Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

SitrusValmistustavan merkitys12.2.2019 18:22
Paistoin punasipulisuikaleita oliiviöljyssä matalalla lämmöllä pehmeiksi,
kunnes ne muuttuivat makeiksi.
Ei närästä.

RentukkaRe: Valmistustavan merkitys12.2.2019 18:42
Kiitos tiedosta täytyy kokeilla, sipuli kun ei ole sopinut.

SitrusRe: Valmistustavan merkitys12.2.2019 20:17
Mua harmittaa kun sipuli ja valkosipuli on niin terveellisiä, eikä niitä pysty
oikein syömään.
Tein pasteijoita, ja laitoin niihin vähän kumpaakin.
Hyviä tuli.
Paljon parempia kuin kaupan pasteijat. Yllätys yllätys!

SpritzRe: Valmistustavan merkitys15.2.2019 9:13
Millaisen pasteijataikinan teit? Perinteinen pasteijataikinahan on pelkkää rasvaa ja vehnää, eikö rasvainen ruoka aiheuta oireita?

SitrusRe: Valmistustavan merkitys15.2.2019 9:59
Kaupan voitaikina.
Ei ongelmaa.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: