Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

SarliinaSydäninfarkti pelko7.2.2020 19:51
Mua korventaa hirveästi rinnasta, pelkään sydäriä. Lääkärissä olin ke, en viitsisi taas mennä, ei ollu hyötyä. Kk sitten otettu ekg ja olin keuhkojen varjoainekuvassa.

Onkohan pelkkää refluksia? Pelottaa hirveästi. Ke olin lääkärissä mahakivun takia, otti vaan sokerin ja paineet ja pika crpn:n, tunnusteli vatsan ja lähetti kotiin precosan kanssa.

Kettutyttö56Re: Sydäninfarkti pelko8.2.2020 13:11
Mitä muita oireita sinulla on tuon rinta säryn takia? Hikoilua tai huonovointisuutta onko särky kokoaikaista? Onko sinulla selän ja hartioiden kanssa ongelmia? Mahdollisesti heijastaa rintaan kokemusta on ikävä vaiva pakko sanoa. Parempi se on mennä lääkäriin jos siltä tuntuu ahdistus ja stressi lisäävät monia eri vaivoja ja ihmisen psyyke on ihmeellinen asia.

GingerRe: Sydäninfarkti pelko8.2.2020 21:56
Refluksi sekoittuu usein sydänvaivoihin, aiheuttaa rytmihäiriöitä.

Onneksi sulla on tutkittu. Älä huoli ❤

SamuRe: Sydäninfarkti pelko21.2.2020 10:34
Minulla on ollut refluksivaiva jo yli 30 vuotta. Oireet enimmäkseen puristavaa rintakipua. Kipu helpottaa hetkeksi lasillisella kylmää vettä, selällään makuulla oleminen auttaa myös. Rytmihäiriöitäkin on ollut, en tiedä niiden yhteydestä refluksiin. Sydän on tutkittu eikä ongelmia siellä. Lääkityksenä minulla Esomeprazol 40 mg säännöllisesti.

Tänään olin viimeksi rutiinitähystyksessä, Kysyin lääkäriltä omista oireistani ja siitä, kuinka niitä voisi helpottaa. Hyviä neuvoja ei juurikaan asiaan ole. Tärkeintä on selvittää se, ettei kipu ole sydänperäistä.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: