Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

taavoLöysä vatsaportti20.2.2021 13:49
Heippa! Täällä todennäköisesti vatsaoireiden syynä liian löysä vatsaportti joka vaatinee leikkausta. Onko teillä kokemusta kuinka herkästi sinne leikkaukseen joutuu?

Pahimmat oireet ollu viimeisen kuukauden sisään kahdesti useamman päivän pahoinvointi ja oksettava olo. Vuoden verran vatsaoireita takana ja vuosi sitten jo kertaalleen vatsa tähystetty ja lievää löysyyttä vatsaportissa oli silloin. Tuntuu ihmeelliseltä että se on sitten näin nopeasti löystynyt lisää. Pahoinvointilääkkeet ei auta, vatsahappolääkettä syön mutta en tiedä onko mitään hyötyä.

NyymiRe: Löysä vatsaportti20.2.2021 14:45
Terve, itselläkin ollu melkein alusta asti semmoinen tilanne, että vatsahappolääkkeistä ei tuntuisi hyödyntävän melkein mitään. Mutta kun yrittää lopettaa, tulee tuplasti huonompi olo.

Kiinnostaa myös tietää, kun tuntuu että yleisesti täällä joudutaan vasta noin 10v palleatyrä/refluksitauti diagnoosin jälkeen leikkaukseen.

taavoRe: Löysä vatsaportti20.2.2021 14:57
Mulle taas useampikin hoitoalan ihminen on viitannut leikkaukseen kun ilmennyt näitä pahoinvointioireita lyhyen ajan sisään. Jo ajatuksena leikkaus kuulostaa aika pahalta. Toki lääkärihän sen sitten sanoo mitä pitää tehdä, mutta silti.

RentukkaRe: Löysä vatsaportti20.2.2021 18:10
Ja itse lopulta joutuu sen päätöksen tekemään että leikataanko. Toki lääkäri, kirurgi kertoo oman mielipiteensä asiasta.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: