Keskustelu

Laama85Refluksi ja Korona-ahdistus11.3.2021 7.37
Tuun ihan kohta hulluksi. Olin lomalla vielä alkuviikon ja tiistaina soitin terveysasemalle kysyäkseni, että entä jos en erota alkavaa flunssaa refluksioireiden alta tai jos yskän ei olekaan refluksiyskää. Vastaus oli vain, että kyllä sinä erotat ja hyvät lisäohjeet refluksin hoitoon. Eilen oli eka työpäivä loman jälkeen ja vielä aamulla soitin päivystysapuun kysyäkseni, että pitäisikö käydä varalta testissä, mutta vastaus oli edelleen, että eivät näe siihen syytä. No menin töihin. Töissä ahdistus vain kasvoi ja sain pieniä paniikkioireita päivän mittaan. Kotiin päästyäni sain kunnon itku- ja ahdistuskohtauksen. Varasin netin kautta koronatestiajan tälle päivälle. Sen jälkeen sain vielä vapinapaniikkikohtauksen. En ole koskaan aikaisemmin saanut paniikkikohtausta ja olo on edelleen voimaton eilisten paniikkien kanssa.

Olisiko yskän kuitenkin vain refluksiyskää, kun ei tunnu muualla kuin kurkussa, yskä ei lähde keuhkoista asti ja on pääasiallisesti kuivaa paitsi jos kurkusta lähtee limaa (ei siis limakaan keuhkoista asti). Olinko idiootti, kun en osannut vaatia testiä vai olenko idiootti, kun nyt menen testiin vaikka terveydenhuolto oli eri mieltä? Ahdistaa. Entä jod olen altistunut eilen muutaman ihmisen, jos tää onkin koronaa?

SitrusRe: Refluksi ja Korona-ahdistus11.3.2021 8.08
Mitä kummaa!?
Eikös nyt tolkuteta, että testiin pitää mennä vähästäkin oireesta?
Mä en enää seuraa koronauutisia, kun tuosta määräysten veivaamisesta
ei näy tulevan loppua. Että nyt ei testiin tarttekaan mennä?
Olenkin ihmetellyt, että miksi tartuntojen kasvu pysähtyi näin nopeasti.
No se selvisi: kun ei testata saadaan nätit tilastot.

Sinuna ilmoittaisin että yskittää ja rintaa polttaa ja ei saa henkeä.
Eiköhän niillä spekseillä irtoa passitus testiin.

Laama85Re: Refluksi ja Korona-ahdistus11.3.2021 8.53
No nyt menen testiin kun varasin sen verkon kautta eikä siellä enää puhuta refluksista....

SitrusRe: Refluksi ja Korona-ahdistus11.3.2021 9.12
Hyvä!

PikeRe: Refluksi ja Korona-ahdistus11.3.2021 11.14
Juu, verkon kautta kannattaa varata. Varasin tiistaina ja kävin tiistaina, negatiivinen oli. Kurkku tuli kipeäksi sunnuntaina ja normi flunssaoireilut maanantaina, joten varasin kun on näin ohjeistettu 😟

Muuten kyllä korona alkaa ahdistamaan, mutta ei kestä antaa sille valtaa vaan keksiä ja kehitellä muuta ajateltavaa ja tekemistä. Töiden lisäksi kirjastosta on hyvä laittaa varaukseen kirjoja ja hakea niitä sitten pikaisesti. Ulkona onneksi saa vielä kulkea, kävellä ja makkaraakin nuotiopaikoilla paistella 😊

Toivotaan parempien aikojen vielä koettavan 😘

Laama85Re: Refluksi ja Korona-ahdistus14.3.2021 20.01
Negatiivinen tulos oli, mutta flunssaa osin oli joka tapauksessa, koska mies alkoi myös yskiä (myös negatiivinen testitulos). Todella inhottava kuiva yskä, kun kurkku ok refluksin vuoksi jo niin ärtynyt.

SitrusRe: Refluksi ja Korona-ahdistus16.3.2021 6.59
Hyvä, onneksi olkoon.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: