Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

SaturnusRuuansulatusentsyymit1.5.2022 15:08
Viime aikoina ruokahaluttomuus vaivannut ja maha täyttyy nopeesti, nälän tunnetta ei oikein ole. Syön 5 krt päivässä pieniä aterioita. Jo 2015 todettiin heikentynyt peristaltiikka ruokatorvessa, mikä ilmeisesti jatkuu läpi suoliston. Salpaajia syön tarpeen mukaan, mutta onko täällä muilla käytössä ruuansulatusentsyymejä? Itelläni tuntuvat auttavan tuohon nälän tunteeseen ts. se nälkä tulee. Voikohan niitä syödä ihan säännöllisesti vaikka jokaisen aterian yhteydessä? Millaisia kokemuksia muilla on noista entsyymeistä? Vuosi sitten on vatsa viimeksi tähystetty ja siellä näytti kaikki paremmalta kuin ennen, pieni alasulkijan falskaus vain.

Maria O.Re: Ruuansulatusentsyymit2.5.2022 13:44
Hei! Minua ruuansulatusentsyymit ovat auttaneet paljon. Ne vähentävät ruokailun jälkeistä närästystä selvästi. Otan aina lounaan ja päivällisen yhteydessä ruuansulatusentsyymin.

SaturnusRe: Ruuansulatusentsyymit2.5.2022 15:24
Kiitos vastauksesta Maria, oon itse kans ottanut yleensä isomman aterian yhteydessä, ilmeisesti saisi kuitenkin aina syödessä ottaa. Menin vaan vaihtamaan merkkiä luontaistuotteeseen, se ei tunnu olevan yhtä tehokas.

SaturnusRe: Ruuansulatusentsyymit2.5.2022 15:24
Kiitos vastauksesta Maria, oon itse kans ottanut yleensä isomman aterian yhteydessä, ilmeisesti saisi kuitenkin aina syödessä ottaa. Menin vaan vaihtamaan merkkiä luontaistuotteeseen, se ei tunnu olevan yhtä tehokas.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: