Keskustelu

untuvikkoNivelkivut tms.26.3.2012 18.11
Olen sen verran laiska hakemaan naita vanhoja keskusteluja, niinpa aloitan tallaisen kyselyn... Jos tata aihetta on jo aikaisemmin kasitelty, laitatteko mulle linkin, kiitos.

Olen nyt kesasta syonyt saannollisen epasaannollisesti Nexiumia/Parietia/Somacia. Nyt viimeisen parin viikon aikana on tullut vasemman kaden nimettomaan ihmeellinen kipu niveleen tai luuhun. En oikein osaa paikallistaa sita kipua tarkkaan. Valilla tuntuu silta kuin se olisi jaanyt johonkin oven valiin, mutta tietaakseni en ole loukannut sita missaan. Voisiko siis johtua noista laakkeista??

untuvikkoRe: Nivelkivut tms.9.12.2012 15.12
Ja tanaan kavin laakarissa noiden selka- /lonkkakipujen takia. Diagnoosiksi tuli reaktiivinen niveltulehdus. Onko kellaan muulla todettu tallaista?

Tuli vaan niin mieleen, voisiko refluksikoilla olla jollain tapaa suurempi riski sairastua erilaisiin niveltulehduksiin. Nyt toivon, etta parantuu noilla voltaren pillereilla eika tartte siirtya kortisonipiikkeihin.

SitrusRe: Nivelkivut tms.9.12.2012 18.27
Mulla on kasa outoja yleisoireita, viimeisimpänä joukkoon liittynyt nivelsäryt ensin polvissa ja kyynärpäissä ja nyt myös sormissa. Ja meillä on hometta kellarissa, voi olla että muuallakin asunnossa. Esim. kaikki talvitakit menee luultavasti roskiin. Muutto ilmeisesti edessä.

untuvikkoRe: Nivelkivut tms.9.12.2012 19.10
No on sulla huono tuuri!! Ei muuta kuin akkia uutta asuntoa etsimaan.

SitrusRe: Nivelkivut tms.9.12.2012 21.43
Joo, välillä tässä kyllä epäilee omia aistejaan. Vaatteissa oleva haju ei tunnu kauhean voimakkaalta, mutta se tuntuu voimistuvan, kun sille altistuu pidempään. Ja tulee outo kuvottava olo, silmiä kutittaa ja kirvelee ja nenää ja rintaa rupeaa ahdistamaan.

Takit on nyt olleet yli viikon partsilla, joka haisee jo myös. Ne mitkä voi pestä, on pesty kahteen kertaan etikkavedessä kuten on neuvottu. Ei auta. Eilen ostin villakangastakin, että on edes jotain. Kellaria tulee tarkistamaan kuntotutkija. Tänään oltiin asuntonäytöissä.
Kukahan tämän asunnon ostaisi? Ja mihin hintaan? On tää aika painajaista tääkin, ei voi muuta sanoa.

kuikkisuunoRe: Nivelkivut tms.5.1.2013 14.42
Sitrus "Mulla on kasa outoja yleisoireita, viimeisimpänä joukkoon liittynyt nivelsäryt ensin polvissa ja kyynärpäissä ja nyt myös sormissa"

Tätä olen pohtinut itsekin "vuosia" ja luulen että liittyy metabolia-ongelmaan joita sotkee nää protonipumpun estäjät eli Nexium jne
ja kaikkihan paljon ppi:tä syöneet ovat lihaskivut/heikkoudet huomanneet niin miksei sitten myös nivelet joita lihakset suojelee?

einomiesRe: Nivelkivut tms.7.1.2013 10.15
Moi, miten sulta diagnoisoitiin toi reaktiivinen niveltulehdus ?
Mulla tutkittu myös nivelreumaa, kun nivel, luusärkyä on.
Nivuset ovat kipeät ja liikedadat rajoittuneet.
On tutkittu tulehdusarvoja ja muita veriarvoja ja ei ole ollut mitään
merkittävää, joten en ole saanut niveloireille selitystä.
Palleatyrä löytyi syksyllä ja on osaaltaan kivuille selvitystä.

maruRe: Nivelkivut tms.9.3.2013 0.45
Hei!
Mulla myös niveloireita tosi paljon,ja on tutkittu kaikki mahdolliset.Fibromyalgiaa epäili lääkäri viimeksi,mutta kun mulla ei kivut ole aina??Niin ja muuten,en ole syönyt lääkkeitä,kuin viikon vasta että niistä voisi johtua.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: