Keskustelu

untuvikkoHuimausta ja huonoa oloa11.11.2011 17.13
En tieda onko asiasta aikaisemminkin jo puhuttu, mutta kirjoittelenpa nyt kuitenkin. On taas sen verran paha kausi menossa, etta pakko johonkin vaan purkaa...

Aamusta alkoi taas huono olo vaivaamaan. En saanut aamupalaa syotya, kun oksetti jo valmiiksi. Aamupaiva urheilukentan reunalla meni nieleskellessa. Kotiin paastya sain jotain syotya. Paatettiin sitten lahtea isannan kanssa ulkoilemaan ja se ei sitten ollutkaan mikaan paras idea. Yhtakkia alkoi hirvea huimaus ja hengitys jotenkin hankalaa. En oikein osaa edes selittaa, mutta sellainen olo kuin olisi pakko "yli hengittaa", etta saisi riittavasti happea. Tallaisesta olen aikaisemmin karsinyt raskaus aikoina, kun sairastin raskausajan anemiaa. Kotiin paastya mittasin verenpaineet ja ne nyt oli ihan ok (100/66).

Onko teilla muilla saman tyyppisia oireita, lahinna siis nama huimauskohtaukset?

Hiukan rupeaa jo pelottamaan onko musta tulossa vainoharhainen tai luulotautinen... Nyt loppupaivan makoiltua olo on suht hyva, mutta ruokaa ei kylla tee mieli. Pelkka ruuan ajatteleminenkin tekee pahaa.

zoltRe: Huimausta ja huonoa oloa13.11.2011 22.43
Mulla on joskus ollut,mutta olin silloin syönyt todella huonosti luultavasti kohdallani johtui liian matalasta verensokerista.

M-MRe: Huimausta ja huonoa oloa15.11.2011 13.58
Minulla huimailee toisinaan, jostain syystä erityisesti ruokakaupassa, mutta aina joskus muutenkin. Itse liitän sen niskajumeihin, hampaiden yölliseen narskutteluun yms.

refluksikurkkuRe: Huimausta ja huonoa oloa15.11.2011 20.06
Untuvikko, onko olotila samaa luokkaa vielä? Pystytkö käymään töissä?

jetsRe: Huimausta ja huonoa oloa3.1.2012 14.32
Untuvikko ja muut, onko teillä selvinnyt tähän aiheeseen liittyen mitään?

M-MRe: Huimausta ja huonoa oloa3.1.2012 14.38
Viime aikoina on huimaillut vähemmän. Olen kyllä ihan jumissa niskasta ja alaselästä jne mutta silti huimailua ei ole ollut. Myöskin reflu on vaivannut nyt (liekö stressin takia) enemmän, mutta onneksi sekään ei sitten ole huimauksia laukaissut. Hyvä näin.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: