Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

KristiinaSinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini30.3.2015 9:50
Hei!

Kuinkahan moni muu on saanut avun sinkki-karnosiinista, joka ei ole sama asia kuin sinkki ja karnosiini erikseen otettuna.

Olin jo kokeillut kaikki lääkärin määräämään tuotteet, mutta niistä tuli enimmäkseen vain kauheita sivuvaikutuksia.

Kun aloin käyttää sinkki-karnosiinia (mieheni tilasi sitä ulkomailta http://www.amazon.com/Doctors-Best-PepZin-Veggie-120-Count/dp/B0035BYOSA niin viikossa olo helpotti.

En voinut ottaa kapselia kokonaisena, vaikka pieni se onkin, sillä sekin alkoi sulaessaan ärsyttää vatsaa, mutta sitten otin sen ruokailun yhteydessä ja kaadoin kapselin sisällön suuhun ja sulatin sylkeen ja nielaisin veden kanssa, niin ei aiheuttanut mitään, mutta alkoi vähitellen viedä närästysoireet ja rintalastakivun pois.

Toivottavasti moni muukin voisi saada avun siitä tai jostain muusta.

Tsemppiä kaikille! :)

KristiinaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini30.3.2015 10:14
Jäi kirjoittamatta, että sinkkikarnosiini vahvistaa vatsan limakalvoja.

Karnosiini auttaa tutkimusten mukaan myös migreeniin ja moneen muuhunkiin. http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=162

Tuossa sinkkikarnosiinivalmisteessa, jonka ostin, on lisäksi myös L-karnosiinia - toivottavasti migreenikin alkaisi vähentyä tai mielellään poistua kokonaan, sillä kipulääkkeet ärsyttävät myös vatsaa.

refluksikurkkuRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini30.3.2015 11:01
Kristiina, hieno juttu! :-)

En muista äkkiseltään sun aikaisempaa kirjoitusta täältä .... Kerrotko vielä sen sun refluksioireilu tai refluksitautitaustan niin saadaan kokonaiskuvaa mihin tilanteeseen tämä auttoi.

Eli onko sulla diagnosoitu refluksitauti ja mitä viimeisin tähystys kertoi?
Kuinka monta vuotta oler sairastanut? Mitä itsehoidollisia keinoja käytät?

VaniljaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini30.3.2015 11:24
Kaisa Jaakkolahan tuota sinkkikarnosiinia muistaakseni suosittelee närästykseen. Tosiaan olisi mukava kuulla mistä sinun kohdallasi närästys johtuu.

KristiinaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini30.3.2015 16:52
Olen minä täällä kirjoittanut aiemminkin. :)

Tähystyksessä 90-luvun alussa todettiin ns. vatsakatarri. Kalkki, vitamiinit ja Paratabs (migreeniin) aiheuttavat aina sen närästyskierteen alkamisen, eli pitkiä taukoja on välillä kalkin ja vitamiinien ottamisessa.

Röyhtäyksiä tulee ja kovaa kipua rintalastassa sekä välillä myös ollut nielemisvaivoja - edelleenkin tosin pitää purra esim. kalkkitabletit ihan mössöksi ja vettä reilusti päälle, että menevät alas. Niistä tulee aina vähän oksettava olo.

Toivottavasti tuo sinkki-karnosiini parantaisi vatsalaukun limakalvojen kuntoa riittävästi, niin pakollinen kalkki, D, B12 ja välillä kipulääke eivät enää pahentaisi oiretta.

Ei minulla ole sitä väljää mahanporttia, mutta välillä nousee ruokaa kurkkuun tai väkevää nestettä - joskus suuhunkin, joten miten lie toimii sitten sulkijani. Nukkuminen korotetulla patjalla on välttämätöntä.

On välttämätöntä, että puren ruoat pahempina aikoina ihan velliksi ja syön pieniä annoksia.

En tupakoi, en käytä alkoholia, enkä kahvia, enkä monia muitakaan ärtsyjä ruoka-aineita.

TTRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini30.3.2015 19:11
Tuota vissiin käytetään Japanissa ihan yleisesti vatsahaavojen hoitoon.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10951100

kahvikisuRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini30.3.2015 18:40
Miksei ole sama asia kuin sinkki ja karnosiini erikseen? Saako tätä yhdistelmää Suomestakin?

KristiinaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini30.3.2015 20:16
Siitä kai on tehty toimiva yhdistelmä, joka on sitten vähän erilainen vaikutuksiltaan kuin nuo kaksi erikseen otettuna, siis vaikka samaan aikaan ne ottaisikin, niin ei samaa vaikutusta

Tuossa ostamassani on siis sinkkikarnosiinia ja sitten lisäksi myös L-karnosiinia.

En sitä löytänyt Suomesta, mutta en kovin kauaa tosin googlettanut, kun mies löysi ulkomailta sopivan valmisteen.

Kannattaa googlettaa - toivottavasti löytyisi. Kerrothan tännekin, jos löydät, kiitos. :)

VaniljaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini30.3.2015 19:50
IHerbissäkin tuota näytti olevan. Pitääpä tutustua valmisteeseen tarkemmin oikein ajan kanssa.

TTRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini30.3.2015 20:35
Kotimaisista luontaistuotekaupoista saa kyllä esim. Enzymedican Acid Soothea (en mainosta, kunhan mainitsen), mutta siinä näyttää olevan paljon vähemmän tuota sinkkikarnosiinia kuin Kristiinan linkittämässä (ynnä muuta höttöä mukana). Joutuisikohan tuosta ongelmiin valtiovallan kanssa, jos iHerbistä tilaisi.

VaniljaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini30.3.2015 20:04
Ei kai se ole mitenkään kiellettyjen listalla.

TTRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini30.3.2015 20:55
Mistä tuosta tietää, ja kuka uskaltaa ottaa riskin. Siinä voi kadota työt usealta toimialalta kun saa sakot tai lääkerikossyytteen, vaikka on hyvässä uskossa tilannut luontaistuotetta joka onkin sisältänyt lääkeaineeksi luokiteltavia ainesosia. En heti löytänyt fimean listalta sinkkikarnosiinia, mutta silmään osui kyllä useita entsyymivalmisteiden osia.

KristiinaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini30.3.2015 22:11
Tuo Dr Best:n sinkkikarnosiini ei onneksi sisällä liiemmin höttöä, eli alla ainekset

Zinc (from PepZin GI®), PepZin GI® (Zinc L-Carnosine Complex), L-Carnosine (from PepZin GI®), Cellulose, modified cellulose (vegetarian capsule), magnesium stearate (vegetable source), silicon dioxide

silicon dioxide = piidioksidia

VaniljaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini3.4.2016 11:30
Tilasin iherbistä sinkkikarnosiinia. Olen tässä viime aikoina viettänyt niin hurjaa elämää, että pieni kurinpalautus on paikallaan. Keväällä on aina niin paljon syntymäpäiviä, että olen joutunut useana peräkkäisenä viikonloppuna juhlimaan ja nyt on muutaman päivänä närästänyt. Alkoholilla on ollut osuutta asiaan:)

Sinkkikarnosiinin sanotaan lievittävän närästystä ja vahvistavan limakalvoja. Työssä on ollut myös stressiä, sekin osaltaan varmaan vaikuttaa, stressi on paha juttu refluksin kannalta.

NoZoltilleRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini18.6.2018 14:21
NoZoltille keskustelua

SaaraSappirefluksi 21.6.2018 8:19
Tilasin juuri tuotetta REZCUE Sinkkikarnoosi+ L-Glutamiini juomajsuheseosta. Minulla on sappirefluksi ja närästys vaivannut vuosia. Onkohan kukaan kokeillut tätä?

KirstiRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini24.6.2018 1:51
Tätäkö?
https://thera.fi/products/rezcue-sinkkikarnosiini-240g

Mulle tuttava vinkkasi tosta kun hänen kurkku refluksin kipu oli lievittynyt heti kun otti juomaa. Kokeilen nyt itse refluksiin, sain häneltä vähän jauhetta kokeiluun.

rentukkaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini14.3.2019 7:43
Minulle tätä nyt suositeltiin, sitä, siis rezcue sinkkikarmosiinijauhetta ei vain ole täällä kaupoissa, täyttyisi tilata.
Saitko Vanilja tästä aikoinaan apua ja kuinka toimi Sinulla ja muillakin, se vain on ihme, että sitä ei ole täällä kaupassa tai ainakin näin minulle sanottiin.

Rakenteellinen_Re: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini14.3.2019 8:39
Mä en ole kokeillut tuota tuotetta, mut söin viime kesänä sinkki+c valmistetta ja mua se auttoi tosi paljon 🙂 uskon, että sinkkikarnosiinikin varmaan auttaa, tietysti riippuu tilanteesta. Nyt olen saanut apua l. glutamiinista ja rinnalla monivitamiinivalmiste, jossa sinkkiä.

RentukkaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini14.3.2019 8:55
Rakenteellinen, luinkin jo tuota toisesta ketjusta hyvistä kokemuksistasi l-glutamiinin suhteen, kun minäkin haluaisin vähentää happosalpaajien käyttöä, Sinä olet siis jo onnistunut pienentämään lääkitystä.
Näitä purkkeja ja kokeiluja kun on jo yksi hylly täynnä.Niin sillä kyselen.

Rakenteellinen_Re: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini14.3.2019 19:37
Joo mulla kans on loputtoman paljon kaikkia huonoja kokemuksia piigeeleistä maitohappoihin ja vitamiineihin. Kuitenkin itse on etsittävä se, mikä sopii. Edelleenkin voi olla ihan totta, ettei sama käy muille, mikä itselle sopii. Pidin l. Glutamiinia pitkään sellaisena humpuukkituotteena, mut sitten se olikin viimeinen keino, mikä mukaani tarttui. Enkä kadu yhtään. Salpaajaa menee 20mg ja pystyn satunnaisesti juomaan jopa vichyä ilman pahempia oireita 🤗
Pääsitkö jo Rentukka ravintovalmentajalle?

rentukkaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini15.3.2019 8:48
Rakenteellinen, kävin ravintovalmentajalla ja hän suositteli tuota sinkki-karnosiinia, jota ei siis saa suoraan kaupasta, Ruohonjuuresta on saanut, mutta ei enää.
Sain pitkän listan pillereitä ja nappeja joita pitäisi ostaa ja käyttää, jotta pääsisin eroon happosalpaajista, olen nyt hiukan pää pyörällä näiden keskellä mitä hankin ja kuinka etenen.
Ruokavalioni oli yksipuolinen, niinpä tietysti, kun vatsa rajottaa niin monta ruokaa, jota en voi syödä. Nyt pitäisi sitten monipuolistaa ja syödä vatsaa hellivää ruokaa. Siinä listalla on vain suurin osa sellaisia ruoka-aineita joita en ole edes nähnyt koskaan, saati maistanut ja syönyt.
Enkä oikeasti tiedä, kuinka tästä selviän. Se on jotenkin rasittavaa, kun koko ajan pyörii tuossa syömisen ympärillä, se käy psyyken päälle niin sairaasti myöskin. Eikä niitä taida edes olla meidän lähikaupassa..
Niinpä ajattelin jos tässä itse tekee jotain kokeiluja, toisaalta minulla on hiukan vastaavia tuotteita jo tuolla kaapissa, mutta siis erimerkkisiä josko niitä taas kokeilisi, kun tässä on jo vuosien kuluessa mennyt toinenkin satanen pillereihin.
Sitten on kuulemma niitä testejä joita tehdään jos näistä ei ole apua ja ne testit lienee hintavia.
Mietin tässä sitäkin, kun minulla on ihan apteekin lääkkeitä käytössä ja sitten jos otan nämä kaikki lisäpillerit ja jauheet, niin mikä on niiden yhteisvaikutus? Osaako sitä kukaan sanoa. Nimimerkki epätietoinen ja ihmettelevä.

VaniljaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini15.3.2019 12:01
Rentukka, kyselit tuosta minun sinkki-karnosiinikokeilustani, minä en ole oikeastaan kokenut saavani mistään yksittäisestä aineesta merkittävää apua. Minua auttoi vain kokonaisvaltainen ruokavalion muutos. Minun piti myös muuttaa suhtautumistani elämään muutenkin. Sillä tiellä olen edelleen, muutoksen tiellä. Tällä hetkellä olen taas täysin oireeton. Kerran viikossa saatan ottaa Rennien pieneen närästykseen, muuta apua en tarvitse. Tietysti ruokavaliossani on määrätty runko jota noudatan. Mitä nappeja sait ja minkälaista ruokavaliota sinulle ehdotettiin?

AniliinisRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini15.3.2019 12:34
Mulle tuumasi lääkäri, ettei kannata ärtyneeseen vatsaan miljoonaa erilaista pilleriä työntää ja ärsyttää sitä niillä entisestään lisää. Kuulostaa ihan järkevältä. Sitten ei tarvikaan enää kuin keksiä, miten tehdä valinta, mitä sinne voi syödä. Kalliiksi on käyneet lompakolle erilaiset kokeilut.

AniliinisRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini15.3.2019 14:31
Ajaako tämä Terveyskaistan Karnosiini + E-vitam. + Sinkki saman asian kuin aloittajan Amazonista tilaama tuote? E-vitamiini sanotaan saattavan parantaa karnosiinin imeytymistä ja tehoa.

AniliinisRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini15.3.2019 14:40
Vastaankin itse omaan kysymykseeni, kun tuli guuglettamalla vastaan
"Varsinaista sinkkikarnosiinia ei siis tule sekoittaa valmisteeseen jossa on sinkkiä ja karnosiinia erikseen."
https://thera.fi/pages/rezcue-sinkkikarnosiini
Mainittiinhan tuo kyllä jo tässä ketjussakin.

VaniljaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini15.3.2019 15:57
Aniliinis, kannattaa varmasti kaikki muutokset tehdä asteittain ja pikkuhiljaa ja katsoa aina yhden muutoksen jälkeen miten se vaikuttaa. Suolistolle pitää antaa aikaa tottua muutoksiin.

AniliinisRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini15.3.2019 16:31
Ehdottomasti niin kannattakin muutokset tehdä asteittain. Kommenttini oli lähinnä Rentukalle, joka mainitsi saaneensa pitkän listan pillereitä ja nappeja. Ärtynyt vatsa ei välttämättä kestä sitä cocktailia.

Itsellä ei ole tällä hetkellä käytössä kuin maitohappobakteerit, monivitamiini, lakritsinjuuren uute kapselit, piihappogeeli ja L-glutamiini. Viimeisen epäilen aiheuttavan suun kuivumista, joten se jää nyt tauolle. Tosin itse refluksikin sitä aiheuttaa.

Rakenteellinen_Re: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini16.3.2019 18:06
Rentukka;

Piti sulle laittaa viestiä jo aiemmin, mutten ole ehtinyt :)
Tuosta mitä mainitsit lisäravinteiden ja lääkkeiden yhteensopivuudesta, niin se on hyvä aina tarkistaa. Joko apteekista, lääkäriltä tai sitten lääkkeen pakkauselosteesta. Jos mitään mainintaa ei missään ole, niin todennäköisesti voit käyttää silloin huoletta molempia. Joissain lääkkeissä nimittäin on niin, ettei esim. joitain rohdosvalmisteita saa käyttää yhtäaikaa lääkkeen kanssa.
Mitä tulee ruokavalioon, niin se on myös tavallaan elämäntapamuutos: siksi se onkin niin vaikeaa, myös mulle. Kannattaa aloittaa siitä, että valitsee itselleen ne sopivimmat ruoka-aineet ja sitten niiden pohjalta pikkuhiljaa vaan alkaa laajentamaan ja kokeilemaan. Niin kuin täällä onkin jo mainittu :) Mutta on varauduttava siihen, että aikaa se vie ja takapakkia tulee useimmiten. Mielestäni kuitenkin Vanilja, Ginger ja joskus täällä oli myös Susa?, ovat loistava esimerkki siitä, että ruokavalio todella voi toimia. Mulla meni kaiken kaikkiaan vuosi? et aloin ymmärtämään sen mitä voin ja mitä en voi syödä, siihen mahtui vaikeitakin kokeiluja ja unettomia öitä, mutta vaiva oli sen arvoista. Nyt on tätä satunnaisempaa oireilua ja voisin varmaan kohta olla ilman salpaajaa, mut en ole uskaltanut vielä lopettaa, koska takapakkia tuli omien ruokamokien vuoksi.
Mulla vaihteeksi hankalampaa ollut, kun pieni huomaamaton sattuma kävi maidon kanssa ja nyt sitten kärvistelen edelleen, koska mulla nyt on tätä suolistoperäistä oireilua ja saattaa mennä viikkojakin et rauhottuu olo taas normaaliksi.
Tsemppiä Rentukka, you can do it!Ja muille myös! :)

rentukkaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini19.3.2019 10:40
Rakenteellinen,kiitos tsempeistä, tosiaan kokeilua tämä on ja ensimmäinen iso takapakki tuli näiden ravintolisien kanssa, vaikka aloitin tosi pienellä annoksella niin nyt on kaikki seis ja täytyy miettiä ja kokeilla jatkossa vielä vähemmän kerrallaan.
Minulle suositeltiin proteiinilisää, natura media, kuitulisää sunwic, entsyymiä, probiootteja, d-vitamiinia, magnesiumia ja lisäksi piihappogeeliä, rezcue sinkkikarmosiinijauhetta ja glutamiinijauhetta. On siinä sellainen coktail, että ei ihme jos vatsa sekoaa lopunkin kun vielä ottaa kalaöljyvalmistetta sekä rasvahappoja sekä luomu aloe vera mehua tyhjään mahaan.
Kun ruokaan olisi vielä pitänyt lisätä linssi, tofu,avokado, mantelit, pähkinät,pellavarouhe, hirssi, tattari, speltti, amarantti jne.

Kun tästä selviän jaloilleni niin kuulostelen mikä vatsalle sopii ja harkinnalla kokeilen yhtä uutta kerrallaan.
Minulle ei sanallakaan sanottu, että muutos pitäisi tehdä varoen eikä kaikki kerralla. Toki voihan tuolla arsenaalilla päästä eroon salpaajista, mutta kuka kestää sen kivun 5-6 viikkoa ja pääseekö kuitenkaan, epäilen tosi vahvasti.
Hitaasti hyvä tulee ja tuo elämäntapamuutos sekin asiaa auttanee. Ruokayliherkkyystestiä myös suositeltiin, mitähän se maksaa jäi kysymättä vielä.
Tämmösiä mietteitä tänään.

KirstiRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini8.4.2019 11:04
Moi, joku kyseli mistä tuota sinkkikarnosiini-glutamiini tuotetta saa, niin tilasin itselleni ja miehelleni täältä: www.sinkkikarnosiini.com

PikkuApinaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini13.5.2019 22:03
Hei, oletteko ottaneet sinkkikarnosiinia happosalpaajien ohella vai pelkästään?

Puolitin happosalpaajien määrän ja otin sinkkikarnosiinia. Neljän päivän jälkeen tuli aivan kamalat närästysoireet, voisiko johtua näiden yhteisvaikutuksesta? Tuntuu kyllä oudolta, mutta näin pahoja oireita ei ole ollut vuosiin.

OlaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini20.8.2019 14:29
Moikka,

testasin sinkkikarnosiinia parin viikon ajan ja nyt oli pakko lopettaa kun vatsakivut pahenivat pahenemistaan. Siitäkin huolimatta, että aloitin käytön hyvin, hyvin pienellä annostuksella. Positiivista on, että suolisto vaikuttaa hetkittäin olevan ihan ok, mutta ylävatsalla ja kyljissä on todella kovaa lamauttavaa kipua, oksettaa ja vatsa pulputtaa kun viimestä päivää. Onko muilla ollut vastaavanlaisia kokemuksia?

RentukkaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini20.8.2019 18:07
Minulle ei myöskään sovi sinkkikarnosiini, tai siis vatsalle se ei sovi. Testasin muutaman kerran ja ei sopinut ei.

Närästyspotilas Re: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini12.11.2019 17:32
Hei, tuotetta ei saa enää toistaiseksi Suomesta, eikä Amazonkaan lähetä Suomeen. (?)
Haluaisin kokeilla sinkkikarnosiinia, olisiko jollain jolle se ei sopinut myydä minulle sitä ?

skRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini20.11.2019 15:41
Moikka, minä voisin myydä ainakin yhden purkin, ostin 4 mutta en ole havainnut itselleni apua - tosin en luovu vielä toivosta

HildaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini22.3.2020 13:45
Hei! Thera Nordicin Rezcueta saa tällähetkellä ainakin Aito-luontaistuotekaupoista.Vielä sanon vinkkinä,että pahan närästyksen tultua pureskelen pari tablettia Pascoen emäsjauhetablettia ja vettä päälle,toimii!
En ole käyttänyt apteekin närästyslääkkeitä ollenkaan,vaikka niitä lääkäri suositteli.

lahtiskaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini2.4.2020 12:04
löytyykö keltään sinkki-karnosiinia? itsekkin tilasin ton rescue ja huomasin siinä on erikseen sinkki ja karnosiini... :( eli ei ole sinkkikarnosiinia..

PirpanaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini16.4.2020 16:24
Siis nimenomaan Rezcuen sinkkikarnosiinissa on sinkki ja karnosiini yhdessä, ei erikseen.

lahtiskaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini16.4.2020 20:41
Huom. Sinkkikarnosiinilla ei ole eussa myyntilupaa.. Ei saa myydä Suomessa sanoi luontaistuote myyjä..
Itsellä on toi rezcue niin sinkkiä on 8mg ja karnosiinia 29,5mg.. Sinkki ja karnosiini ovat erikseen. Purkissa lukee että perustuu sinkkiin, karnosiiniin jne.. Ei sinkkikarnosiiniin..

Äiti-85Re: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini16.4.2020 22:49
Rezcuella on molempia tuotteita, sinkkikarnosiinia sekä sinkkiä+karnosiinia.

lahtiskaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini17.4.2020 9:57
Äiti-85 voisitko laittaa mulle linkin mistä voin tilata? Kiitos.

Kaikki mitä on tullut vastaan on olleet noita 240g juomajauheita eli sinkki+karnosiini. Rezcue sinkkikarnosiinia en ole löytänyt mistään tai jos on löytynyt niin ne on poistuneet valikoimasta...

Äiti-85Re: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini17.4.2020 18:33
Sinkkikarnosiini.com

Siellä ei nyt juuri ole sitä jauhemaista, mutta olen saanut ohjeen kapselituotteelle, että kapselin voi avata ja sisällä olevan jauheen sekoittaa veteen. Näin vaikutus alkaa jo heti suussa.

Huom! EU-versio on siis sitä missä sinkki ja karnosiini on erikseen, siellä on sitäkin eikä se toimi mielestäni yhtä hyvin (ja maistuu kamalalta), ole tarkka.

LiikkujaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini1.5.2021 9:26
Onko nyt niin että linkistä löytyvästä tuotteessa ei olisi sinkkikarnosiinia vaikka tuotekuvauksessa niin väitetään? https://sinkkikarnosiini.com/collections/frontpage

TuijaRe: Sinkki-karnosiini auttoi närästysoireisiini11.9.2021 13:21
Hei kaikille,

Itselleni oli eniten avuksi tämä alkuperäinen Rezcue sinkkikarnosiini+ glutamiini tuote. Ei se jota myydään Suomen kivijalka myymälöissä.

Suositukseni siis tälle!

https://elataysilla.com/rezcue-sinkkikarnosiini/Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: