Keskustelu

VäinämöinenHiirikäden olkapää juurisyynä28.5.2024 15.52
Vaikka on tullut koko elämä urheiltua, niin samalla on tullut myös tietokoneella pelattua noin 26 vuotta. Tänä aikana hiirikäten olkapää/lapaluu on mennyt aikamoiseen jäkkiin.

Aloin kiinnittämään asiaan huomiota ja harrastamaan roikkumista 7min päivässä. Ensin kahdella kädellä, mutta varsinkin yhden käden roikkumisen olen huomannut tekevän tilanteeseeni dramaattista muutosta.

Minulla on ollut ääneni kanssa ongelmia sekä refluksimaisia oireita. Tutkimusten jälkeen todettiin, ettei ole refluksitautia, mutta kurkkurefluksiin oireet ovat täsmänneet. Nyt kun olen saanut hiirikäden olkapäätä avattua roikkumisen ja muun treenin avulla, niin äänentuotto on helpottunut ja refluksimaiset oireet alkaneet vähetä. Lisäksi tämä olkapääongelma on todennäköisesti aiheuttanut myös ongelmia alaselän kipujen osalta, joista toivon myös pääseväni eroon.

Eli tässä yksi vinkki e-urheilijoille ym. suuria määriä koneella istuville/pelaaville. Kartoittakaa hiiriolkapää alueenne tilanne ja voiko tämä olla myös jonkinlainen juurisyy ongelmiinne.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: