Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

mii29Toivottavasti "vain" refluksia.1.9.2020 20:04
Hei!
Olen kärsinyt oireista jo vuosia, mutta nyt viime vuoden ajan oireet ovat olleet päivittäisiä. Lähete on hyväksytty tähystykseen, mutta päivämäärä ei ole tiedossa. Pelottaa, että sieltä paljastuu jotain kamalaa. Oireeni ovat hyvin samanlaisia, kuin muillakin tämän palstan ihmisillä, eli turvotusta, voimakasta poltetta/närästystä, röyhtäilyä ja yleistä kipua, sekä outoja tuntemuksia masussa.

Minulla on käytössä 40mg somac ja somacilla oireet pysyvät kyllä kurissa, ainakin tuon närästyksen osilta. Pärjään yhdellä tabletilla yli vuorokauden, sen jälkeen oireet palaavat. En mielellään söisi niitä edes joka toinen päivä, mutta pakko kai se on.

Muistaakseni minulla oli myös nelisen vuotta sitten jokapäiväisiä oireita. Ilmeisesti tautiin kuuluu välillä parempia ajanjaksojakin. Kuulostaa tyhmältä, mutta toivoisin että tämä on vain refluksia eikä mitään syöpää, sitä pelkään eniten.

Hyvää syksyä kaikille ja tsemppiä :)

female77Re: Toivottavasti "vain" refluksia.2.9.2020 1:05
Mulla sama tilanne, menossa kai pian tähystykseen. Kyllähän ne tulokset jännittää. Toivotaan ettei meil kummallakaan ole mitään pahaa ❤

female77Re: Toivottavasti "vain" refluksia.2.9.2020 1:07
Minä en käytä ppi-lääkkeitä vaik oireet on ollut varsin pahoja. Yritän taas lopettaa uuestaan kahvin juonnin, sekä palata paleolle enemmän, ne auttavat minua.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: