Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

HappomahaSinkkikarnosiini6.10.2020 16:11
Refluksiin ja vatsahaavaan, käytättekö? Toimiiko? Itseäni askarruttaa miksi tuo on EUn alueella kielletty? Kuullostaisi kuitenkin melko turvalliselta, happosalpaajiin verrattuna.

VäinämöinenRe: Sinkkikarnosiini9.10.2020 8:15
Purkillisen vetäsin eikä oikein mitään vaikutusta huomannut. Netistä tilailin ja tätä myytiin myös paikallisessa luontaistuotefirmassa. Samaa asiaa sieltä tiedustelin ja olivat sitä mieltä, että niin hyvää tavaraa ettei mielellään sen takia päästettäisi markkinoille. Myyjä kertoi itsekin käyttävänsä säännöllisesti eikä ole ollut kuulemma sen jälkeen ollenkaan kipeänä.

MondoRe: Sinkkikarnosiini11.10.2020 21:06
Itse ostin ruohonjuuresta tätä suomesta saatavaa rezcueta, jossa ei siis ole yhdistettyä sinkkikarnosiinia vaan sinkkiä ja karnosiinia erikseen lisättynä. Lisäksi tässä suomesta saatavasta tuotteessa on muutamia muita luonnollisia uutteita joilla on pyritty korvaamaan tuota sinkkikarnosiini yhdistettä.

Vaikea arvioida miten tuote on auttanut sillä käytän nexiumia 40mg/pv myös. Mielestäni rezcue on kuitenkin rauhottanut ruokatorvea ja vatsalaukkua. Oma refluksi on todennäköisesti aiheutunut stressistä ja kesän huonoista elintavoista.. Toivottavasti refluksi paranisi nexium kuurilla ja mm. Rezcuen käytöllä joka auttaisi vatsan ja ruokatorven kalvoja parantamaan. Olen itse kärsinyt refluksista vasta 3kk ja jatkan rezcuen käyttöä kun kohta pyrin vähentämään ja lopettamaan nexiumin käyttöä..

Thera nettikauppa myy tuota alkuperäistä sinkkikarsoniini tuotetta ja ajattelin seuraavaksi hankkia sitä. Tuotehan maksaa sen 20-30 euroa mutta jos se vähänkään tähän viheliäiseen oireeseen auttaa niin on mielestäni sen arvoinen..

VäinämöinenRe: Sinkkikarnosiini12.10.2020 6:03
On tuo jännä, että kumpaa sitten on kun monessa paikassa sanotaan että tämä Rezque nimenomaan sinkkikarnosiinia, ei sinkkiä & karnosiinia yhdistettynä.

MondoRe: Sinkkikarnosiini12.10.2020 8:50
Ihmettelin tätä itsekin, mutta sen huomaa ainakin purkin etiketistä että lukeeko siinä sinkkikarnosiini vai sinkki + karsoniiniVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: