Ajankohtaista

Kaikille sivuston käyttäjille refluksittomia hetkiä!

Arkiston uumenista

  • Kolmannes tyytymättömiä salpaajiin >>>>
  • Kuinka selviytyä refluksi(lapse)n kanssa - myös aikuisrefluksikoille apua! >>>>
  • Helikobakteeri keksittiin 1980-luvulla >>>>
  • Ärtynyt suoli (IBS) Suomessa >>>>

Keskustelu

MAKE40Rutmihäiriöt ja paraneminen22.7.2018 19:55
Moi kaikille.
Tässä rytmihäiriöiden tuoksinassa kyselen että miten teillä jotka olette rytmihäiriöistä kärsineet. Ja olette ne refluksiin yhdistäneet. Mites on paranemis prosessit onnistuneet. Mietin lähinnä että kuinka pitkään tässä pitäis isolla annostukselle refluksi lääkitystä vetää että vois olla toivoa päästä eroon näistä lisälyönneistä. Jotka on inhoittavia mutta ei pitäis vaarallisia olla. Tällä hetkellä vedän Pariet 20mg aamuin illoin. Ja siihen Gavisconia tarpeen mukaan. Ja luulen itse että nämä rytmihäiriöt johtuu tästä refluksitaudista, ainaki silloi kun nämä muljautukset alko niin ruokatorvi/ylävatsa oli aika huonos jamas. Kertokaahan kokemuksia

female77Re: Rutmihäiriöt ja paraneminen26.7.2018 20:07
kokeile ruokavalioita, esim vhh, paleo. kahvi ainakin lisää rytmihäiriöitä, ja närästystä.

MAKE40Re: Rutmihäiriöt ja paraneminen26.7.2018 20:46
Joo kahvi kyllä täytyy ilmeisesti jättää pois kokonaan. Ainakin olen huomannut kahvin juonnin jälkeen että heti lisäreitä tulee. Ja VHH toimii, olin sillä aiemmin mutta repesin syömään hiilareita ja närästys palasi välittömästi. Mutta nyt nämä lisälyönnit on tulleet kuvioihin

GingerRe: Rutmihäiriöt ja paraneminen26.7.2018 22:02
Magnesiumin puute saattaa aiheuttaa rytmihäiriöitä. Happosalpaajat saattaa aiheuttaa magnesiumin puutetta. Oletko kokeillut Magnesiumsitraattia?

MAKE40Re: Rutmihäiriöt ja paraneminen26.7.2018 22:20
En ole kokeillut. Mutta taidampa kokeilla

female77Re: Rutmihäiriöt ja paraneminen26.7.2018 22:35
sitraatti ehkä vatsa ystävällisempää, muut laadut aiheuttavat ripulia helposti.

Rakenteellinen_Re: Rutmihäiriöt ja paraneminen26.7.2018 22:51
Mulla todella pahoja rytmäreitä aiheutti maitotuotteet siis ihan kaikki, jopa voikin. Kannattaa etsiä syyllistä siis ruokavaliosta. Myös kahvi, kuten edellä mainittiin. Lisäksi itsellä oli myös viljat(vehnä, ruis, ohra, maissi ja riisi sekä kaura alussa) ja banaani, soija sekä auringonkukansiemenet. Kuulostaa paljolta mutta näiden jättäminen kohensi tilaani huimasti.
Pahimmassa vaiheessa luulin että teen kuolemaa enkä tiennyt kummat oli pahempia närästys vai jatkuvat rytmärit. Salpaajat poisti ongelman aina hetkeksi ja sitten ne taas palasivat. Nyt olen ollut ilman salpaajaa ja noudattanut ruokavaliota ja olo on parempi kuin koskaan aiemmin tämän taudin kanssa.

hermoilevaRe: Rutmihäiriöt ja paraneminen8.8.2018 21:03
Mulle hermot aiheuttaa eniten ja pahimmat sydänhäiriöt.
Mitä tarkoitatte lisälyönneillä ?
Tiheä, korkeaa sykettä vai mitä ?
Mulla on paljon muljahduksia, ne on kuulemma lyöntien väliinjäämisiä, se tuntuu muljahduksena, sanoi lääkäri.
Mulla on myös todettu kaksoislyöntejä, kammiolisälyöntejä, ja ties mitä, mutta en itse pysty tietämään, mitä mikin on kun niitä tulee.
Sydän tuntuu olevan yleensä vain "sekaisin". Se on pelottavaa.
Pienikin muru, neljännes Proparalia auttaa mukavasti, jos syke alkaa nousta. Nimenomaan kun tuntee että se alkaa nousta, niin
välttyy kaamealta tykytyksen tulemiselta.

EräsRe: Rutmihäiriöt ja paraneminen8.8.2018 22:18
Minulle vähälaktoosiset maitotuotteet on se pelastus refluksikurjimuksesta. Lisälyöntejä ja nopeaa sykettä aiheuttavat mm. happamet marjat ja hedelmät ( puolukka, viinimarjat, omena, sitrushedelmät, salaatit, tomaatti, jopa mansikka) suklaa, suomalaiset viljat, limsat, tee, kahvi, mausteet. Muutaman kerran olen oksentanut ja silloin kovasti sydän takoi. Särkylääkkeet eivät myöskään sovi.
Yritän keventää ruokavalioa iltaa kohden enkä 4 tuntiin ennen nukkumaan menoa syö mitään. Auttaa ainakin vähän. Vaniljajätski helpottaa usein refluksikohtausta.

pooseRe: Rutmihäiriöt ja paraneminen9.8.2018 7:36
Mikä hyvänsä kylmä ruoka tai juoma voi vähän rauhoittaa sydänoireita. Lasillinen kylmää vettä (tai kylmää maitoa, vähän jäätelöä) muutaman minuutin välein esimerkiksi.
"Avain" on se kylmyys. Se "puuduttaa" eli rauhoittaa vähän sekä ruokatorvea että sydäntä.

hermoilevaRe: Rutmihäiriöt ja paraneminen10.8.2018 17:02
Syön Somacia, mutta lääkärini kirjoitti(eilen) minulle lisäksi Ranixal-poretabletteja rauhoittamaan ruokatorvea (vagus-hermoa), joka ärtyessään voi provosoida sydänoireita tulemaan.
Vinkkinä kerron, en ole itse vielä käynyt apteekissa hakemassa niitä.
Ehkä niitä saa ilman reseptiäkin.
Ehkä jollakin on kokemusta minkä Ranixal-poretabut tekee ?

Joskus tuntuu, että sydänoireet on aika paljon psyykkisiäkin.
Pelottaa ennakkoon kun syö, tuleeko oireita taas.
Pieniä annoksia vain voin syödä ja valikoiden, mutta ei auta mikään.

AzzzRe: Rutmihäiriöt ja paraneminen15.8.2018 20:18
Mulla on ranixal-poretta aina mukana,töissä missä lie.. auttaa jos lääkkeistä huolimatta alkaa ahdistamaan.
Mulla ei oo ollut huomattavasti vaikutusta sykkeeseen hyvinäkään aikoina. Nyt on ollut pari viikkoa syke ok ja leposykekin alhaalla,mutta johtunee rautatiputuksesta,koska refluksi on nyt pahana.

AnderssonRe: Rutmihäiriöt ja paraneminen16.8.2018 12:54
Mulla lisälyönnit katosivat sitä mukaa kun ruokatorven tulehdus parantui. Otin Somacia jonkin aikaa jopa 80mg/vrk annoksella.

THEMAKERe: Rutmihäiriöt ja paraneminen16.8.2018 15:55
No itsekkin miettinyt vaikka muita ruokatorven oireita ei ole että jatkaakko Pariet lääkettä vaan isolla annoksella. Että jos siellä kuitenkin on sitä tulehdusta ruokatorvessa jo provosoi näitä lisälyöntejä. Koska eihän se ruokatorvi kovin nopeaa tietenkää paraneVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: