Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

NihmRuotsalainen lääke25.5.2021 15:56
Apua! Joku kirjoitti jostain ruotsalaisesta lääkkeestä närästykseen enkä nyt enää löydä sitä täällä palstalla. Söisin vaikka kissan paskaa jos auttaisi tähän oloon. Suu on ihan vereslihalla, yskittää, kaikki maistuu ihan ihmeelliselle ja polte on aivan kestämätöntä. Nukkumisesta ei tule oikein mitään ja syödä ei voi lähes mitään, jonkun pienen palan leipää vrk:ssa. Vatsaan sattuu ja olo on todella heikko. Hampaat tuntuu oudoilta ja muuttuneet eri väriseksi. Hengittäessä tuntuu hapon ?maun?. Jos en tähän saa apua niin köyden jatkeeksi. Olen käytännössä vuodepotilas ja mitään ei jaksaisi tehdä. Apua!!!

female77Re: Ruotsalainen lääke25.5.2021 19:31
En ole kuullut, en käytä lääkkeitä. Mulla auttoi paleo-ruokavalio, oireet olivat yhtä pahoja. Mutta olisi ehkä hyvä mennä lääkäriin koska emme tiedä mikä sinulla on, mikäli uskallat liikkua koronan takia.

mala55Re: Ruotsalainen lääke26.5.2021 8:09
AstraZeneca tekee jotain närästyslääkettä siis muutakin,kuin korona rokotetta.
Eikö kyseinen firma ole ainakin osittain Ruotsalainen?Onko kyseinen närästyslääke Esomepratzolia??

NihmRe: Ruotsalainen lääke26.5.2021 8:16
Hei, ja kiitos vastauksista, joku täällä kirjoitti mutta ei se esomeprazoli ollut?! En vaan löydä sitä palstalta enää.

PikeRe: Ruotsalainen lääke26.5.2021 10:15
Astra Zenecan on myös Nexium. Minulla ei kokemusta. itsellä Somac ja aiemmin oli Ranixal, joka ainakin Suomessa vedetty pois markkinoilta Fimean toimesta.

Tokihan lääke voi olla muukin kuin happosalpaaja. Toivottavasti löydät ja saat avun

IidaiiRe: Ruotsalainen lääke26.5.2021 11:26
Yritän auttaa:
Jokin aika sitten täällä oli keskustelua Trera Nordicin Rezcue sinkkikarnosiini jauheesta. Siis nimenomaan sinkkikarnosiini, ei sinkki + karnosiini. Ymmärsin nettiä tutkiessani, että ovat eri asia. Firma on netin mukaan Kangasalla, vaikka tuosta nimen Nordic sanasta voisi vaikka ruotsalaiseksi luulla. Terveys Summitissa oli jokunen viikko sitten firman edustaja kertomassa kuinka erinomainen tämä on niin refluksin kuin gastriitinkin vaivoihin. Hoitelee kuulemma koko systeemin suusta alkaen.
No, itse päätin kokeilla ja tilasin kaksi purkkia. Vielä en ole testannut niin, että voisin kertoa pääseekö parempaan tulokseen kuin tällä Somac + Gaviscon yhdistelmällä.
Hakusanalla Rezcue läytynee täältäkin keskustelua ja kokemuksia.
Toivotaan, että löydät apua. Happosalpaajillakin saattaa mennä jopa viikkoja ennen kuin pahaksi päässyt tilanne yhtään korjaantuu.

Mamma60Re: Ruotsalainen lääke26.5.2021 20:13
Oletko kokeillut Silicea- vatsa- ja suolistogeeliä? Mulla se auttaa jonkin verran oireiluun. Tekee suojaavan kalvon vatsalaukkuun ja suolistoon. Löytyy ihan vaikka Tokmannin hyllystä, eikä ole edes kovin kallista. Kannattaa kokeilla. Ja lääkäriin, ellei oireet ala helpottaa.

NihmRe: Ruotsalainen lääke27.5.2021 5:08
Hei, ja kiitos kaikista vastauksista! On kyllä kokeillut kaikkea maan ja taivaan välillä! Nukun istuvassa asennossa, tai siis yritän nukkua istuvassa asennossa! Pari tuntia katkonnaista unta yössä. Kohta en kestä enää. Tuntuu että tämä on toivotonta. Joka paikkaan polttaa jopa huuliin ja korviin. En ole pystynyt syömään kohta kolmeen kuukauteen, jonka kuivan leipäkannikan ja muuten vaan juonut minkä nyt pystyy.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: