Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

juissiCBD-tuotteet29.7.2019 11:40
Sanaan kannabis on Suomessa lyöty aikamoinen leima. Nyt löytyy CBD-öljyjen myyjiä joka kulman takaa, mutta Virosta noita saa paljon halvemmalla ja tehokkaampia aineita.
Nämä tuotteethan ovat laillisia. Päihdyttävää THC.tä on alle 0,2 prosenttia ja niissä on enemmän CBD.tä mikä on aivan terveellistä ainesosaa rentouttaen ja antaen paremman unen. Jokaisella ihmisellä on aivoissa kannabisreseptoreita joten tuokin kertoo, että jokin merkitys aineella on.

Itse en ole vielä tilannut tai kokeillut, mutta aion tilata. Unet ovat olleet iänkaiken todella huonoja ja helteellä huomaa taas pään kiristyvän. Pari tippaa alkuun riittää joten luulisi pullon kestävän pari kuukautta. Mikään ei ole kallista jos sillä on merkittävää apua. Ja luonnontuote on luonnontuote.

juissiRe: CBD-tuotteet29.7.2019 11:41
https://cbd.ee/fi/tuoteryhm%C3%A4%C3%A4n/erilaisia-cbd-tuotteita/

Valikosta löytyy tuotteita.

NikkeRe: CBD-tuotteet31.7.2019 12:59
Lääkekannabis ei tuottaisi lääkeyhtiöille sellaisia voittoja kuin heidän nyt valmistamansa tuotteet. Oletko kokeillut tilata sivulta https://cbd-oljy.fi/ ?
Minullakin uni on ollut yhä huonompaa ja huonompaa. Työterveys ei auta tässä asiassa, mutta yksityispotilaana Terveystalolla pääsin mittauttamaan testosteronitason, ja se oli alarajojen alapuolella, niin kuin olin arvellutkin. Testosteronipiikin jälkeen uni on parempaa kuin ennen sitä, mutta tasohan laskee taas todella alas, ennen kuin saan seuraavan.
Että kiitos vinkistä. Kerro kokemuksiasi, kun pääset eteenpäin.

juissiRe: CBD-tuotteet1.8.2019 15:54
Nuo viron öljyt ovat paljon vahvempia ja siksi paljon edullisempia.

MariRe: CBD-tuotteet19.9.2019 13:09
Suosittelisin Kannawayn öljyjä - ovat hieman kalliimpia, mutta varmasti puhtaita ja THC-jäämiä ei ole yhtään, toisin kuin monissa muissa öljyissä. Kannaway on myös kehittänyt tavan vakioida CBD:n määrä öljyssä, jolloin jokaisessa pullossa cbd:tä on tasan sen verran, kuin pullossa luvataan. Jos tuotetta ei testata tarkkaan, tätä ei voida muuten taata, koska hampussa vaikuttavien aineiden pitoisuudet vaihtelevat paljon kasvuolosuhteiden, vuodenajan yms. mukaan.

Tässä kiinnostava blogi, josta voi lueskella aiheista lisää: https://kaikkihampusta.wordpress.comVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: