Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

Vaivainen Leikkausko edessä? Leikattuja PKKS:lla? 8.7.2021 11:26
Hei!
Olen lukenut palstaa aktiivisesti, koska kärsin refluksista. Tähystetty on 2015 ja 2018 ja löydöksenä löysä LES. Ezomepratsolia 20mg käyttänyt v. 2018 säännöllisesti. Silti hankalaa yöllistä refluksi. Nyt tilanne äityi epäilen beetasalpaaja vuoksi niin hankalaksi että lääkärit tarjoavat vaihtoehtona enää leikkausta. Oireena jatkuva happojen nousu, kurkkukipu, ja paha kipu ja polte vatsassa öisin. Ezomepratzol annostus on nostettu 80mg ja lisäksi menee Gaviscon. Eipä oikein meinaa auttaa. Syödäkään ei oikein pysty muuta kun kaurapuuroa, kananmunia ja riisikakkuja. Leikkaus pelottaa mutta liekkö tässä enää vaihtoehtoja. Varmaan saan lähetteen vatsa keskukseen leikkauksen arviointia varten. Onko kukaan käynyt leikkauksessa PKKS:saa Joensuussa? Oisin halunnut yliopistolliseen leikkaukseen. Yksityiselle ei riitä rahat. Masentavaa.

SitrusRe: Leikkausko edessä? Leikattuja PKKS:lla? 8.7.2021 13:32
Ainakin leikkauksen aiheellisuus varmistetaan pH-/impedanssimittauksella, vasta-aiheet suljetaan pois manometrialla, luultavasti kirurgi haluaa tuoreen gastroskopiankin. Varmista, että tilanteesi on todella niin huono ja pysyvä että haluat ottaa leikkauksen riskit.

female77Re: Leikkausko edessä? Leikattuja PKKS:lla? 8.7.2021 21:20
Paleo Helsinki sivuilta voi lukea tarinan peruuntuneesta refluksi leikkauksesta. Ei ollut enää aihetta leikata ruokavaliomuutoksen jälkeen.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: