Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

EpätoivoinenVoiko olla refluksi?27.7.2020 16:20
Alan olemaan jo hieman epätoivoinen...pienenä pohjustuksena, että vuoden 2017 syksyllä yksi kaunis viikonloppu sohvalla ollessani tuntui pala kurkussa ja tuntui ihan kuin kurkku turpoaisi. Heti kävin lääkärissä ja tutkivat kilppari arvot ja kaulan ua oli normaalit joten lääkärit jättivät asian selvittelyn siihen...siitä asti on kurkku tuntunut enemmän ja vähemmän ahtaalta. Joskus on kausia kun ei asiaa ?muista/huomaa? ja sitten taas on kausia niinkuin nyt viime viikonloppuna. Juuri flunssasta tervehdyttyäni viime viikonloppuna tuntui ihan kuin ?kurkku turpoaisi? ainoo vaan ettei se ollut turvoksissa yms, tuntui ihan kun henki ei kulkisi ja huomaan nieleväni ihan jatkuvasti. Kävin päivystyksessä kun hieman hätäännyin ja siellä lääkäreitä ei kiinnostanut muu kuin vain ottaa koronatestit (viime viikolla tehty jo ja tulos oli jo negatiivinen), hengenahdistulseen lääkäri totesi vain että ?ota reippaasti buranaa? ja lähettivät kotiin.
Hermot meni ihan totaalisesti ja mitäkäs muuta sitä tekis kun kyselisi tohtori Googlelta ja päädyin lukemaan refluksista. Tajusin, että närästää välillä usein ja voin ruksittaa muutamien muidenkin yleisten oireiden lastikot.

Kuulostaako tämä refluksilta? Miten olette saaneet lääkärit ottamaan teidät asian kanssa vakavasti ja tutkimaan asiaa? Jos hengenahdistus johtuu refluksista niin miten siittä hengenahdistuksesta pääsee eroon?

Kiitos sinulle joka jaksoit lukea tekstin kokonaan ja vielä isompi kiitos sinulle joka jaksat lisäksi vastata! Alan olemaan jo epätoivoinen ja olo on ihan perk*leen epämukava :(

SussuRe: Voiko olla refluksi?28.7.2020 12:06
Kyllähän palan tunne kurkussa on yksi refluksin oire. Voisitko kokeilla jotain närästyslääkettä ottaa jonkin aikaa, josko helpottaisi oireita? Ihan käsikaupassa myydään.

Röyhtäilijä20Re: Voiko olla refluksi?28.7.2020 16:43
Ilman muuta kannattaa tehdä hoitokokeilu! Kuukaudenkin mittainen. Käsikauppana tosiaan niitä lääkkeitä saa ja veikkaisin, että saat kyllä reseptilläkin tk:sta isomman paketin.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: