Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

marinoKuka on pätevin lääkäri suomessa30.7.2013 2:02
minulle on tehty fundoplikaatio 2001 . Nyt alkanut refluksioireet tulemaan takaisin ja pahana. En pysty nukkumaan ja nukun vai n vasemmalla kyljellä- Kipu herättää- PPI ja muut lääkkeet eivät auta. Paheneminen alkoi noin vuosi sitten . Mikä avuksi. Onko mahdollista että mansetti ei pidä enään kunnolla vaikka gastroskopiassa todetaan että se on ok. Samoin on tehty kaikki testist mutta mitään ei löydy. odotan lääkärin soittoa 24 ph testauksesta ja jatko hoidosta. En haluaisi tehdä uusintaleikkausta sen vaarallisuuden takia. Kuka olsi suomen parhaimpia lääkäreitä arvioimaan tilanteen

SitrusRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa30.7.2013 12:46
Suosittelen Tom Scheininia.

kkkhRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa30.7.2013 16:41
Ento onko tietoa, kuka on Suomen Jamie Koufman, eli tuntee nimenomaan laryngofaryngeaalisen refluksin (kurkkurefluksin)? LPR tahtoo mennä juuri kaikkien erikoislääkäreiden osaamisalueen väliin (gastro, nenä-, kurku-, korva, foniatri ja keuhko). Esimerkiksi kukaan lääkäri ei ole minulle maininnut sanaakaan pepsiinistä kurkkurefluksin aiheuttajana.

Perus refluksin osalta olen kuullut, että Ovaska on taitava kirurgi tekemään fundoplikaatioita.

KaislaRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa31.7.2013 21:56
No mulle ainakin Ovaska teki leikkausvirheen ,ehkä pätevä mutta ikää on kanssa ja ensin tekee päivätyön jonka jälkeen leikkaa yksityisesti virheitä sattuu kun liikaa tekee töitä.=( Enkä pitänyt hänen ylimielisestä asenteesta,ei hoitanut asiaa loppuun eikä käsitelty koko asiaa .Vuoden saikulla ja vieläkään en kunnossa mutta ehkä joskus saan terveyteni takaisin

jetsRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa1.8.2013 19:22
Suosittelen Nabil Jaseria. Äijä on hyvä kirurgi, mutta sosiaalisesti ehkä hieman vajavainen :) Nabil neuvoo ja opettaa paljon nuorempia kirurgeja. Itse sain hyvä leikaustuloksen Nabilin leikkauspöydällä.

jetsRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa1.8.2013 19:31
Ainiin, siis se kaikkein guruin taisikin muuten olla se, jolta Nabil pyysi konsultaatiota tapaukseni yhteydessä. Kävin siis tämän asiantuntijan (liekö proffakin) vastaanotolla, mutta nimeä en muista.. saattaa löytyä tuolta mun leikkausketjustani..

..Ja perhana jaksoin sitten etsiäkin se nimen. Todellinen guru lienee siis Professori Jarmo Salo :)

Hän tiesi pelkkiä manometria lukemia katsomalla sanoa, että meneekö löysästä fundoplikaatiosta mun ruokatorveni liikkeillä ruoka läpi vaiko ei. Ja todellakin omasi kokemusta thoraxin alueen kirurgiasta ihan hitosti.

marinoRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa3.8.2013 20:06
Millainen on tuo Olli Kruuna- Millainen on hänen taitonsa. Osaako joku kertoa. Minulla on ollut nämä kivut vuoden verren ja nyt tuntuu kuin ei jaksaisi elää näiden kanssa.

SitrusRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa5.8.2013 14:56
Olli Kruunaa en ole tavannut. Mutta tiedän että kuuluu parhaisiin gastrokirurgeihin.

marino Re: Kuka on pätevin lääkäri suomessa5.8.2013 15:45
Minä en pidä noista kuutioaivoisista lääkäreistä koska niiltä puuttuu vuorovaikutustaidot - ja se takaa myös millainen lopputulos- ei pelkkä kirurginen taito riitä. Olli Kruuna on henkilönä miellyttävä ja sosiaalinen . Mutta en tiedä hänen taidoistaan

marinoRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa14.8.2013 15:52
kiitos kovasti vastauksest- Tuolloa kuutioaivoisilla tarkoitin niitä lääkäreitä joilta puuttuu täysin vuorovaikutustaidot ja peruskäytöstavat- Tällä hetkellä mualla euroopassa panostetaan juuri näihin taitoihin kun taas suomessa on vain yksi pieni kurssi tästä asiasta. Useat tutkimukset ovat todistaneet että hyvä potilas lääkäri suhde on jopa puolet merkityksellinen sairauden tai toimenpiteestä toipumiseen tai päinvastoin - huono potilaslääkäri suhde voi aiheuttaa jopa jatkuvia oireta ja kipuja vaikka mitään selitystä ei löydy. Että näin . Siis en tarkoittanut tällä Olli Kruuna - minusta on omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja hänellä on lämmin tapa käsitellä potilasta .

marinoRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa14.8.2013 17:07
Minusta Olli Kruuna on todella pätevä ja sympaattinen henkilö mutta minulla ei ole kokemusta hänen leikkauksista.

Sini the SoMacRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa24.8.2013 22:58
Osaako joku sanoa, kuka on tehnyt parasta leikkausjälkeä Meilahdessa? Olen vielä mutaman kk:n leikkausjonossa enkä ole vielä kallistunut kumpaankaan suuntaan. En todella tiedä mikä olisi paras ratkaisu. Hetken olin jo sitä mieltä, ettei leikata, kun oli kohtalaisen hyvä olo. Sitten minä onneton menin vähentämään Somac 2 x 40mg annosta puoleen!!! Ja nyt kärvistelen tuskissani. Jouduin välillä ottamaan Buranaa muuhun kovaan kipuun ja sehän tietysti lisäsi poltetta. Tämän poltteen keskellä voisin harkita leikkausta, etenkin kun hampaatkin ovat jo alkaneet kulua.

On tää niin kivinen ja epävakaa polku ja niin vaikee tajuta, ettei tästä parane. Ravintolisillä, ravinnolla ja närästyslääkkeillä jotenkin pystyy ohjailemaan, mutta kompastuksia tulee säännöllisen epäsäännöllisesti.

markusRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa25.8.2013
Suositeleen Olli Kruuna. Hän on pätevä ja hänellä on hyvät vuorovaiktustaidot ja hän tunte vastuun myös mitä tekee. Hän ei leikkaa vain leikkamisen vuoksi vaan arvioi yhdessä asiakkaan kanssa tarpeellisuudesta ja mitä olen kuullut nin leikkaustaito on erinomainen. Suositelen .

Sini the SoMacRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa25.8.2013 16:24
Ookoo, siis leikkaako Olli Kruuna Meikussa?
Kiitos mielipiteestä

kkkhRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa9.11.2013 14:09
Onko muita näkemyksiä parhaimmista kirurgeista? Kävin itse Ovaskan juttusilla "puolivahningoss" kun Terveystalon gastrolääkäri joka teki tähystykseni oli poissa. Hän on tehnyt kuulemma yli 2000 leikkausta, ja puhui vahvasti leikkauksen puolesta. Kuulosti aavistuksen jopa markkinointilähtöiseltä suhtautumiselta leikkaukseen, joka tuetty potilaan kannalta ei ole paras vaihtoehto (eli ettei arvioida täysin persuteellisesti potilaan tilannetta. Ko. kirurgin mukaan tosin vain 70% saa avun kurkkurefluksioireisiin, kun perinteiseen närästykseen %-taso oli 90 % luokkaa. Ehdottomasti kiinnostaa kuulla suosituksia muistakin kirurgeista, joista on hyviä kokemuksia.

HopeRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa11.11.2013 22:57
Olli Kruuna leikkasi minut n. kolme viikkoa sitten. Mukava ja pätevä lääkäri. Sairaalassa kaikki työntekijät kehuivat häntä hyvin päteväksi. Katsotaan nyt miten paraneminen etenee. Leikkaus meni hyvin. Suosittelen häntä!

Sini the SoMacRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa13.11.2013 16:29
Hei missä tämä Kruuna leikkaa?

HopeRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa14.11.2013 22:57
Helsingissä

kkkhRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa2.12.2013 23:03
Kaisla: miten leikkaus epäonnistui, mikä on vointisi tällä hetkellä? Leikattinko yksityisellä vai julkisella?

saraRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa12.2.2014 23:55
Kruuna leikkaa Kirurgisessa sairaalassa Helsingissä. Erittäin mukava ja vastuuntuntoinen lääkäri. Luottoa on.

marino Re: Kuka on pätevin lääkäri suomessa14.2.2014 17:56
Olen samaa mieltä Sara- Minä pidän paljon Olli Kruunasta . Hän on fiksuja vastuullinen - Ei leikkaa vain huvin vuoksi vaan aina varoittaa risksitä. ja antaa aina tarvittavat tiedot. Olli Kruuna on työskennellyt myös Afnastissa ja muissa maissa.

KaislaRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa14.2.2014 19:08
Hei =)
Minut leikattiin Pulssissa, korjaukset Tyks:issä. Sairaslomalla olen maaliskuun loppuun.
Kärsin vaikeista hermovaurio kivuista ,erittäin vaikeista haima kivuista,dysfagiasta sekä nyt minulle on todettu ärtynyt paksusuoli ja olen ollu FODMAP ruokavaliolla. On helpottanut oloani huimasti. Kipuihin minulla on 2x300mg Lyrica,Tradolan150mg ,Norspan laastari ja puudutukseen Xylocain.
Näillä nyt mennään ja yritetään olla positiivisia perhe sekä minä.
Rankka reissu ja en todellakaan ikinä olisi mennyt tuohon leikkaukseen jos olisin tiennyt että menee terveys totaalisesti.
Mutta niin kuin sanoin kaikilla on omat kokemukset ja kertomukset eikä todellakaan tarkoita että muillekin kävisi näin .Tsemppiä !!!

TimoRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa14.12.2014 18:38
Olli Kruuna operoi minun sigmasuolen resektion enkä voi kuin ihastella hänen huippuammattitaitoa. Tietääkseni parhaita gastroenterologeja suomessa.

marinoRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa14.12.2014 22:00
Olen samaa mieltä Timo sinun kanssa. Olli Kruuna on varmasti yksin suomen ammattitaitoissimista gastroenterologeja ja hänellä on myös potilasta kunnioittava asenne sekä oikea asenne .

kkkhRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa15.12.2014 14:07
Olin taas Ovaskan juttusilla ph-mittauksen jälkeen. En pidä kyllä yhtään hänen asenteestaan: " ei tästä vaikeaa kannata tehdä, joko leikataan tai jatketaan lääkitystä". Ei sanallakaan riskeistä ja nissenin sivuvaikutuksist jne. Eli ellei olisi itse selvitellyt asioita voisi hyväuskoisena vaan mennä leikkaukseen koska yksi kirurgi suositteli että se on käypä vaihtoehto. Kaikki muut ovat sanoneet että leikkaus ei näillä oireilla kannata ja itsekin samoilla linjoilla. Tuli myös heti sellainen ko, että halusi heti heittää ulos.Oli viimeinen kerta ko. lääkärin vastaanotolla..

SitrusRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa15.12.2014 14:59
Ikävä kuulla tollasesta lääkäristä. Joillekin lääkäreille on ylivoimaista tajuta, että niiden vastaanotolla on kokonainen ihminen, ei pelkkä maha, esimerkiksi, ja että kyseessä on kyseisen ihmisen koko elämä. Tommonen kommentti kertoo että lääkäri on täysin leipääntynyt hommaansa.
Yhden mun kaverin äidin on kyseinen Ovaska leikannut ja hyvin meni, mutta etsi vaan parempi lääkäri johon voi luottaa, ja joka pitää sua tärkeänä potilaana.

kkkhRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa16.12.2014 0:28
Kaikella kunnioituksella varmasti hyvä ja kokenut kirurgi, vaikka epäonnistumisiakin on sattunut, mutta sosiaaliset vuorovaikutuskyvyt ja tunteen luominen, että oikeasti välittää vastapuolesta jäivät melko pitkälle uupumaan.

SitrusRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa16.12.2014 1:20
Joo, ymmärsin kyllä.

PasiRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa4.1.2015 0:13
Pitääpä kaivaa vanhoista papereista kuka leikkasi minut joskus 2005 OYS:issä.
Kävin vajaa vuosi sitten yksityisellä työterveyshuollon kautta. Sama lääkäri oli vastassa ja tuumi heti että tutun näköinen tyyppi ja kysyi että onko hän joskus leikannut. Perään muisteli kaikki oireet mitä minulla oli ollut ja leikkaukset. Ihmeen hyvä muisti kun kertoi vielä leikanneensa yli tuhat.

jalluRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa5.1.2015 17:20
Onko kellään mitään tietoa Pauliina Salmelasta? Onko ketään leikannut juuri hän?

pentti keinänenRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa26.6.2015 22:21
Hei, mitähän jos kävisit Cityterveydessä otattamassa vatsan mangeettikuvan, maksaa 320 ? ilman erikoislääkärin lähetettä. Kivut ylävatsalla voivat johtua muustakin kun refluksitaudista. Itse kävin otattamassa mainitsemani kuvauksen, se sitten pelastikin minun hengen ainakin joksiki aikaa. Löytyi toisesta munuaisesta syöpäkasvain, nyt koko munuainen on poistettu ja odottelen vielä sappikivien poistoa.

refluksikurkkuRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa26.6.2015 23:08
pentti, ap on kirjoittanut tämän jo kaksi vuotta sitten ... Hyvä että sait itse syövän poistettua! Kuinka kauan sulla syöpähoidot jatkuivat? Pahensivat tietenkin refluksitautiasi?

Magneettikuvauspaikkoja löytyy useita ympäri maata ja niissä taitaa olla myös vähän eri hintoja - kannattaa vertailla! Kerropa muuten missä kaupungissa Suomessa tuollainen yritys on, missä magneettikuvasi kävit ottamassa? Paljonko yleislääkärin lähete tuli maksamaan tähän lisäksi?

Kaulan alueen ( + vähän yli ja ali) oli hinnaltaan aikoinaan Tampereella n 400 e ( - jotain kelakorvausta); lähetteen sai kätevästi erikoislääkäriltä, jolla kävin muiden asioiden vuoksi kuin tuon lähetteen.

pentti keinänenRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa27.6.2015 10:13
refluksikurkulle. Cityterveyksen toimipaikat löytyvät netistä, itse kävin Kouvolan toimipisteessä. jos haluaa saada kela korvauksen, pitää olla erikoislääkärin lähete. Minulla ei ollut kyseistä lähetettä, joten maksoin koko summan omasta pussista 320 ?. Tarvittiib lisäksi varjoainetehosteinen TT kuvaus, siihen pääsin nopeasti kun oli Cityterveyden radiologin lausunto ( 5cm möhkäleestä) joka ei ollut kysta, siis antoi syövälle ominaista singaalia. Varjoainekuvaus munuaisohjelmalla kertoi sitten totuuden, leikkaus tehtiin välittömästi. Muita hoitoja ei tarvittu, koska etäpesäkkeitä ei ollut. Minulle tehtiin 2002 fundoplikaatio, leikkauksen suoritti Jarmo Salo ( hantä voidaan kutsua osaavaksi koska hän opettaa Helsingin yliopistossa joori tämän alueen kirurgeja. Han on nykyään professori Jarmo Salo, vastaanotto Järvenpäässä lääkärikeskus Aavassa.

refluksikurkkuRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa27.6.2015 11:24
Hieno juttu sinulle, että kaikki saatiin kerralla pois eikä muita hoitoja tarvittu!

Ja fundo toimii ok 13 vuoden jälkeenkin (kysymys sen vuoksi, kun meillä 90% on reippaasti alle 10 v sitten leikattuja kirjoittajia)?

refluksikurkkuRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa27.6.2015 11:25
Suomen Jamie Koufman on siis vielä hakusessa ...

asinatuntijaRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa27.6.2015 15:53
Arvoisa Pentti Keinänen- se joka opettaa ei tarkoita että hän olisi pätevä kirurgi. Minä tiedän monta professoria jotka ovat leikaneet potilaansa invalidiksi. Se on vain työkokemus ja vaikeissa oloissa oleva työkokemus lisänä ja vielä hyvät vuorovaikutustaidot niin siitä voi tunnistaa hyvän lääkärin. Itse pidän Olli Kruuna yhdestä' parhaimmista tai voi sanoa parhaana - koska hänellä on juuri pitkä kokemus ja työskennelyt vaikeissa oloissa kriisialueilla ja hän on myös vuorovaikutustaidot kohdallaan ja asiakasta kunnioittavaa ja tietoa ja taitoa riittää. Itse olen käyttänyt yli 40 vuottaa tämän alan lääkäreitä ja Olli Kruuna on ollut tai on paras. hyvää jatkoa

Pia lemströmRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa9.10.2015 11:05
Hei, täytyy osallistua tähän keskusteluun. Minut leikkasi Olli Kruuna; poisti 50 cm sigmasuoltani ja vaivani jäivät leikkauspöydälle. Nyt siitä on kulunut 17v ja vointi on ollut loistava. Erittäin pätevä ja mukava lääkäri. Ehdottomasti paras lääkäri ammattitaidossa ja ihmisenä.

StockdaleRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa17.10.2015 23:15
Jos löytyisi edes vähemmän pätevä Koufman, ylipäätään joku lääkäri joka osaa kurkkurefluksin alkeet? Tuntuu että työterveyslääkärillä on ihan turha käydä, mutta jonkun pitäisi antaa Nexium-resepti... tai neuvoa jotain vielä tehokkaampaa. Onko joku käynyt lääkärillä joka on tajunnut miten kurkkurefluksia hoidetaan?

Mara 55Re: Kuka on pätevin lääkäri suomessa18.10.2015 9:15
Risto Gullichsen ottaa vastaan Pulssissa privaattina,muuten leikkaa Tyksissä.

refluksikurkku Re: Kuka on pätevin lääkäri suomessa18.10.2015 13:20
Stockdale, yleensä se työterveyslääkäri määrää kyllä salpaajakokeilun, jos perustelet asian (oireet, keston jne). Minkälaisia oireita sulla ylipäätään on?

Tai sitten suoraan knk yksityisellä puolella, jotta pysty tähystämään kurkunpään .... Antaisin mahdollisuuden hänelle tuosta vaan, jos et ole vielä kellään knk lääkärillä käynyt.

kirurgikollegaRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa15.11.2015 5:37
Olli osaa asiansa.Hyvä.

ylitarkastaja Re: Kuka on pätevin lääkäri suomessa15.11.2015 14:54
Siis tarkoitaa Olli Kruuna. Minä olen juossut kaikki Hgin ns ammattitaitoisimmat gastro lääkärit ja Olli Kruuna on ehdottamasti ykkönen. Hänellä on hyvä ammattitaito kirurgiassa sekä sosiaalisissa vuorovaikutuksissa. Hän on lämmin ja ystävällinen . Ei töykeä ei ylimielinen ja kantaa vastuun aina potilaan hyväksi. Toivon hänelle terveyttä ja menestystä .

kaisuRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa16.11.2015 19:06
Miten Olli Kruunan vastaanotolle pääsee ts. mitä kautta kannattaa yrittää? Minulla on refluksikurkku - omadiagnoosi- siihen sain keväällä somac-kuurin. en huomannut sen vaikuttavan.

farinoRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa15.7.2016 2:19
Olli Kruuna on aina niin sympaattinen ja pätevä. kävin hänen vastaanotolla Jorvissa jonne on siirretty kir sairaalan toiminta . Tiedän että hän on yksi suomen parhaista . hänen apua ja neuvoja kysyvät muut lääkärit. Pidän paljon hänen tavasta kohdella potilasta. ja ammattitaidosta. en tiedä onko hänellä yksityisvastaanottoa mutta se löytyy kun yrittää katsoa netistä. Kaisu yritä Google katsoa . Olli on paras

kohtuukäyttäjäRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa21.7.2016 9:25
Usein minua epäillään alkoholin suurkuluttajaksi kun käyn refluksin takia lääkärissä, miksi?

kaisuRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa21.7.2016 12:27
Kiitos vastauksesta. Kävin tammikuussa Jarmo Salon vastaanotolla Aavassa. En löytänyt Olli Kuurnan vastaanottotietoja netistä.
Minut tähystettiin endoskopialöydös oli normaali, ei löytynyt näkyvää ongelmaa sieltä.
Sain 3kk kuurin Esomepratzoli Sandoz, aluksi 80mg pv kuukauden ajan, 40mg siitä eteenpäin. Pyysin itse lääkityksen. Lääkäri ei tyrkyttänyt niitä. Varoitteli että älä ala syödä näitä koko loppuikääsi. Halusin tietää vaikuttaako lääke kurkun limaisuuteen. Lisäksi nenästä niistän kirkasta limaa. Tutkimuksesta: koepaloja ei otettu. Jouduin nielemään babyskoopin. Kun mitään näkyvää ongelmaa ei ollut niin sopivia biopsipihtejä ei haettu.
Otin kolmen kuukauden kuurin em happosalpaajaa, enkä huomannut että olisi vaikuttanut limaisuuden vähentymiseen. Olen huomannut, että hengitykseen on tullut sellainen köhimisen tarve, köh-köh.
Jäin miettimään keskustelusta Salon kanssa että hän kertoi tehneensä yhteistyötä keuhkolääkärin kanssa (on itsekin keuhkokirurgi). Kertoi että happo voi mennä keuhkoihin. Sitä on vaikea mitata kurkusta tms. En tajunnut kysyä että millä sitä silloin lääkitään.
En ole happosalpaajakuurin jälkeen vielä hakeutunut muiden alojen lääkäreille. Tosiaan sain vatsavaivoja kun aloitin kuurin ja jouduin luopumaan 80mg aloituksesta viikon jälkeen.
Lääkärin pätevyydestä vielä: koin että Salo on varmasti pätevä kirurgi. Olin iloinen tiedosta että syöpää ei ollut. Isäni menehtyi ge-junktioseudun syöpään.
olen yrittänyt katsoa ruokavaliotani. Salo kyllä sanoi että ruokavalio ei auta! Tarkoitti varmaa vakavan refluksin ollessa kyseessä. Hän epäili että minulla on ollut usein poskiontelontulehduksia. No ei ole ollut. Tuli pitkä tarina enkä tiedä onko oikean teeman alla. Jatkan pohdiskelua vielä tuonnempana.

MariaRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa26.7.2016 22:36
Ennen kuin menette leikkaukseen, kokeilkaa 3 kk täysin viljatonta ja maidotonta ruokavaliota. Ei edes riisiä tai gluteiinittomia tuotteita.

Mulle Mehiläisen kirugi on sanonut, että leikkaushoitoa pidetään huonona vaihtoehtona lääkäreiden keskuudessa. Onnistumismahdollisuudet pienet ja vaikka alussa oireet helpottaisivat, kirurg,i joka on tehnyt satoja leikkauksia, sanoi, että tämän hetkisen tiedon mukaan, oireet palaavat 5 vuoden kuluessa. Leikkaukset sen sijaat ovat aiheuttaneet lisäkomplikaatioita ja kirurgi sanoi, että hän ei suosittele. Jos pärjää oireiden kanssa edes jotenkin, ei kannata mennä. Ystäväni on leikkaussali sairaanhoitaja ja on myös kertonut, että korjausleikkauksia tehdään todella paljon ja tulokset huonoja.

iipeeRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa19.8.2019 18:41
Olli Kruunan käsiin meinasin kuolla. Puhkaisi ruokatorveni Jorvissa - 16 syksyllä. Meilahdessa saivat pelastettua minut henkiin takaisin. Jäi elinikäiset vammat vaikka henki säilyikin.

Realisti ja tietäjäRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa27.8.2019 23:27
Kuka tälläistä kirjoittaa. Se on outoa että joku voi kirjoittaa valheita koska kruuna ei ollut jorvissa 2016 vielä ja toiseksi hän oki ulkomailla melkein 2 vuotta. Jotenka tuo teksti on täyttä puppua. Jos ruokatorvi puhkeaa niin ei sitä lähetetään Meilahteen koska samat kirurgit toimivat Meilahdessa ja jorvissa. Toinen asia jos ruokatorvi puhkeaa niin ei lähdetään viemään Meilahteen . Täyttä puppua. Iipee. En usko sinun kertomukseen vaan sinulla on joku taka ajatus tässä.

SitrusRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa28.8.2019 7:35
Muuten en ota yllä olevaan kantaa, mutta mä olin Olli Kruunan konsultaatiossa
Jorvissa talvella 2,5 tai 3,5 v sitten.

lakimiesRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa11.9.2019 20:46
Taitaa nämä Iipee tarinat olla ihan satuja. ja minä ihmettelen miten voi joku tai jotkut henkilöt puhua mitä sattuu ja nimellä siis suoraan sanottuna valheita. Voiko tänne kuka tahansa kirjoittaa ihan mitä mieleen tulee ja vielä sellaista tekstiä joka voi täyttää rikoslain tunnusmerkistön kunnianloukkaukseen kun väite on perätön.

SitrusRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa12.9.2019 5:37
Kukaan juristi ei nimitä itseään "lakimieheksi", kirjoita noin eikä
noin kompuroivaa tekstiä.
Sinä et ole juristi.
Jos olisit, sinun ei tarvitsisi pähkäillä mikä on kunnianloukkaus
vaan tietäisit sen.

Olli Kruunaa ei vahingoita lätinät anonyymipalstalla.
Hän on paitsi Suomen maineikkaimpia gastrokirurgeja, jo pitkällä
eläkeiässä.

Mitä tulee refluksitautiin liittyviin tutkimuksiin ja hoitoihin, niissä on
riski, joka ei ole pieni. Ruokatorvi on hauras elin. Se voi tosiaan puhjeta,
ja se on hengenvaarallista.
Mutta niin on refluksitautikin.

BarretRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa16.11.2019 19:58
Tämä Sitrus taitaa olla joka paikan tietäjä ja asiantuntija vaikka ei ole mitään lopullista tietoa. Olisikohan aika miettiä että onko kaikki kunnossa hänen kohdallaan. Siis siellä tunnepuolella.

SitrusRe: Ping Ylläpito17.11.2019 14:48
Barret, haluatko että sut blokataan tältä foorumilta?
Tämä on refluksitautisten vertaistukiryhmä.
Jäseniä on melko vähän, ja useat tuntevat toisensa vuosien takaa.

Täällä ei hyökätä muiden jäsenten kimppuun, ja käytetään vain yhtä nimimerkkiä.

VekeRe: Kuka on pätevin lääkäri suomessa17.11.2019 16:16
Sitrus Miksi uhkailet foorumissa kirjoitaja varsinkin kun on okeessa.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: