Keskustelu

MariaRefluksioireita?7.1.2021 21.22
Minulla on jo pidemmän aikaa ollut jonkinlaisia refluksioireita. Tai sellaisiksi olen itse ne tulkinnut. Kyselenkin nyt,että liittyykö muilla tällaiset oireet refluksiin.
Eli varsinaista poltetta ei ole, mutta röyhtäilyjä tulee välillä todella paljon. Voiko olla refluksia, vaikka poltetta ei olekaan? Sekä kitalaen takaosassa on kipua lähes päivittäin. Ei siis ihan kurkussa vaan vähän ylempänä. Siihen ei oikein mikään auta. Ja välillä tuntuu samalta, kuin olisi polttanut suunsa jollain kuumalla juomalla. Voisiko se johtua refluksista? Kuorsaan kyllä myös, ja ajattelin, että nämä yhdessä ärsyttävät suuta. Olisiko tähän jotain apua?
Voiko somacia käyttää pidemmän aikaa? Olen useamman kuurin syönyt peräkkäin, välillä muutaman päivän taukoja. Gavisgonia käytän myös. Mitä muuta suosittelisitte näihin oireisiin?

Miisku@luukku.comRe: Refluksioireita?7.1.2021 22.15
Röyhtäilyä ja hikantapaista saattaa tulla myös ilman refua jos nielet tyhjää päivän aikana useasti.....mutta Tuttu oire jos tulipallon maku on suussa. Silloin hapot on noussut kurkun taakse. Tämä pitäisi korostua varsinkin syönnin jälkeen ja jos menet täysin suoralle lattialle makaamaan kasvot kattoa kohti hengitellen. Jos sulla kurkunpäänrefluksi niin Yleensä myös syljen eritys on lisääntynyt kurkkurefluksissa

Miisku@luukku.comRe: Refluksioireita?7.1.2021 22.17
Ja se tekee kierteen tuohon röyhtäilyyn



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: