Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

katariinaPalleatyrå ja raskaus22.3.2021 2:00
onko kellään kokemusta palleatyrästä ja raskaudesta? miten vaikutti? mulla todettu iso palleatyrä pari vuotta sitten.. oireillut kovina ylävatsakipuina ja ärtyy jos joutuu paljon kumartelemaan. somacin ja litalginin avulla kivut hyvin kurissa. nyt olen raskaana enkä saa syödä noita lääkkeitä, raskaus mennyt hyvin tähän asti ilman kovempia kipuja, nyt alkoi rv 25 ja sen mukana jatkuva kipuilua ylävatsalla..pelottaa paheneeko loppua kohdin vaan. avuton olo kun neuvolassa ja läärissä ei ole tähän mitään apua saanut, kukaan muutenkaan osaa oikein tytästä mitään sanoa. aiemmin olin jo sillon kun tyrä todettiin saamassa leikkausarviota kun on niin kookas tyrä mutta se peruttiin kun voisi olla kuulemma leikkauksesta enemmän haittaa..

katariinaRe: Palleatyrå ja raskaus22.3.2021 2:05
ylipäätään olisi mukava kuulla kokemuksia tyrästä ja onko ollut hankalaa elämä sen kanssa. ite jouduin työpaikan vaihtamaan tämän takia.. mitä jostain löytäny tietoa niin useammilla vaan närästystä. itellä ei niin närästä vaan kopu tulee jos joutuu vähänkin enemmän kumartelemaan. ja kipukohtaukset on ihan hirveitä pahimmillaan. kova kiristävä vannemainen kipu tulee ylävatsaan. silloin kun kaikki tämä oireilu alkoi niin siitä asti myös koko ajan tulehusarvot olleet koholla..

83736Re: Palleatyrå ja raskaus24.3.2021 11:21
Mies olen ja tyrä todettu 4v sitten. Todennäköisesti se on kuitenkin ollut minulla ainakin 6v. Siivotessa tulee rintaan paineen tunne ja oksettava olo. Yöllä valuu aika usein mahanestettä ruokatorven puolelle ja nyt onkin lääkärin epäilynä ruokatorventulehdus.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: