävä varoen, koska alumiini voi kertyä elimistöön, mistä voi keskushermoston myrkytysoireita. Sitruunahappopitoisten juomien tai hedelmätuoremehujen samanaikainen nauttiminen voi lisätä alumiinin imeytymistä." Joten se määrä mikä nautitaan, ei jää elimistöön samansuuruisena määränä. Mutta jos ei halua käyttää alumiinipitoisia refluksituotteita, ne on aika helppo rajata pois... :-)

Lare83Re: Gaviscon Advance -tilaukset17.6.2010 19:42
Kokeilin silloin tilata muistaakseni 2x GA Aniseed 500ml + Gavilast 24kpl + GA extra strenght tablets 24kpl. Koko potin yhteishinnaksi se ilmoitti loppuenlopuksi hieman päälle 90?. Laskeskelin siitä karkeasti, että postikulut olisi n. 50?. Voi olla, että jokunen euro oli suuntaan tai toiseen, mutta selkeästi kohtuuton hinta oli. Kummallista, koska hinta poikkeaa niin räikeästi muiden paikkojen postikuluista. Kallita postikuluja tuli kyllä muistakin paikoista, mutta tuo oli ihan huippu.

Yritin nyt kokeen vuoksi tarkistaa postikuluja. Tein siis koetilauksen, johon otin pari 300ml GA-pulloa ja yhden tab-askin.
Nyt sain ilmoituksen:

Gaviscon Advance Peppermint Flavour 300ml cannot be shipped to the selected address.

Some items bought from Amazon.co.uk and from third-party sellers can be delivered to certain countries only.

Sieltä sai luettua jotain lisäselvityksiä eri lohkoista joihin Euroopan maita oli jaettu. En tiedä sitten onko Suomi jossain kieltolistalla tuon GA:n suhteen...

Pharmplexdirectin maksusta: itse maksoin tavallisella Visa Debitillä, en siis luottokortilla. Käsittäkseni siellä kävi kaikki ne tavallisimmat maksukortit.

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset17.6.2010 23:21
Lare83, toihan sivu on tosi löytö - kiitos vinkistä! NPA:n jäsenkin vielä ...

5 pullon (300 ml) kertatilaukselle tuli hintaa kokeiltaessa 41,14e, joten pullon "reaalihinta" n. 8e - ei ollenkaan hullummin!

Lare83Re: Gaviscon Advance -tilaukset23.6.2010 12:35
Melko nopeasti saapui Gaviscon-tilaus pharmplexdirectista. Tilasin 16.6. ja pullot sain haettua eilen 22.6. Aika hyvin, kun ottaa huomioon, että viikonloppu oli välissä.
Iso miinus tulee kuitenkin siitä, että yksi 300ml pullo oli rikki, pohja kokonaan irti. Olen ilmoittanut asiasta kuvan kera. Katsotaan ovatko valmiita hyvittämään tai antamaan ainakin jonkinlaisen lausuman. Se kertoo myös paljon palvelun tasosta.
Hintataso ja kuljetuksen nopeus kuitenkin ok.

http://www.pharmplexdirect.com/

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset1.7.2010 23:25
Miten palautus onnistui vai onko vielä prosessi kesken?

Lare83Re: Gaviscon Advance -tilaukset2.7.2010 14:51
Lähetin tosiaan aiheesta pariin otteeseen asiallisen nootin, mutta mitään vastausta ei ole tullut. En jaksa alkaa tappelemaan aiheesta, vaikka periaatteessa ehkä pitäisikin. Ei mikää mukava yllätys, kun paketti on sotkeutunut gavisconiin. Saa tällä kertaa kuitenkin olla.

Aikanaan tappelin backmax-patjan (refluksipatja) toimituksen kanssa ties kuinka kauan. Ainakin kymmenen viestiä tuli lähetettyä, jotta homma lähti etenemään. Vasta virallinen reklamaatio uhkauksen kera auttoi. Sellaista se välillä on näiden kansainvälisten yritysten kanssa.

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset2.7.2010 23:14
Vialliset palautukset voi tehdä ehtojen mukaan 28 päivän sisällä ja eka yhteydenotto 7 päivän sisällä. Kumma, jos eivät vastaa! Rahallisesti pieni määrä mutta kyllä se harmittaa.
Itsellä kaikenlaiset ulkomaiset Internet-tilaukset sujuneet ok.


Jos asia ei etene - ja haluat sitä edistyttää, siitä voi tehdä myös valituksen tai vaan kyselyn "Euroopan kuluttajasuojeluun" ( http://www.ecc.fi/fi-FI/yhteystiedot/ ) , joka selvittää teoriapuolen (kahden maan välillä) sekä myös sovittelee pienimuotoisia juttuja.
Pätevää ja nopeaa väkeä! Suomen Kuluttajasuojelun palvelut on hyviä nekin. Tai mainitse vaikka Britannian Karpo/Kuningaskuluttaja (Watchdog), joka aiheuttaa yleensä vipinää, jos mikään muu ei auta.

Aikaisemmin ei ole koskaan ollut ongelmia ulkomaan asuntojen kanssa .... Jouduin olemaan yllämainittuun toimistoon kuitenkin yhteydessä juuri 2 viikkoa sitten, kun yksi peruuntuneen Ranskan matkan lontoolaisista asunnonvuokraajistamme alkoi yllättäen sekoilemaan korvauksista - 3 sivuisesta kunnon sopimuksesta huolimatta (kyllä jotkut on sitten tyhmiä, kun yrittävät huijata kun on printtiä paperilla!) .... Tilanne kuitenkin selvisi tietenkin meidän eduksi (ja matkavakuutushan tosiaan maksaa nämä kaikki meille). Teemme hänen "huijausyrityksestä" virallisen ilmoituksen kuitenkin nyt sivustolle, jossa mainos on - yksikin (todistettu) valitus ja sivustolla on oikeus poistaa kyseinen ilmoitus ilmoittamatta - ja jättää jo maksettu vuosiraha (runsaat 200£) palauttamatta... Äärimmäisen harvinainen tapaus mutta parempi ilmoittaa eteenpäin niin ovat tietoisia asiasta.

VonRe: Gaviscon Advance -tilaukset22.7.2010 18:29
Justiin tuli ilmoitus ChemistDirectistä, että tilaamanne tuotteet on lähetetty, eli lähetykset Suomeen pelaavat taas normaalisti. Pistin tilaukseen pari 500ml pulloa advancea ja paketillisen extra strength tabletteja.

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset23.7.2010 15:32
Hienoa, että homma pelaa! Tarvii tehdä
tilaus elokuun alussa :-)

RefluxRe: Gaviscon Advance -tilaukset25.7.2010 20:09
Toimitusmaksu on vaan suhteettoman korkea, mullla ei ainakaan aiemmin ole ollut noin suuria toimituskuluja.

vonRe: Gaviscon Advance -tilaukset25.7.2010 21:09
Reflux -> Totta, 15? taisi olla omassa tilauksessa toimituskuluja ja se ampuu kyllä törkeästi ylitse normaalin siedettävän rajan. Itse päätin kuitenkin tämän kerran vielä tuolta tilailla kun omat kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia niin tuotteiden toimituksen, kuin toimituspakkausten suhteen.

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset23.8.2010 19:13
Mitä alginaattiliuoksen käyttäjille kuuluu :-) ?

TapioRe: Gaviscon Advance -tilaukset26.10.2010 13:57
Onkohan palstalaisilla tuoreita kokemuksia näiden nettiapteekkien käytöstä? Ovatko ne oikeasti luotettavia ja onko pulloista löytyvä aine sitä mitä luvataan? Olen itse ajatellut tilata Gaviscon Advancea ja kokeilla toimiiko se paremmin kuin kotimaisista apteekeista löytyvä perinteinen gaviscon.

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset26.10.2010 14:32
Onkohan Suomessa ilmestynyt yhtään positiivista artikkelia nettiapteekeista?

Asiaa voi tutkia kyseisen nettisivun "About us" tms kirjoitus -siitä voi edetä kyselemään isoimmilta liitoilta, jos tekstiin ei usko.

Esim. ChemistDirect

"Fully regulated & approved by UK Government bodies

Our Pharmacy Services

Chemistdirect.co.uk is supervised by fully qualified pharmacists who are available to discuss symptoms and issues about medical problems in a confidential environment through email or telephone and oversee all medicinal purchases. We are fully regulated & approved by UK Government bodies and fully adhere to the standards set by the Royal Pharmaceutical Society of Great Britain. We are also a member of the National Pharmacy Association (NPA).

The Chemistdirect.co.uk team has developed unique procedures to allow its pharmacists to check the suitability of a medicine for a particular patient and ensure its safe delivery. Every order is checked and we will ask further questions if we feel the customer is ordering excessive quantities of medication. Our pharmacists reserve the right to refuse medication if they feel the items are being misused or if there is risk to patient safety. We abide by the Royal Pharmaceutical Society's internet guidelines to develop these procedures. "

Ei muuta kuin kokeilemaan GA:ta :-)!

TapioRe: Gaviscon Advance -tilaukset27.10.2010 7:29
Kiitos refluksikurkulle kommenteista! Onko muilla tuoreita kokemuksia?

YlläpitoRe: Gaviscon Advance -tilaukset8.6.2011 10:32
Viesti poistettu.

YlläpitoRe: Gaviscon Advance -tilaukset8.6.2011 10:37
Hei M!

Harmi ettei tuote sopinut sinulle.

Kuten aikaisemminkin,
lääkemyyntiä koskevat ilmoitukset joudutaan poistamaan.


Yst. terv Ylläpito

MursuRe: Gaviscon Advance -tilaukset19.8.2012 12:21
Onko kukaan tilannut vähäänaikaan GA:ta? jos on niin mistä onnistuu? Pharmaplexdirectissä kerrotaan, että toimitus on "world wide" mutta kun maaksi laittaa suomen niin province/state kohtaan on pakko laittaa ALA, joka tarkoittaa ahvenanmaata? Neuvoja keltään?

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset19.8.2012 13:02
ChemistDirect Uk, josta tilasin itse aikaisemmin, tilaus menee ainakin ihan hyvin nyt maksamiseen asti lävitse, joten ei pitäisi olla lähetyksen suhteen enää ongelmia ("Ei voida lähettää" - ilmoitus tulee yleensä aikaisemmin).

Kaupungin kohtaan pelkkä kaupunki, muut tyhjäksi ja maalistasta Finland. Postikuluja tulee alle 6 puntaa laskuun mukaan.

Voisin itsekin kohta tilata noita purutabletteja laukkuun mukaan.

HansuRe: Gaviscon Advance -tilaukset13.9.2012 15:34
Onko tää vastaavaa ainetta ku esimerkiksi Antepsin? Tässä ei siis ole alumiinia?
Mistä paras tilata?

HansuRe: Gaviscon Advance -tilaukset13.9.2012 16:09
Tuon viimeisen kysymyksen voi unohtaa- tilasin ChemistDirect Uk: lta :)

Sanotaan, että sitä saa, mitä tilaa mutta katotaan, miten mummun käy :)

HansuRe: Gaviscon Advance -tilaukset26.9.2012 18:34
Kolmisen viikkoa meni toimitukseen ja postikulut oli kyllä yli 12 puntaa :) Tilasin 2x300ml pulloa.

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset27.9.2012 17:26
Hienoa :-) ! Postikulut on kyllä nykyään kalliit; ne nousi ihan tässä parin vuoden sisällä :-(

Mitäs pidät GA:n mausta ja koostumuksesta?

HansuRe: Gaviscon Advance -tilaukset27.9.2012 17:54
Mie oon miettiny, että mille se oikein maistuu ja aniksellehan se. Aika paksua mömmöä, menee alas ku ei liikoja makustele :)
Eilen oli vielä päällä sen pitkävaikutteisen kipulääkkeen vaikutus, illalla en enää ottanu, joten elimistö on ilman hermolääkettä ja taas tuntuu, että alkaa lima nousta ja kakoa pitää, huolimatta siitä, että olen syömisten päälle ottanu Gavisconin :(.
Etova olo, saa nähdä, pitääkö illan päälle oksentaa....harmi, etten niitä tabletteja tilannu samalla, ne olis reissun päällä ja töissä parempi vaihtoehto. Ehkä seuraavaan tilaukseen :)

HansuRe: Gaviscon Advance -tilaukset27.9.2012 18:57
Refluksikurkku: säilytetäänkö GA ihan huoneenlämmössä?

mursu.30.9.2012 23:00
Kyllä säilytetään huoneen lämmössä, ainakin minä olen aina säilyttänyt. Niin ja amazon.co.uk:sta onnistuu tilaaminen Suomeen (kun myyjäksi valitsee medideals:n) ja ei mennyt kuin alle viikko että tulivat ja postikulut muistaakseni jotain 7 puntaa, eli ei paha!!

HansuRe: Gaviscon Advance -tilaukset1.10.2012 19:31
Tuolla, mistä tilasin, oli jotenki kummasti ne postikulut ku ne oli aina 6 puntaa per tuote. Eikös se normaalisti ole, että samat kulut vaikka miten paljon tilaat? Vai tuleekohan ne painon mukaan?

Oksentelut on jääny aika minimiin ku muistan ottaa joka syömiselle Gavisconin. Silti pitää edelleen miettiä, mitä syö.

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset1.10.2012 21:15
Sori Hansu, en huomannut kysymystäsi .... Ga pitää säilyttää avattuna huoneenlämmössä (EI siis jääkaapissa). Se pitäisi lukea siinä etiketisssä erittäin pienellä printillä (tai ainakin luki aikaisemmin). Eli ihan niikuin mursu kertoikin jo.

En muista miten lähetyskulut määräytyi (lähetyskulut tosiaan kallistuivat jonkun sopimuksen tms myötä). Tarvii tutustua tuohon medidealsiin. Se olisi huomattavasti halvempi.


Hansu, upeata, jos oksentelu on helpottanut!

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset2.10.2012 13:50
Pikavertailuna aika samoihin ne taitaa kuitenkin tulla kokonaishintansa (sis lähkulut) suhteen ao tuotteilla, kun tuotteiden hinnat ovat erilaisia (eli toisessa halvat lähetyskulut mutta kalliimmat tuotteet ja toistepäin):

Chemist Direct, GA (anismak.) 500 ml = n. 13,50e
Amazonin Medideals, sama tuote = n 23e

HansuRe: Gaviscon Advance -tilaukset2.10.2012 19:40
Kiitos tiedoista Refluksikurkku, varmaan oli ne ohjeet niin pienellä präntillä, etten ees lasien kaa saanu selvää :) Tiesin, että täältä saan varmaa tietoa! Kiitos myös noista hintatiedoista :)

TomRe: Gaviscon Advance -tilaukset2.10.2012 22:08
Ei kellään ole mitään ongelmia ollut GA:n tilaamisessa Suomeen? As in tullin tai muutoin viranomaisten kanssa.
Mitä nyt lueskelin niin lääkkeitä saa tilata 3kk käyttöjaksoa vastaavan määrän omaan käyttöön ETA-alueelta, joten ei luulisi olevan ongelmia.

Hämää vain tuo, että sitä ei myydä Suomessa, mutta ei kait sillä silti varsinaista myyntikieltoa täällä ole?

Ajattelin ottaa kanssa mokoman testiin ja tilata tuolta Chemist Directistä. Tuo on vissiin ihan luotettava lafka noin muutoin?

HansuRe: Gaviscon Advance -tilaukset3.10.2012 8:20
Mulla ei ainakaan ollu mitään ongelmia :)

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset5.10.2012 9:23
Sen tilaaminen menee ihan tullilaitoksen oppien mukaan, joten ei ole tullut lisämaksuja (lisätullit, alv) loppusummaan mukaan - eikä pitäisikään.

Gavisconin edustaja (yhteydenotto s-postitse pari vuotta sitten) ei lupaillut sen tulevan Suomen markkinoille, koska se on "yhdistelmätuote" (jos nyt muistan tuon sanan oikein).

Chemist Directistä pieni esittely löytyy tästä samasta ketjusta, josta voi varmistella vielä eteenpäin , jos pelkkää tekstiin ei luota.

Hyvin on tullut eikä ole ollut mitään ongelmia.

reRe: Gaviscon Advance -tilaukset9.10.2012 6:49
Hei, kun kävin kesällä Saksassa apteeksissa, niin siellä oli myytävänä Gavison Advansea annospusseissa (pötkylä) En edes tiennyt ettei Suomen Gaviscon ole sama kuin G A. Hienoa että tällä palsatalla tuli tämäkin tietoon. Kirjoitin tämän sen takia jos joku vaikka käy Saksassa.

Olen todella kiitollinen tästä palstasta ja kaikista jotka ovat kirjoittaneet vaivoistaan. Minä kun luulen että olen jo tämän sairauden takia luulotautinen, mutta olen huomannut että muillakin on samoja vaivoja. Kiitos kaikille.

advanceRe: Gaviscon Advance -tilaukset9.10.2012 21:08
Onko kukaan tilannut hiljattain? Yritin tilata briteistä, mutta state/province kohtaan ei tilauskaavakkeessa käy kuin ahvenanmaa?? Eli tuleeko sisämaahan mitään?

HansuRe: Gaviscon Advance -tilaukset9.10.2012 21:37
Kaupungin kohtaan pelkkä kaupunki, muut tyhjäksi ja maalistasta Finland- tämmösen neuvon antoi Refluksikurkku ja toimi ainakin mulla :) ja minä tilasin Chemist Directistä .

advanceRe: Gaviscon Advance -tilaukset9.10.2012 21:48
Yritin jättää kohdan tyhjäksi, mutta kone herjasi, että täytyy valita state. Ainoa vaihtoehto oli siis Åland. Mutta yritän huomenna uudestaan.

HansuRe: Gaviscon Advance -tilaukset9.10.2012 21:51
Mistä yritit tilata?

HansuRe: Gaviscon Advance -tilaukset10.10.2012 9:00
tein juuri uuden tilauksen Chemist Directiltä. Advancea ja vitamiineja, nyt tilasin Gaviscon- tablettejakin kunnon satsin :) Näillä pärjään pitkään.Ja sitten tieten lekuri päättää, että leikataan, enkä tarttekaan näitä :D

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset24.10.2012 22:30
nostoa zoltille ... Eli esim Britanniasta saa, tuhdimpaa kuin pelkkä G, ei alumiinia. Liuosta ja tablettia. Toiset on ainakin saanut vähän apua ... Makuina peppermint ja anis.

YlläpitoRe: Gaviscon Advance -tilaukset9.10.2014 9:17
Nostoa.

jonesRe: Gaviscon Advance -tilaukset14.10.2014 22:49
Katsoin just tota UK-firman sivustoa. http://results.chemistdirect.co.uk/search?w=gaviscon%20advance&ts=redesign

En ymmärrä miksi 60 tabua maksaa suurin piirtein saman verran kuin 24 tabun pakkaus? Mitä eroa noissa on?

Gaviscon Advance Chewable Tablets Peppermint Flavour
60 Tablets
£4.82

Gaviscon Advance Mint Chewable Tablets
24 Tablets
£5.98

Ei tajua?!

SitrusRe: Gaviscon Advance -tilaukset21.11.2014 10:16
Onko kukaan tilaillut viime aikoina GA:ta? Toimiiko moitteetta?
En muistanutkaan että suomalaisessa gavissa on nerokkaasti alumiinia.

HansuRe: Gaviscon Advance -tilaukset24.11.2014 21:17
Mulla tuo GA auttoi siihen jatkuvaan oksenteluun ruokailun jälkeen. Liuos on multa loppu mutta tabletteja käytän silloin tällöin kun tuntuu, että tarttee ruoan päälle ottaa. Ja tilasin tuota "Gaviscon Advance Chewable Tablets Peppermint Flavour 60 Tablets £4.82".
En minäkään ymmärtäny miksi piparminttu oli halvempaa ku minttu, mutta tietysti otin halvemman vaihtoehdon :)

refluksikurkkuRe: Gaviscon Advance -tilaukset25.11.2014 7:08
jones, viesti häipyi tuossa palveluntarjoajan härdellissä eli uudestaan sama ... pakkausmuoto toisessa on huomattavasti kalliimpi ja varsinainen tabletinmuoto voi vaatia eri tuotantolinjaa tms.

Tilausta ollaan taas laittamassa kunhan tässä ehditään. Aniksen puolelle taitaa valinta taas mennä.

Juhani HonkanenRe: Gaviscon Advance -tilaukset23.10.2015 17:44
www.apo-rot.de on saksan apteekin verkkokauppa josta löytyy a.o lääkettä.

yp/siirto Re: Gaviscon Advance -tilaukset3.4.2017 0:29
Tilasin muutamia viikkoja sitten tuolta muutaman pullon www.vivomed.com/en/Gaviscon/b-631.aspx?PartnerID=25&gclid=COOKvL2qwNICFUdJGQodvn8A0Q

Sieltä toimitettiin ainakin suomeen. Chemist directiltä ei ainakaan toistaiseksi toimiteta.. oisko ollut jostain verotuksellisista syistä???tai jotain, kun vaihdoimme muutaman sähköpostin asiakaspalvelun kanssa

ReRe: Gaviscon Advance -tilaukset10.4.2017 8:37
Kysyisin, onto kukaan savant ko. tuotetta Saksan apteekeista? Kayn Saksassa usein.

Ilari JärvinenRe: Gaviscon Advance -tilaukset13.4.2017 16:03
Itse tilasin joku aika sitten 4 ploa muistaakseni juurikin ChemistDirect.uk:sta, silloin toimi normaalisti. Harmi tuote ei mene itselläni alas mintun(?) maun vuoksi ja 3 avaamatonta ploa on jäänyt kaapin nurkkaan.

riiflaksiRe: Gaviscon Advance -tilaukset19.9.2017 17:38
Jaahans, nyt ei saa enää tuolta Vivomed.com enää gavisconia. Johtuen uusista säännöistä, eivät voi toimittaa kysestä tuotetta enää suomeen?? Mikähän se syy mahtaa olla?? Samaan ongelmaan törmäsin jo aikoja sitten ton ChemisDirectin kanssa??! Kovasti tarvitsisin nimenoman Advance versiota. Mistähän sitä voisi saada edullisemmin kuin esim. amazon.com. Yksi plo kotiin toimitettuna 72 euroo??? Vai oonko sitten katsonut väärin?? No joka tapauksessa vinkkejä otetaan vastaan!

riiflaksiRe: Gaviscon Advance -tilaukset21.9.2017 18:03
Onnistuin tilaamaan UK:sta GA:a Eli tilaus meni läpi tässä viestiketjussakin mainittu pharmaplexdirect-verkkokaupasta. Olen itsekin sieltä tilannut kerran vuonna 2011. Lopetin tilaukset siihen yhteen koska sieltä ei saanut noita 500ml pulloja. Ainoastaan 300ml tai 150ml. No nyt kävi kyllä toi 300ml...Hinta oli 6 vuodessa noussut rahteineen 8 puntaa???No katotaan nyt tuleeko perille(:

Ilari JärvinenRe: Gaviscon Advance -tilaukset22.9.2017 10:52
Hei, itse tilasin taannoin ChemistDirectista Advancea ja oli ihan samaa tavaraa kuin Suomen apteekista saatava Galieve Mint. Sama pullo ja etkettikin mutta eri nimi.

riiflaksiRe: Gaviscon Advance -tilaukset22.9.2017 23:30
Okei! Onko muka täysin samaa tavaraa?? Gaviscon Advance: "Each 10 ml contains sodium alginate 1000 mg and potassium hydrogen carbonate 200 mg" Galieve Mint: "10 ml sisältää 500 mg natriumalginaattia, 267 mg natriumvetykarbonaattia ja 160 mg kalsiumkarbonaattia + jotain lisäaineita"

Ilari JärvinenRe: Gaviscon Advance -tilaukset23.9.2017 15:37
Ok, pahoittelen väärää tulkintaa, oma kokemus perustui maukuun, vaikutukseen, pulloon ja pullon etikettiin jotka itselläni kaikki oli samanlaiset.

puhRe: Gaviscon Advance -tilaukset4.10.2017 11:44
Jeps, uudet kujeet on tarpeen. Haen kaiken alkoholin ulkomailta ja nyt sitten haetaan ulkomailta myös Gaviscon Advance. Suomi on pimee paikka elää........

HansuRe: Gaviscon Advance -tilaukset1.11.2017 20:45
Toimiiko tuo C.Direct teillä? Mulla herjaa salasanaa ja sähköpostiosoitettakaan ei tunnista, enkä kyllä ala sieltä kyseleen, missä vika...tarttis Gavisconia nimittäin lisää.

HansuRe: Gaviscon Advance -tilaukset1.11.2017 20:53
tuosta pharma plexistä tuli varoitus, että sivusto ei oo suojattu tai jotain, eihän sinne uskalla mennä sitte

riiflaksiRe: Gaviscon Advance -tilaukset4.11.2017 0:11
Itse tilasin juuri pari viikkoa sitten pari pottua advancea (300ml). Äsken kun kävin kokeilemassa sitä, niin näyttäis saavan vaan noita 150 ml pulloja??. Tosin 4 pulloa tulisi pari euroa halvemmaksi verrattuna 2x 300ml pulloon.

Kyllä se ihan turvallinen sivusto tiemmä on. Siinä vaiheessa kun aletaan maksamaan niin osoiteriville ilmestyy vihreä lukon kuva.

HansuRe: Gaviscon Advance -tilaukset5.11.2017 9:24
Kiitos riiflaksi, kokeilenpa sitten jos onnistuisi.

houplesRe: Gaviscon Advance -tilaukset19.3.2019 7:36
Mulla kurkkurefluksi ja olen lukenut monesta paikkaa että Gaviscon Advance auttaisi, mutta saa siis vaan Britanniasta. Yritin eilen tilata sitä 2 pulloa ja tabletteina myös, mutta herjasi ettei voida lähettää tähän maahan??! Sitten myös tuli ihme kysely sivu, mihin käyttää kyseistä lääkettä jne.
Onko kellään tämänhetkistä tietoa voiko enää mistään tilata kyseistä lääkettä?

TomppaRe: Gaviscon Advance -tilaukset23.9.2019 10:51
Vastaus saattaa tulla vähän myöhässä, mutta aina Chemistdirect.co.uk lähettää myös suomeen. Juurikin tilasin 12 pakettia tabletteina ja tilaus meni läpi oikein mainiosti. Jossain vaiheessa eivät lähettäneet suomeen, mutta homma alkoi taas toimimaan kun kyselin sähköpostitse syytä asiaan.

Mitenhän brexit muuten vaikuttaa briteistä tilaamiseen?

KirstiRe: Gaviscon Advance -tilaukset23.10.2019 20:06
Minä tilasin Gaviscon Advancea saksalaisesta nettikaupasta https://www.medikamente-per-klick.de/ . Olen tilannut sieltä aikaisemminkin, kun moni tuote on halvempi kuin täällä. Postikulut on 10 e.
Olen nyt vasta toista päivää käyttänyt Advancea ja vähän huolissani, kun joka kerta ottaessani sitä tuntuu, että kirvely kurkussa vaan pahenee, Onko kellään muulla samanlaisia kokemuksia? Tavallisen Gavisconin kanssa kirvelyä ei ole.

Erkki.sRe: Gaviscon Advance -tilaukset23.12.2019 22:01
Kirsti, samoja kokemuksia, oli virhe kohdallani tilata, taisi olla uskomukset suurempia kuin teho. Pur tabletista jäi pureskelun loppuvaiheessa ihme kasa suuhun, kaveri sanoi samaa, ei yhtään hyvä. Kurkkua mulla myös kirveli, aion pysyä suomesta saatavissa lääkkeissä. Tietenkin jokainen voi kokeilla mitä tykkää, kuin itekkin tein.

asetaldehydiRe: Gaviscon Advance -tilaukset29.7.2020 14:57
Onko kukaan tilannut Gaviscon Advancea tämän vuoden puolella ja mistä paikasta ja millä menestyksellä?

IhmetteleväRe: Gaviscon Advance -tilaukset2.8.2020 22:58
Onko Gavisconin pitkäaikainen käyttö turvallista, eikö se sisällä alumiinia? Samaan tarkoitukseen sopiva Galieve on alumiinivapaa.

PenaRe: Gaviscon Advance -tilaukset4.8.2020 16:05
Tilasin kesällä Gaviscon Advance tabuja Chemistdirectistä, nopsaan tuli silloin, äsken just laitoin uuden tilauksen. Noissa Gaviscon Advance ei ole käsittääkseni alumiinia, mutta valitettavasti aspartaamia löytyy.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: