Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

nemo1234Pelkkä käheys oireena, voiko olla refluksi?23.5.2021 13:16
Eli mulla on oireena pelkkä käheys, muuten täysin normaali olo. Ollut ilmeisesti itsellä vaikka kuinka kauan, mutta huomannut sen vasta äskettäin. Mies, 23 vuotias, ei allergioita / lääkitystä.

LPR tuntui selkeältä diagnoosilta. Olen aina juonut kahvia tyhjään vatsaan, juonut paljon virvoitusjuomia ja syönyt ruuat nopeasti runsaan maidon kanssa. Ääni on yleensä aamulla melko kirkas, mutta päivän mittaan se yleensä käheytyy, yleensä noin tunti lounaan jälkeen. Lisäksi olen huomannut, että jos syön puuroa myöhään illalla, niin aamulla on käheä ääni.

Foniatrilla olen ollut, mutta siellä ei kuitenkaan näkynyt mitään punoitusta / merkkiä refluksista, toisaalta ei löytynyt merkkiä mistään muustakaan. Kuitenkaan refluksin mahdollisuutta ei suljettu pois.

Lähinnä haluaisin vertaistarinoita, että onko jollain ollut LPR tyyppisessä refluksissa oireena pelkkää käheyttä, eikä ollenkaan muita sille tyypillisiä oireita. Kaikki muukin aiheeseen liittyvä tieto on tervetullutta, en löytänyt googlailulla paljonkaan tietoa samantyyppisestä tilanteesta.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: