Keskustelu
Sitrus | Valmistustavan merkitys | 12.2.2019 18.22 |
Paistoin punasipulisuikaleita oliiviöljyssä matalalla lämmöllä pehmeiksi, kunnes ne muuttuivat makeiksi. Ei närästä. |
Rentukka | Re: Valmistustavan merkitys | 12.2.2019 18.42 |
Kiitos tiedosta täytyy kokeilla, sipuli kun ei ole sopinut. |
Sitrus | Re: Valmistustavan merkitys | 12.2.2019 20.17 |
Mua harmittaa kun sipuli ja valkosipuli on niin terveellisiä, eikä niitä pysty oikein syömään. Tein pasteijoita, ja laitoin niihin vähän kumpaakin. Hyviä tuli. Paljon parempia kuin kaupan pasteijat. Yllätys yllätys! |
Spritz | Re: Valmistustavan merkitys | 15.2.2019 9.13 |
Millaisen pasteijataikinan teit? Perinteinen pasteijataikinahan on pelkkää rasvaa ja vehnää, eikö rasvainen ruoka aiheuta oireita? |
Sitrus | Re: Valmistustavan merkitys | 15.2.2019 9.59 |
Kaupan voitaikina. Ei ongelmaa. |