Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

NyymUrheilun jälkeen hirveä polte, onko muilla?19.11.2020 13:30
Terve,

Onks kellään muilla täällä sellaisia refluksin oireita, että esimerkiksi urheilee tai tekee jotain fyysisempää yhtenä päivällä, sitten siitä seuraavana päivänä on todella kauhea olo? Oireitani ovat siis:

-Kova poltto rintakehässä ja ylävatsassa
-Olo, että olisi kova kuume, muttei kuumemittarissa näy kuumetta
-Kova turvotus ylämahassa
-Yleisesti huono olo
-Röyhtäily

En ole keneltäkään vielä kuullut moisia oireita mutta minulla on jo vuoden sisällä monesti käynyt juuri näin, enkä keksi mitenkään muutakaan järkevää syytä. Eikä psykiatrian sairaanhoitaja usko että johtuisi siitä, kun kerroin niistä, ja hänellä kuulemma on myös refluksitauti! Minulla on siis todettu refluksitauti ja palleatyrä 3cm/löysä mahaportti.

HMPRe: Urheilun jälkeen hirveä polte, onko muilla?21.11.2020 8:28
Mulla samaa vikaa liikunnan jlkn ja liukuva palleatyrä ja 3-4cm löysä alasulkija. Olen nyt 3kk ollut kuin sairas ja yöt nukkunut mahanesteet suussa. Just kävin gastroskopiassa ja sain lähetteen leikkaukseen... Salitreenin tai sauvakävelyn jlkn sattuu palleaan ja se säteilee koko ylärintaan ja on sairas olo. Menee sitte ohi. Treenistä en luovu! On pitänyt vaan tehdä liikkeet mahdollisimman paljon istuen laitteissa. Yläkropan treeni ärsyttää pahemmin.

NyymRe: Urheilun jälkeen hirveä polte, onko muilla?21.11.2020 12:45
Ai prgl, kuulostaa kyllä samankaltaiselta ku mullaki tulee just tosi usein sairas olo. Ite yritän nukkuu 15-20cm nostetulla päädyllä ja välillä saattaa hieman auttaa Pepcid ennen nukkumaanmenoa. Ei se kyl vaikuta tarpeeks ettei tulis tällästä tosi kipeetä oloa.

Sulla taisi näkyy vähän pahemmat setit kun mulla gastrossa sillä mulla löyty vaan 3cm palleatyrä, ei tulehdusta. Ei leikkausta heti ehdotettu mutta nykyään on alkanut tulla vähän puheeksi kun oon nii kovasti valittanut oireistani. Kuumottaa vaan lähtee leikkaukseen ihan vielä.

Itsellä rumpujen soitto ollut lähellä sydäntä, kävin melkein joka päivä joskus perusterveenä soittaa, nyt en oo pariin viikkoon käynyt soittaa kun ei tunnu mukavalta enää ja seuraavana päivänä saattaa olo olla tosi huono. Toivottavasti leikkauksesi sujuu hyvin!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: