Keskustelu

Lääkäreissä ravannutLääkäreiden suhtautuminen 5.11.2023 13:37
Hei

Miten on muilla lääkärit suhtautuneet ja lääkinneet?
Mulla tarjottiin somaccia kurkkurefluksi alkuvaiheessa ennen tähystystä ja myös tähystykseen jälkeen. Myös astma testejä ja keuhkokuva otettu ja myös nieluviljelyjä.
Nykyään kun menee käymään lääkärissä yskän, kurkun tai flunssan seurauksena, on kommentti että onhan sinua jo tutkittukin lähivuosina. Viimeksi laitettiin näöntutkimukseenkin kun ei varmaan muuta keksinyt.
Onkohan refluksitauti ja kurkkurefluksi tauteja johon ei lääkäreiltä löydy muuta konstia kuin nämä happosalpaajat ja leikkaus. Itselläni ei juurikaan ole happosalpaajat auttaneet juuri ollenkaan ja nämä perus ravintosuosiguksetkaan ei kurkkurefluksiin ole apua tuoneet.
Mutta nykyään ei kyllä uskalla lääkäriin mennä vaikka olisi kipeänä kun luulosairaaksi luulevat.

ailoRe: Lääkäreiden suhtautuminen 14.11.2023 21:51
Moi! Mulla on aika samoja kokemuksia kun sulla. Olen hakeutunut kolmesti lääkäriin refluksivaivojen takia ja lääkärit ovat kysynrrt miksi tulen taas ja ettei refluksia hoideta lääkärillä juoksemisella. Tuntuu todella ikävältä kun sun vaivoja vähätellään eikä saa mitään apua. Ymmärrän tuskasi.

JRe: Lääkäreiden suhtautuminen 15.11.2023 21:45
Hei,

käy vaan siellä lääkärillä ja vaadi saada hoitoa, joskus lekuri on laiska tai osaamaton, kuten omalla kohdallani on käynyt.

Mutta kun jatkuvasti vaadin tutkimuksia ja hoitoja niin lekuri kyllästyi mun naamaan ja sain pyytämäni tutkimuksen ja lääkkeet vaivaani.

En vieläkään ole tyytyväinen lääkäriini joka ei ymmärrä/ota vaivojani tosissaan.

Koita jaksaa vaivojesi kanssa ja vaadi hoitoa/lääkkeitä lekurilta.

Parempia päiviä on tulossa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: