Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

female77Kofeiini- ja kahvi riippuvuus31.5.2021 6:43
Sain uuden idean. Eräässä naaman tai ihon kosteusseerumissa on korkea kofeiinipitoisuus. Ajattelin tilata tuotetta ja imeyttää kofeiinia ihon kautta jotta pääsen kahvin juonnista. En tiedä toimiiko yhtään. HYpnooosi voisi olla kenties hyvä?

female77Re: Kofeiini- ja kahvi riippuvuus31.5.2021 6:45
Juon myös mateeta, valkoista- ja vihreääteetä, rooibosta. Aavikkokerma ja veriappelsiini irtorooibokset maistuvat hyviltä. Mutta noista on kofeniiton ainoastaan rooibos.

GingerRe: Kofeiini- ja kahvi riippuvuus31.5.2021 18:44
Mate-teessä on tosi paljon kofeiinia. Se närästää mua niin etten voi juoda sitä.
Sehän on tosi piristävää. Kerran oli Mate-maistiaiset kauppakeskuksessa. Mulla humahti päähän se kofeiini. Mua ihan pyöräytti. Iski oikein päälle, että huh!

Vihreää teetä juon. Mutta pitää olla tarkkana ettei hauduta liian kuumassa vedessä tai liian pitkään. Silloin tulee tosi kitkerää ja parkkihappoja, närästää.
Veden lämpötila 75-80 astetta. 2-3 minuuttia.

Kahvinjuonnista pääsee eroon, kun tiputtaa määrän 1-2 kuppiin päivässä. Siis pieneen kuppiin eli Max 2,5 dl päivässä. Sen jälkeen ei ole enää riippuvainen kofeiinista, vain siitä tavasta. Kannattaa juoda yrttiteetä, kamomillaa, rooibosta tai vaikka kaakaota tai hedelmähaudutetta. Itse kun lopetin kahvinjuonnin yli 10 vuotta sitten, kaipasin kahvia viikonloppuna aamulla. Join vatsakahvia. Kofeiiniton kahvi on myös vaihtoehto.

GingerRe: Kofeiini- ja kahvi riippuvuus31.5.2021 18:52
Kyllä ihan pyöräytti 😂
Sekä myös pyörrytti ja huippas.

Nyt siis juon kupillisen kahvia päivässä.
Aloitin pari vuotta sitten kahvinjuonnin uudestaan.
Mutta ainoastaan tummapaahtoista, jonka hapokkuus on matalampi.

Mulla on yhtä kofeiinipitoista seerumia. Pitääpä kokeilla laittaa ranteisiin ja kyynärtaipeisiin. Kokeilla piristääkö😛

GingerRe: Kofeiini- ja kahvi riippuvuus31.5.2021 18:53
Entäs jos keittää oikein vahvaa kahvia ja hieroo ihoon?😉🤭🤔

female77Re: Kofeiini- ja kahvi riippuvuus31.5.2021 22:12
Seerumeista olen itselleni usein havainnut kohtuuhintaiset kaikkein tehokkai. mmiksi, paremmiksi vaikutuksiltaan kuin kalliit.

Lumenen dew drops eye gel (esim. Prisma ja Cocopanda) ja lumenen valo Glow boost, Molemmissa hyurolonihappoa ovat tosi vaikuttavia teholtaan. Lumenen eye gelin päälle minun on laitettava vielä voide, vuorottelen Ziajan ziegenmilch (Prisma) silmänymp. voiteen ja DenovaPro:n (kauneushoitola) lifting eyecream Q10 kanssa. Korealainen ihonhoito, ensin kostetta, sitten rasvaa päälle. HYvää on ollut myös ravitseva ja kuoriva pure papaya-sarja, mutta aluksi tuli punaisia läikkiä hetkeksi. Papayaa voisi kokeilla myös seerumeiden päälle?

Mutta olen ollut tosi pettynyt moniin kallimpiin luonnonkosmetiikka sarjoihin, esim Joik- silmänymp. geeli äskettäin. Kirveli tuntikausia, eikä vaikutus ollut minkäänläinen. Sama juttu monissa luonnonkosmetiikkasarkoissa joita kehutaan maasta taivaaseen myyntiteksteissä.

female77Re: Kofeiini- ja kahvi riippuvuus31.5.2021 22:19
En ole kuitenkaan kokeillut mitään tosi kalliita seerumeita, joissa esim. stem cell-aktivaattoreita tai NAD+. Ne ovat varmaan hyviä, mutta liian kallita minulle tällä hetlellä, olen nähnyt 120-150 euron pikkuputeleita (15 ml?) amazonissa myynnissä.

GingerRe: Kofeiini- ja kahvi riippuvuus1.6.2021 13:27
Entä jos murskaa kofeiinitabletin ja liettää pieneen määrään seerumia? Sais hyvän pitoisuuden. Mun Ordinaryn seerumissa on 5 % kofeiinia. Ei kovin paljon muutamassa tipassa. Kun purkki on 30 ml.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: