Keskustelu

hortenaiaYläselän/rinnan kipeytyminen sängynkorotuksesta, mikä avuksi?21.9.2022 5:39
Onko muilla samaa? Sängyn päädyn korottaminen 15 cm tekee ärsyttävän kivun jonnekin yläselkään ja ikään kuin läpi rinnankin puolelle. Yritän tehdä selkärangan kiertoja ja kaikenlaisia venytyksiä joka päivä nikamien vetreyttämiseksi, mutta on hankalaa kun vaiva pahentuu joka yö aina uudestaan. Tosi harmillista ja ärsyttävää. Muilla sama? Oletteko keksineet miten auttaa tätä vaivaa?

VellaRe: Yläselän/rinnan kipeytyminen sängynkorotuksesta, mikä avuksi?21.9.2022 9:53
Minulla oli kun nostin vaan yläpään sängystä,menin ja ostin uudet sängyn jalat pääpuolelle pidemmät ja jalkopäähän lyhemmät ero tuli 17 cm.elikä sängy on tasanen. Halvempi vaihto ehto on lattaan kirjoja pääpuolen sängyn jalkojen alle.

hortensiaRe: Yläselän/rinnan kipeytyminen sängynkorotuksesta, mikä avuksi?21.9.2022 10:27
Laudanpätkiä on siis sängynjalkojen alla joten patjaosa on kyllä suora (taisin kirjoittaa aloitukseen epäselvästi), mutta silti mulla vaan tulee selkä tästä kipeäksi, on aina tullut. Välillä hyvinä kausina puran korotukset ja ahhh ihanuutta kun selkä/rinta/niskakipu häviää! Mutta nyt taas kun on meneillään huono kausi ja korotukset jalkojen alla niin oi että tämä "seurannaisvaiva" ärsyttää kun itse varsinaisissa vaivoissakin (ja kaikissa muissa vaivoissa) olisi jo riittävästi.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: