Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

Hämmentynyt miesMahdollinen (raju?) Refluksitauti4.9.2021 20:14
Nyt kaivattais niitä ääripää kipuja mitä kanssakaverit ovat kokeneet tämän taudin kanssa. Ensimmäiset närästyslääkkeet määrättiin nyt somac 20mg 1-2x päivässä mutta ei tunnu auttavan ollenkaan, myös esomeprazolia määrättiin mutta siitä tuli niin etovaolo että lopetin sen. 3päivää takana ja hyöty tuntuisi olevan täys 0, ainoa mikä auttaa on kun ottaa 2rennietä. Mutta sitten niihin oireisiin, syke normaalia korkeampi, ei niinkään leposyke mutta kävellessä yleensä n. 75-85, nyt tälläviikolla ollut 95-110, leposyke onkin sitten yleensä 50-60. Sydämmensykkeen tuntee jotenkin normaalia voimakkaammin, varsinkin makuuasennossa. Lapaluukipu, ja sahalihaskipu on läsnä jatkuvasti, kylkikipuja aikaajoin, ja sitten se huolestuttavin että jatkuva paineentunne Joko rintalastan tiennoilla, kurkunpääntiennoilla, tai sitten vihlovakipu molemmillapuplin rintaa, yleensä vasemmalla. Myös huimaamista aikaajoin ilmenee, sydänfilmit tehty n. 3kk sitten, kaikki ok eli voisi kallistua johonkin vammaan/refluksiin?

Hämmentynyt miesRe: Mahdollinen (raju?) Refluksitauti4.9.2021 20:17
Ja sanottakoon vielä sen verran että tiistaista lähtien tuntunut tåmä jatkuva kipu, ennen ollut vain sillointällöin, rennie helpottaa jonkuverran mutta yleensä palaa parintunnin päästä samalaisena takaisin, viimeistään ruuan jälkeen.

SitrusRe: Mahdollinen (raju?) Refluksitauti4.9.2021 23:32
No kyllä sun kannattaa ottaa ensi viikolla yhteys lääkäriin.
Vaikealta ja pitkäksi venyneeltä refluksi"kohtaukselta" toi kuulostaa
kaikkine sykkeen nousemisineen ja kipuineen (vagushermo)
mutta silti.

Rennietä olisin ehdottanut. Onko Gavisconia? Entä Propralia
sydänjuttuihin?

Hämmentynyt miesRe: Mahdollinen (raju?) Refluksitauti5.9.2021 11:02
Ei ole muuta kuin somaccia ja esomea, tiistaina oli lääkäriaika ja sillon en vielä tajunnut sanoa sykkeenmuutoksista joten siihen ei ole lääkkeitä.

heijjRe: Mahdollinen (raju?) Refluksitauti17.9.2021 17:52
hei!

Käytä suurempaa annosta somacista jos mahdollista, toi annos on erittäin pieni. Lisäksi ota gaviscon TABLETTEJA, ei sitä juomaa vaan tabletteja, ainakin viikon ajan yhdessä somacin kanssa. Mulla on todella paha refluksi ja tämä yhdistelmä ainut joka toimii, joskus vedän somaccia 80mg päivässä.

Muista, että Somac ei auta nopeasti, se ei ole niinkuin rennie tai gaviscon vaan pitkävaikutteisempi. Siksi se auttaa yleensä vasta noin kahden viikon jälkeen.

Suosittelen myös kiropraktikkoa, koska fasettilukot aiheuttavat myös närästysoireita.Tai sitten ostat itse kaksi tennispalloa ja rullailet niiden päällä, se myös avaa rintakehää etupuolelta kun saa selän auki.

Myös reszuen sinkkikarsinosiini auttoi itsellä närästysoireisiin.

Mutta oireesi kuulostavat tutuilta, refluksia siis. Muista jättää kofeiinituotteet ja alkoholi pois ainakin, lisäksi muita vatsaa ärsyttäviä ainesosia. Voit ehkä ottaa ne takaisin ruokavalioosi kun pahin tilanne on ohi, mutta jätä nyt kaikki vatsaa ärsyttävä pois tai muuten olet samassa tilanteessa vielä kuukausien päästä

t. 10kk erittäin pahojen kipujen kanssa ennen kuin tein suuren elämäntapa remontinVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: