Keskustelu

RefluksikattiPalleatyrä ja happosalpaajien käytön lopetus 11.1.2019 9.54
Onko tästä kokemusta, miten onnistunut? Yli 10 v somac 40mg ollut käytössä, ja siihen päälle teknistä, iltaisin lähinnä. Rennien määrän olen saanut vähemmäksi man jauheen avulla (illalla nautittuna). Mun närästys pääasiassa ilmenee siis iltaisin ja öisin, mikäli ruokavalio pysyy kunnossa (ravinteikasta, mahdollisimman viljatonta ja vähän hiilari+ sokeri/ rasva yhdistelmää esim ranskalaiset, viljattomatkin leivonnaiset välillä)
Nyt ilmennyt varastoraudan vähyys. Mittarin sen samalla, kun muutaman muun tutkimuksen. Lähinnä siksi, koska olen aloittanut tyroksiinihoidon ja rauta kilpirauhasen toiminnalle tärkeä, vaikka olisi lääkityskin. Pitäisi vielä mittauttaa b12.
Siksipä jälleen alkoi mietityttää nuo happosalpaajat.... kun niiden käyttö imeytymiseen vaikuttaa. Aiemmin olen vain rauhoitellut itseäni haitoista ja unohtanut koko jutun. Nyt ei voi olla unohtamatta, kun alkaa ratkaisevasti vaikuttaa terveyteen....
Kysymys siis: onko joku onnistunut palleatyrästä/ löystyneestä mahaportista huolimatta pystynyt lopettamaan happosalpaajien käytön? Ja varmaan asteittainen vähennys olisi tärkeää....
Joskus huomasin uutta reseptiä odotellessa, että 20 mg toimi yhtä hyvin kuin 40mg. Näin sivuhuomautuksena..

RefluksikattiRe: Palleatyrä ja happosalpaajien käytön lopetus 11.1.2019 11.00
Ennakoiva tekstinsyöttö teki tepposet. Eli päälle rennietä, ei teknistä 😁 ja msm jauhe, ei man jauhe 😊

PikeRe: Palleatyrä ja happosalpaajien käytön lopetus 11.1.2019 19.30
Lopetin happosalpaajat kesällä 2018, koska jotenkin tuli huono olo( hapoton vatsa ilmeisesti) a sydämen rytmihäiriöitä enemmän. Vaihdettiin Ranixaliin eli h2-reseptoreihin.Käyttänyt niitä 1-2 vkon kuureina ajoittain. Nyt tiheämpään.

En kylläkään syönyt haposalpaajiakaan (Esomepratsol) jatkuvasti. Pisimmillään yhtäjaksoisesti kolmisen kk:tta.

Myös iltaisin ja öisin hankalaa ja stressin ollessa päällä 😣

Tällaista tällä palleatyräläisellä 😉

RefluksikattiRe: Palleatyrä ja happosalpaajien käytön lopetus 12.1.2019 11.23
Kiitos Pike vastauksesta!

Axuli83Re: Palleatyrä ja happosalpaajien käytön lopetus 19.1.2019 22.24
Mä käytän somacia aina välillä.40mg.Mulla tämä ainakin vielä toistaiseksi lievänä.Välillä tulee niin pahaa oloa että sitte otan pari päivää somacia.

Mulla löydettiin kans pieni palleatyrä ja löysä..ööh..vatsaportti..tais olla☺.En oo onnistunu nostaan sängyn päätyä kun se aina rysähtää takasin alas kun nukun😒.Aivan sama mitä laitan sängynjalkojen alle.Ja tyynyillä nostaminen sai niskan todella kipeäksi.

Olispa moottoroitu sänky niin olis helppo nostaa päätyä.Mutta eipä työkyvyttömällä tollasiin varaa ole😒.

Mulle on tärkeää välttää stressiä koska se pahentaa oireet niin järkyttäviks etten voi syödä tai juoda mitään.Stressin välttäminen ei oo helppoa varsinkin kun se on yksi niistä syistä että oon työkyvytön😩.Mutta kovasti yritän terapeutin kanssa.

SinikkaRe: Palleatyrä ja happosalpaajien käytön lopetus 1.2.2019 14.32
Nukkuma-asennon parantaminen nostamalla sängynpäätyä onnistui meillä siten, että Etolasta ostettiin kiilatyynyt. 10cm riittää. Pysyvät hyvin petarin alla.

SitrusRe: Palleatyrä ja happosalpaajien käytön lopetus 11.2.2019 3.58
Laittaa puupalikat sängyn jalkojen alle ni ei romaha.
Sellaset 4*4:sta sahatut.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: