Keskustelu

Axuli83Refluksi ja elämää25.5.2019 22.00
Tervehdys!

Siitä on aikaa kun oon viimeks käyny täällä. Mitä kaikille kuuluu?? Oma elämä on aaltoilevaa tällä hetkellä. Pahaa oloa lähinnä illalla makuu asennossa kun yritän lukea ja meinannut oksentaa parikin kertaa. Tätä ennen ollu kuukausia rauhallista ja oon pystyny olemaan ilman happosalpaajia. Välillä tuntuu kuitenkin ettei aina tiedä errä onko ahdistus kyseessä vai ei. Tai aiheuttaako ahdistus tuon. Tuntuu että välillä olisi helpompaa hakata päätä vaan seinään.

Oon tosiaan huomannu rasvasen ruuan pahentavan tilannetta(esim. Pitsa). Samoin limsat tai ihan kupliva riittää. Niitä oon välttänyt niinku moni teistä tietää.

En vaan meinaa löytää hyviä tyynyjä sänkyyn. En saa sänkyä korotettu ku tipahtaa ain alas😂. Sitte jos pidän 3 tyynyä päällekkäin niska huutaa hoosiannaa aamulla.

Vinkkejä kellään?? Ei mitään omaisuuksia maksavaa kiitos😎.

Pelkään kauheasti sitä että tämä lähtee etenemään huonoon suuntaan. Onko edes mahdollista että tämä sairaus ei pahenisi vuosien edetessä. Voiko pysyä lievänä??

Mä toivotan kaikille voimia ja jaksamista tän taudin ja elämän kanss❤️😊!

VeksiRe: Refluksi ja elämää25.5.2019 22.19
Hei,ota sänkyn jalkopäästä sänkyn jalat pois.

Kinkku-mummiRe: Refluksi ja elämää25.5.2019 22.24
Vaikeeta on ollu taas eilen ja tänään ja kun ei todellakaan ota selkoa onko ahdistusya vai refluksi vai molempia.Masennusdisgnoosin takia eivät tk:ssa oikeen ota tosissaan,miettiny pitäskö lähtee päivystykseen.Lääkkeillä yritän sinnitellä ainakin huomiseen.Kait vois asiat olla huonomminkin...jaksamista meille kaikille!

PikeRe: Refluksi ja elämää26.5.2019 5.36
Samansuuntaista täällä kuin Axuli83:llakin 🤔

Vaihtelevaa, välillä muutamia päiivä (n viikko) ilman Ranixalia ja sitten päivittäin otettava. Olen monet kerrat sen todennut, että moni asia vaikuttaa; stressi, ruuat (tottakai), epäsäännöllisyys, muut kivut ja sairaudet jne

Joskus kestää minunkin syödä melkein mitä vain, toisinaan puurokin tuntuu pahalta. Miksi näin, ehkä ylläolevien seikkojen takia, tiedä en 😣

Minun tämän hetkiset muut kivut (nivelrikko, selkä, niska, ranne, varvas ym) olisivat aisoissa Buranalla, mutta siitä tulee niin kova mahaärsytys, että sitä en voi käyttää ja lääkärikin sen kieltänyt, joten nyt kärsitään.

Tässä lähdössä käymään Hkissä muutaman tunnin kokouksessa, lentäen täältä pohjoisesta......Onko järkee, noo, itse olen valinnut, kukaan ei pakota.

Kaipaan myös Aikuisen naisen, Sitruksen, AnnaMyn, Gingerin, Rentukan, Rakenteellisen ja muidenkin vertaistukilaisten kirjoituksia 💙

Hyvää SuperSunnuntaita (MM lätkän lopputurnaus, Monacon F1 ajot, Eurovaalit) 🤗

rentukkaRe: Refluksi ja elämää26.5.2019 13.21
Hei, mukavaa että muistit Pike, meitä täällä olevia samoin oli Aikuinen nainen tuolla toisessa ketjussa omasta vaikeasta tilanteestaan kirjoitellut.
Olen kyllä käynyt lähes päivittäin lukemassa täällä, mutta jotenkin en ole jaksanut kirjoittaa mitään. Ja kun se lähettäminenkin on hankalaa koska ei tahdo mitkään kuvaklikkaukset aina riittää.
oma olo on aika vaihteleva, väliin on suoranaisia lihaskipuja tullut lisäksi lähinnä ylävartaloon, reumaa??? Kuka tietää?? Mutta sellaista tuikkivaa ja pistävää kipua, joka on kivulias, buranalla talttuisi kipu, mutta vatsa ei tykkää. Lääkäreitä ei ole terkkarissa ja muualle ei oikein ole vara mennä. Väsyttää ja veto on lopussa.
Tämä kaikki käy välillä niin mielenpäälle. Kun ruoka yllättää aina välillä totaalisesti, koska joku sopiva ruoka ei sovikkaan toisella kertaa. Elämän pitäisi olla NIIN tasaista, mutta eihän se ole.

Hyvää pyhää kaikille;Aikuinen nainen, Sitrus, AnnaMyy, Gingeri, Rakenteellinen sekä Pike ja kaikki toisetkin...

Aikuinen nainenRe: Refluksi ja elämää26.5.2019 14.35
Pike ja Rentukka jaksamisia teillekin omien vaivojenne ja voimisten kera.
Vaihtelevaa ja vaikeaa tahtoo kaikilla meillä elo olla ihan itsemme kanssa ja siihen vielä nämä elämää kuormittavat asiat lisänä, niin olemista on.

Tänään olen ystäväni kanssa itkenyt hänen puolisonsa menetystä ja miettinyt oman äitini kohtaloa joka taitaa ainakin sellaiseksi muuttua ettei hänestä enää kotona asujaksi ole. Säälittävää ja ahdistavaa on katsella kivuliasta äitiä jota Panadolilla hoidetaan. Muita esim.pistoslääkkeitähän ei kannata antaa..se on tuhlausta. Vanhassa ihmisessä se menee ihan hukkaan. Veli on parhaillaan äidin luona joten kuulolla olen missä nyt mennään.

Jaksuhalaukset kaikille.❤️❤️

Minulla muuten ei enää tule mitään tehtäviä lähettäessä..täppi ruutuun en ole ropotti ja teksti lähtee..

rentukkaRe: Refluksi ja elämää27.5.2019 6.45
Aikuinen nainen, jaksamista Sinulle ja voimia niitä tarvitset ja tarvitsemme kaikki, äitisi tilanne vaikuttaa huonolle ja vanhusten hoito Suomessa, sitähän ei kaikin paikoin edes ole, siis kunnollista ja kivut poistavaa hoitoa, valitettavasti. Kun säästetään.

Mikä lienee Sitruksen tilanne ja vointi, ja AnnaMyy, ehkä jaksavat edes kohtuullisesti ja kirjoittavat kun sille tuntuu ja voimia on, aina ei ole.

Kyllä minulle tulee kuvia, mutta tältä pöytäkoneelta ei niin kovin paljon, että pääsen läpi, käyn täällä vain niin harvoin. Täytyykin koittaa tabletilla oisko muuttunut paremmaksi.

Viikon päästä olemme kesäkuussa vaikka ilmat ovatkin tosi raikkaita, voimia kaikille.......

no nyt selvisin yhdellä patsaskuvalla lähettämään tekstin..

Aikuinen nainenRe: Refluksi ja elämää27.5.2019 10.58
Kiitos jälleen Rentukka empatiastasi,❤️ parempia päiviä sinullekin toivon ja jaksuja👍

Äiti siirretään tänään tähän lähisairaalaan joka näkyy ikkunastani eli matka on lyhyt. Siis tulee kuntoutukseen 😂 näkis vaan. Jos murtumakipuja hoidetaan Panadolilla mitä onkaan kuntoutus. Mutta äidin puolta yritän pitää miten se sitten onnistuu onkin toinen juttu.

AnnaMyy ja Sitrus varmaan voivat niin ettei voimat riitä täällä kirjoittelemiseen. Jaksamista molemmille🙏 kuten kaikille muillekin.

Minun kirjoitukset lähtee ilman kuvien täppäilyjä...niin jos lähtee. Näköjään aina ei lähdekään??

Axuli83Re: Refluksi ja elämää9.6.2019 1.13
En voi ottaa sängyn jalkoja pois. Metallikehikko ja metallipäädyt sängyssä. Ei saa irti😫. Oksettava olo on pahin. En tiiä johtuuko refluksista vai ahdistuksesta.

Mun tarina alko niin etten ollu edes koskaan epäillyt refluksia eikä kukaan lääkäreistä. Vasta kun menin psyykkisesti nii huonoon kuntoon että alko tuleen fyysisiä oireita. Pahaa oloa, ruoka ja juoma ei menny alas vaikka mitä yritin. Vasta kun sain lääkettä kipsi aukes ja pari viikon päästä olo helpotti.
Lääke oli siis ahdistukseen.
Piti kokonaan alottaa uudelleen syöminen. Nestemäisiä ja hiljalleen.

Voinko kysyä jotain?? Vaikuttaa ehkä tyhmältä mutta kun pelottaa eräs asia😫..
Kun mulle tulee huono olo ja melkeen oksennan(näitä tulee vaan yöllä) ja sydän alkaa hakkaan sikana nii en uskalla esim. Ottaa ahdistukseen lääkettä kun se saa mut nukkumaan. Pelkään että oksennan unissani ja tukehdun🤮😫.

Onko sellanen mahdollista?? Pelottaa tällä hetkellä. En tiiä miks mutta pelottaa vaan...
Tässä on lääkärikäyntejä luvassa kun nivelrikkoa ranteessa, peukalossa ja polvessa. Fibromyalgiaa sairastan myös. Ei oo ketään kenenkä kanssa jakaa ajatuksia. Oon niin yksin....

Axuli83Re: Refluksi ja elämää9.6.2019 1.19
Kinkku mummi:ite en kertonut mielent.ong.koska tiesin etteivät ota muuten vakavasti. Tutkivat heti fyysiset ja sain dg. Heti kun kerroin psyyk. Ong. Sain parilta lääkäriltä ja yhdeltä hoitajalta paskaa niskaan.

Mutta eräs ihana hoitaja sano että lääkärit on siitä hiukan hitaita kun eivät esim. Tajua että psyyke vaikuttaa kroppaan nii että kaikki mitä sä tunnet on todellista ja niitten tuntuu olevan vaikea tajuta sitä. Ihminen on kokonaisuus ja toinen asia vaikuttaa toiseen.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: