Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

tornitarKUVOTTAA, KUVOTTAA11.4.2019 9:46
Minäkin täällä palstalla taas, pitkästä pitkästä aikaa. Tosin teidän (Sitrus, Rentukka, Vanilja ym "vanhat tutut") tarinoita olen aika useinkin lueskellut. Nyt on oma oloni huono: jatkuva kuvotusvaihe menossa ja tuntuu, että mikään ei auta. Hapon nousua ruokatorveen asti ei juurikaan ole (sitähän mulla ei ole ollut aiemminkaan ollut), mutta ihan järkyttävät röyhtäilyt ja se turvotus... huh huh. Samalla oireilee myös suoli, joten taas sieltä putkahtaa mieleen peikko: onko nyt sitten kyse sittenkin jostain vakavammasta...... Happosalpaajat käytössä ja ruokavalio vedetty tiukaksi, tuntuu vaan ettei helpota.

Edellisestä lääkärissäkäynnistäkin (tämän riesan takia) on jo useita vuosia ja tähystyksestäkin jo 5 vuotta. Eli siinä mielessä olen ollut hyvin onnekas, kun vertaa teihin moneen muuhun, kun olen tätä palstaa seuraillut. Mutta nyt tuntuu siltä, että se lääkärirumba on nyt käynnisteltävä uudelleen.Tsemppiä ja Vointeja teille kaikille, Aurinkoa Kevääseem!

Epeli96Re: KUVOTTAA, KUVOTTAA22.4.2019 23:43
Hei!

Minulla ollu helmikuusta asti ollu tosi kuvottava olo mutta välillä vähän helpompaa mutta joka päivä yhtäkkiä tulee kuvottava olo ja menee. Itse en ole mitään apuja löytänyt vielä. Lääkäri kovasti sanoi minulle että johtuu refluksista salpaajia olen taas syönyt ja ei ole poltetta eikä ylösnousuja suuhun asti. Uudestaa taas gastroenterologille ihmettelemään että mikä vaivaa ja mitä pitäisi tutkia. Vuos sitten tähystys tehty ja väljä les todettu.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: