Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

Huolestunut äiti Refluksi nuorella 11.2.2023 9:23
13v pojalleni ollut huonovointisuutta jo kuukausia, nyt vaan pahentunut ja on melkein päivittäin. Tuntuu, että jotain nousee kurkkuun ja on huono olo, sylkemässä pitää käydä melkein kaiken aikaa kun tuntuu, että jotain nousee suuhun, ei oksenna kuitenkaan. Koulusta tulee poissaoloja paljon ja muutenkin heikentää elämänlaatua. Terveyskeskuksessa käytiin, jotenkin turha reissu. Saatiin vaan somac, joka ei tunnu auttavan yhtään. Joskus on parempi päivä, sitten taas huono olo. Pahimmillaan 1-2 tuntia joutuu olemaan lavuaarin ääressä sylkemässä kun nousee suuhun jotain. Kenelläkään vastaavaa, mistä tähän voisi saada apua?

mala55Re: Refluksi nuorella 11.2.2023 17:37
Valikosta löytyy lasten refluksi,taitaa kyllä koskea ihan pieniä lapsia enemmän.

Eräs äitiRe: Refluksi nuorella 11.2.2023 21:18
Vaadi ihmeessä tutkimuksia, mistä paha olo johtuu, voi olla myös psyykkistä, onko koulussa kaikki hyvin? Kiusaamista? Oletko selvittänyt. Siskoni voi pahoin kun häntä kiusattiin koulussa, laihtui ja menetti ruokahalunsa, eli aiheuttaa fyysisiä oireita.

Huolestunut äiti Re: Refluksi nuorella 12.2.2023 8:28
Koulussa kyllä kaikki hyvin, ei ole kiusaamista, kavereita riittää ja ihan ok numerotkin. Päinvastoin, poika on usein tosi surullinen jos ei pääse lähtemään kouluun ja poissaoloja tulee, menettää omien sanojensa mukaan niin paljon. Haluaa olla kaverien kanssa ja oppia. Ja samat oireet lomilla ja vapaa-ajalla. Joten psyykkistä tuskin on. Terveyskeskuksessa jotenkin välinpitämättömyyttä, tuntui, että halutaan meidät nopeasti ulos, että potilaat kiertää. Tosi huolissaan ja surullinen olen, aina ei tiedä miten tsempata lasta, että kyllä vielä tästä selvitään. Ton ikäisten pitäisi saada mennä ja tulla ilman tällaistaVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: